Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Zbytočne, hlavne, ak by aj chcel občas použiť mikrofón a môže mať takmer AiO riešenie, kde si vie dokonca dať BT kedy chce a môže 8h veselo blútutovať.
Ja by som s USB zvukovkou pri MH752 dokázal v pohode žiť a to je už čo povedať.
Ja by som s USB zvukovkou pri MH752 dokázal v pohode žiť a to je už čo povedať.
Okej, čiže Audio-Technica ATH-A550Z a FX audio X6/Sabaj D2 je asi to naj, čo viem nakombinovať v hodnote okolo 200 EUR ?
Nie je ale očividne som tu piate koleso na voze, tak končím. 
-
Ryan Giggs
VIP
Tych kombinacii sa samozrejme da vymysliet viac. Ale nie tak aby sa dalo hovorit o nejakom vyrazne lepsom rieseni (ak teda pominieme bazar).Animorph napísal:Okej, čiže Audio-Technica ATH-A550Z a FX audio X6/Sabaj D2 je asi to naj, čo viem nakombinovať v hodnote okolo 200 EUR ?
Ja ti predám moje. Spĺňajú všetky požiadavky.
i-p-akg-k845bt-sluchadla-t198903.html
i-p-akg-k845bt-sluchadla-t198903.html
Špunty rozhodne nikdy!Ryan Giggs napísal:Rozpocet je neobmedzeny?
Uplne izoluju spunty.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak nemôžeš chcieť uplne izolujuce sluchadla.
Do 50€ nejake Superluxy (HD660, 662, 669).
Do 50€ nejake Superluxy (HD660, 662, 669).
Ahojte,
pomozem si prechodom z k272hd na dt770 respektive DT990pro?
Diky
pomozem si prechodom z k272hd na dt770 respektive DT990pro?
Diky
-
Ryan Giggs
VIP
Podľa toho čo chapeš pod pojmom pomôžem. Kvalitou zvuku ako takou si nepomôžeš, je to +/- rovnaka uroveň. Ma to ale iny charakter.
kto by si chcel skusit stastie:
https://www.brainwavzaudio.com/products ... ery-box-03
cisto sluchadlovy mystery box. teda vsetko sluchadla az na jeden drziak na sluchadla. sice tam maju napisane percentualne sance, ale na skupiny, je 35% sanca ze sa trafis do kategorie kde su 3 rozne sluchadla a drziak. ale aka sanca je uz v tej kategorii ze to budu sluchadla a nie drziak... po spravnosti by to malo byt vyrovnane, keda vo vysledku mas cca 10% sancu ze schytas drziak, co je ok.
kazdopadne s kolegami sme objednali 4 kusy (postovne bolo 5 dolarov dohromady), tak som zvedavy kolko z toho budu drziaky
https://www.brainwavzaudio.com/products ... ery-box-03
cisto sluchadlovy mystery box. teda vsetko sluchadla az na jeden drziak na sluchadla. sice tam maju napisane percentualne sance, ale na skupiny, je 35% sanca ze sa trafis do kategorie kde su 3 rozne sluchadla a drziak. ale aka sanca je uz v tej kategorii ze to budu sluchadla a nie drziak... po spravnosti by to malo byt vyrovnane, keda vo vysledku mas cca 10% sancu ze schytas drziak, co je ok.
kazdopadne s kolegami sme objednali 4 kusy (postovne bolo 5 dolarov dohromady), tak som zvedavy kolko z toho budu drziaky
Tak objednal som Audio-Technica ATH-A550z za 118 eur z audigo.cz. Čo mi necháva cca 80 eur na DAC. Mám ostať pri Sabaj D2 ? Alebo D3 ? Či niečo iné ?Ryan Giggs napísal:
Tych kombinacii sa samozrejme da vymysliet viac. Ale nie tak aby sa dalo hovorit o nejakom vyrazne lepsom rieseni (ak teda pominieme bazar).
Ďakujem za pomoc
-
Ryan Giggs
VIP
Vela lepsieho toho nenavymyslas.
Je prevodník SMSL M3 dobrý? Tiež som kúpil A550z ako kolega vyššie, no mám iba integrovanú zvukovku.
-
Ryan Giggs
VIP
Je, len aktualne je trochu drahsi ako byval.
Ale čo som čítal zahraničné fóra/diskusie, dosť ľudí sa sťažovalo na kvalitu spracovania. Niektorým prevodník prestal dokonca fungovať po pár týždňoch.
-
Ryan Giggs
VIP
Kvalita spracovania sa nijako negativne nevymyka cenovej kategorii. A že sa niečo pokazi, to sa môže stať s čimkoľvek. To sa stalo par jedincom, nie je to nejaka masova zaležitosť. Je to dosť popularny pristroj, pri tych kvantach majiteľov je par nešťastnikov zanedbateľne čislo.
Každopadne lacnejši a trošku lepši je napr. FX audio DAC X6.
Každopadne lacnejši a trošku lepši je napr. FX audio DAC X6.
-
acid
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Zdravim ludia. Potreboval by som poradit to najlepsie do 25 € - kupovat sa bude z alzy. Maju to byt spunty, budu pouzivane na hudbu, videa na mobile + ps4. Navysit rozpocet nechcem, nepytam sa pre seba. Dakujem pekne.
-
Ryan Giggs
VIP
Jedine špunty z alzy čo v tomto rozpočte za niečo stoja, su Fiio F3.
Chcel by som sa podeliť o skusenosť so slúchadlami MH752. Pri každodennom používaní sa Vám može, rovnako ako mne, povoliť šróbka nad niektorým, v mojom prípade ľavým, sluchádkom. A kedže okolo nej vedie kábel, šróbka vám ho presekne a ste vybavený... Neviem, či to mám vôbec poslať na reklamáciu, kedže je to dosť špecifický problém, ktorý by nemuseli uznať. Takže šup do opravy a peniaze, ktoré som na nich ušetril môžem minúť tam...
Skús niečo iné, kontaktuj CM, takéto firmy zvyknú mať zaujímavé riešenia ako nový kus a tak, hlavne, ak im to poriadne pofotíš.