Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Nevezmú, len vymenia za niečo iné. Muziker je dosť pasca, buď objednáš z webu a platíš aj za výber na predajni alebo z predajne a nemáš výhody nákupu z e-shopu.
Aj keď veľmi nerozumiem, čo ťa viedlo práve k tomu modelu, za tú cenu sú 669.
Aj keď veľmi nerozumiem, čo ťa viedlo práve k tomu modelu, za tú cenu sú 669.
som pisal ze potrebujem take sluchadla na ktora napasujem moje brainwavz nausniky. ovalne. ti 669 su okruhle. viem, pisal si ze aj ovalne sa daju napasovat na okruhle, ja mam zial inu skusenost a preto chcem ovalne.
co som pozeral tak ak mi teda nevratia peniaze tak sa budem rozhodovat medzi ATH m20x a ATH avc200... asi to nebudu zrovna idealne volby, ale tak aj tak 80% casu na tom pozeram youtubove videa
co som pozeral tak ak mi teda nevratia peniaze tak sa budem rozhodovat medzi ATH m20x a ATH avc200... asi to nebudu zrovna idealne volby, ale tak aj tak 80% casu na tom pozeram youtubove videa
-
Ryan Giggs
VIP
To su katastrofalne voľby.
Ak mam ine moznosti v tej cenovej relacii s ovalnymi nausnikmi a z muzikeru?
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2019, 15:42)
Ok, tak v muzikeri mi vratili peniaze.
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2019, 15:42)
Ok, tak v muzikeri mi vratili peniaze.
Čo keby si zobral 669, poslal ich mne aj s náušníkmi? Ja ich navlečiem a pošleme späť. Prinajhoršom mám tiež jedny boženkové, takže je rezerva, keby niečo. 
Dneska mi prisli AKG y30u,kedze hd272 pridu az o mesiac, a zatial dost sklamanie.
Ulakomil som sa na vypredajovu cenu a na pozitivnu recenziu.
https://www.vzdy.sk/extra/magazin/audio ... ky-koncert
Necham ich rozohrat a potom uvidim,ci si ich necham.
Ulakomil som sa na vypredajovu cenu a na pozitivnu recenziu.
https://www.vzdy.sk/extra/magazin/audio ... ky-koncert
Necham ich rozohrat a potom uvidim,ci si ich necham.
vdaka za ponuku, ale toto riesenie sa mi ozaj nepaci, aj ked som vtedy narval tie ovalne nausniky na hd681, tak sa mi to vobec nepacilo ako to vypadalo, ovalne nausniky na okruhlych sluchadlach.DropDead napísal:Čo keby si zobral 669, poslal ich mne aj s náušníkmi? Ja ich navlečiem a pošleme späť. Prinajhoršom mám tiež jedny boženkové, takže je rezerva, keby niečo.
hovorte si co chcete, ze ide o zvuk, ale mne zalezi aj na vzhlade, aspon trochu a pokial mi to nesadne tak to nekupim.
bojim sa teraz kupovat samsony z25 z amazonu ci tie omnitronicy niektore, lebo nemam istotu ze mi tie nastavce sadnu. musim si to teraz este premysliet, bud nejak este dohackujem tie t500 co mam doma (mozno niekde zozeniem nahradny nahlavny most) alebo trochu zvysim budget.
máte niekto tip na slúchadla ktoré by mali na dotyk mäkké náušníky ako má Sony MDR-XB300 ? Existuje nejaká kópia takýchto slúchadiel ? keďže tento model sa už nepredáva..
cenová hladina do tých 50 € ak je to možné
Ďakujem
Ďakujem
Tak oválne predaj a kúp si XL.aacid napísal: vdaka za ponuku, ale toto riesenie sa mi ozaj nepaci, aj ked som vtedy narval tie ovalne nausniky na hd681, tak sa mi to vobec nepacilo ako to vypadalo, ovalne nausniky na okruhlych sluchadlach.
hovorte si co chcete, ze ide o zvuk, ale mne zalezi aj na vzhlade, aspon trochu a pokial mi to nesadne tak to nekupim.
bojim sa teraz kupovat samsony z25 z amazonu ci tie omnitronicy niektore, lebo nemam istotu ze mi tie nastavce sadnu. musim si to teraz este premysliet, bud nejak este dohackujem tie t500 co mam doma (mozno niekde zozeniem nahradny nahlavny most) alebo trochu zvysim budget.
-
Ryan Giggs
VIP
Pohodlie nie je len o nausnikoch ale aj o pritlaku, tvare, materialoch....Stilo napísal:máte niekto tip na slúchadla ktoré by mali na dotyk mäkké náušníky ako má Sony MDR-XB300 ? Existuje nejaká kópia takýchto slúchadiel ? keďže tento model sa už nepredáva..
Ďakujem
Ktore sluchadla s mikrofonom by ste z tychto odporucili?
Sennheiser GSP 300
Logitech Gaming Headset Pro
Corsair VOID Pro RGB
SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) Black
pripadne nejaku alternativu s lepsimi vlastnostami a podobnej cene do 100e. Nech to ma aj dobry mikrak. Za mna najlepsie vychadzaju asi tie Sennheisery, ci sa mylim?
Sennheiser GSP 300
Logitech Gaming Headset Pro
Corsair VOID Pro RGB
SteelSeries Arctis 3 (2019 Edition) Black
pripadne nejaku alternativu s lepsimi vlastnostami a podobnej cene do 100e. Nech to ma aj dobry mikrak. Za mna najlepsie vychadzaju asi tie Sennheisery, ci sa mylim?
toto co doporucoval DropDead stranku dozadu? vychvalovali aj zvuk aj mikrorofon.
DropDead napísal:Aacid, kusni si do jazyka a kúp
https://www.tiphardware.sk/cooler-maste ... h-751.html .
Edit, inak, aj pre teba Penguin je vlastne to odporúčanie.
A ak nechcete investovať, tak ako úplnú minimum základ zvukovku môžete pozrieť na MH752 model, 15€ za nie najhoršiu základnú zvukovku nie je vôbec zlý deal.
Na 100%, všetky menované, Jose, sú črepy. Sennheiser slovo ignoruj, tie ich headsety nemajú nič spoločné so Sennmi, ktoré poznajú audio nadšenci. Sú to predražené plasťáky s oničom mikrofónmi vyzerajúce ako z minulého desaťročia.
MH751 alebo MH752 podľa toho, ako to chceš mať zapojené. Ak nemáš žiadnu poriadnu zvukovku a chceš mať AiO riešenie, tak pokojne aj MH752, inak MH751 (do 64€), obe z tiphardware.sk, široko-ďaleko najlepšia cena na SVK.
Inak, MH752 už mám, zatiaľ som ich porovnával len na hudbe ale pravdepodobne už viem ako to skončí - na hry budem mať aj tak radšej Pro82 ale MHčka majú aj mikrofón (ten som ešte neskúšal).
MH751 alebo MH752 podľa toho, ako to chceš mať zapojené. Ak nemáš žiadnu poriadnu zvukovku a chceš mať AiO riešenie, tak pokojne aj MH752, inak MH751 (do 64€), obe z tiphardware.sk, široko-ďaleko najlepšia cena na SVK.
Inak, MH752 už mám, zatiaľ som ich porovnával len na hudbe ale pravdepodobne už viem ako to skončí - na hry budem mať aj tak radšej Pro82 ale MHčka majú aj mikrofón (ten som ešte neskúšal).
v tomto videu ich porovnava a za lepsie oznacil Sennheiser
//autoeditácia príspevku (13 Mar 2019, 23:19)
Rozmyslam nad tymi MH751 + ze by som k tomu kupil nejaku dobru zvukovku. Na alze toho moc na vyber nieje a najdrahsia tam je Creative SOUND BLASTER Z ak nepocitam Creative SOUND BLASTER ZXR + Sound Blaster DBpro do coho sa mi ist nechce
Rozmyslam nad tymi MH751 + ze by som k tomu kupil nejaku dobru zvukovku. Na alze toho moc na vyber nieje a najdrahsia tam je Creative SOUND BLASTER Z ak nepocitam Creative SOUND BLASTER ZXR + Sound Blaster DBpro do coho sa mi ist nechce
-
Ryan Giggs
VIP
Ked chces krmit sluchadla, tak nejaky DAC.
nechapem tomu videu, oznacil ze sennheisery su lepsie, ale zaroven povedal ze tie coolermastery su najpohodlnejsie zo vsetkych, maju najlepsi mikrofon zo vsetkych a ze zvuk je trosicku horsi nez senny lebo ma menej basov (co je pre niekoho plus, pre niekoho minus). a ten coolermaster stoji o 20 eur menej a (subjektivne) vypada 100x lepsie.Jose13 napísal:v tomto videu ich porovnava a za lepsie oznacil Sennheiser
akoze nemam zaujem ta prehovarat ale pozrel som si to video a len som sa utvrdil ze ked si budem kupovat headset na doma na hranie, tak beriem coolermaster.
ctj DAC?
Pojdem asi do tych Cooler master len neviem ktoru verziu. Externe zvukovky pri sluchadlach vraj niesu bohvieco
-
Ryan Giggs
VIP
Myslene tie, ktore su sucastou balenia sluchadiel...
vsetko je to o peniazoch. ta verzia so zvukovkou stoji o 15 eur viac, asi to nebude najlepsia zvukovka na svete, ale lepsia ako ziadna.
otazne je ci chces dat rovnako penazi (ak nie viac) ako si dal do sluchadiel do zvukovky.
na tvojom mieste by som kupil verziu so zvukovkou, je to 15 eur, to ta nezabije a vyskusal si to na vlastne usi. pokial nebudes spokojny so zvukom, zacni riesit lepsiu zvukovku.
otazne je ci chces dat rovnako penazi (ak nie viac) ako si dal do sluchadiel do zvukovky.
na tvojom mieste by som kupil verziu so zvukovkou, je to 15 eur, to ta nezabije a vyskusal si to na vlastne usi. pokial nebudes spokojny so zvukom, zacni riesit lepsiu zvukovku.