Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
Sanca ze to mas v uchu je ziadna.
Pouzivaniu sluchadiel bez sitka nic nebrani.
Basovejsie, ale stale velmi dobre hrajuce su napr. CCA CRA+.
Pouzivaniu sluchadiel bez sitka nic nebrani.
Basovejsie, ale stale velmi dobre hrajuce su napr. CCA CRA+.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja napriklad po tom ako vypadla sietka pocitujem vyrazne horsi zvuk co sa tyka basov, neviem cim to je no zvukovo si bez sietky pohorsili, kazdopadne nepaci sa mi, ze sa to stalo len mne nejakou nahodou, toto je celkom fail zo strany KZ, ze to tam upevnuje len tak na oko
Funguje noise canceling aj v domácom prostredí? Telka, kuchyňa, telefonujúca priateľka?
-
Ryan Giggs
VIP
Ciastocne ano. Hlavne na nizke frekvencie.
Vieš aj nejaké konkrétne in ear odporučiť? Mali by to byť slúchadla v podstate na všetko. Vonku na hudbu a vo vnútri na Youtube atď. Hlavne aby dobre fungoval noise canceling.
-
Ryan Giggs
VIP
Netreba od toho ANC ale čakať zazraky. Nejaky rozpočet?
Cca. 150€
-
Ryan Giggs
VIP
Pozri Audio-Technica ATH-CKS50TW
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte,
Existuje nejaky wireless, otvoreny headset?
Nasiel som tu doporucene len Audio-Technica ATH-G1WL a dalej Cloudy hyperX, no oboje su uzavrete (pri najhorsom prezijem aj uzavrete)...
Eventuelne nejaka dalsia alternativa okolo 250e ku nim? Cloudy som mal dratove a celkom ma z nich boleli usi a AT su vypredane...
Existuje nejaky wireless, otvoreny headset?
Nasiel som tu doporucene len Audio-Technica ATH-G1WL a dalej Cloudy hyperX, no oboje su uzavrete (pri najhorsom prezijem aj uzavrete)...
Eventuelne nejaka dalsia alternativa okolo 250e ku nim? Cloudy som mal dratove a celkom ma z nich boleli usi a AT su vypredane...
-
Ryan Giggs
VIP
Hifiman Deva ak este niekde zozenies. A tiez Grado GW100, ale u nas nie su. Alebo Deva Pro za 370€. Plus pokial viem tak nejake klasicke herne headsety su aj od PC firiem.
Otvorenych bezdratov je na trhu malo, tam sa predpoklada ich nosenie po vonku, kde je viac nez ziaduca izolacia.
Resp. riesi sa to cez BT adaptery do otvorenych sluchadiel, ktore maju vymenitelny kabel. Ak ti nevadi ze ti tam bude trcat bazmek. Ako napr. Fiio BTA10 a pod.
Otvorenych bezdratov je na trhu malo, tam sa predpoklada ich nosenie po vonku, kde je viac nez ziaduca izolacia.
Resp. riesi sa to cez BT adaptery do otvorenych sluchadiel, ktore maju vymenitelny kabel. Ak ti nevadi ze ti tam bude trcat bazmek. Ako napr. Fiio BTA10 a pod.
-
Michaelo105
Light Professional
Zháňam niečo ako Lukáš (rovnake podmienky), čo si mu odporučil Audio-Technica ATH-CKS50TW. Akurát do 100 cca, čo by si odporučil?
-
Ryan Giggs
VIP
V tejto cenovej kategorii je modelov s ANC podstatne menej, tam už sa tažšie hľada. Ale napr. JBL Club Pro Plus by mohli byť ok.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
marshall major 4 - cena 120€. použitie hlavne von, viem zohnať niečo lepšie do tejto ceny?
-
Ryan Giggs
VIP
Marshally su velmi popularne kvoli menu a retro dizajnu. Zvukovo to vsak nie je nicim zaujimave, je to v lepsom pripade priemer.
Musia to byt supraauraly alebo zvladnes aj vacsie?
Musia to byt supraauraly alebo zvladnes aj vacsie?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
mám veľkú hlavu a nerád by som na ňu ešte viac upozorňoval 
-
Ryan Giggs
VIP
Ak to ma byt nieco male, decentne, tak AKG Y45BT.
Inak Sennheiser HD458BT, Anker Q35.
Inak Sennheiser HD458BT, Anker Q35.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
pozriem dík!
Ryan, ktoré KZ štuple sa teraz oplatia, okolo 50€? Mám KZ ZS10 Pro ktoré si mi x rokov dozadu odporučil, chcel by som teraz nejaké aj s mic. A ak by som uvažoval nad TWS KZ v tejto cene, bol by to veľký zvukový downgrade oproti tým káblovým?
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. CCA HM20. Ale su od cca 60€.
Ak to maju byť bezdraty, radšej si kup BT kabel alebo moduly k ZS10. Bude to hrať lepšie ako akekoľvek TWS.
Ak to maju byť bezdraty, radšej si kup BT kabel alebo moduly k ZS10. Bude to hrať lepšie ako akekoľvek TWS.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
zobral som teda tu krabicku z amazonu https://www.amazon.com/RIOUSV-Bluetooth ... B09YCS39QW a spokojnost, to omeskanie nie je az tak rusive. pri dabovanych filmoch si to bezny clovek ani nevsimne. odskusane so starsimi ~20EURovymi HIVE Nice boy sluchadlami.*****HERO***** napísal: 19 okt 2022, 14:18 caute, znamy ma starsiu telku, ma tam 3.5mm audio out jack a chce bezdrotove sluchadla. existuje nejaky set - 3.5mm jack + bluetooth vysielac (+ asi aj nejaky pridavny prud k vysielacu) + sparovane sluchadla? resp nejaky iny napad ako to vyriesit?
napr. nieco taketo https://audio-video-kable.heureka.sk/bl ... cifikacia/ ? len neviem, ako je to s kompatibilitou bluetooth sluchadiel, resp ci to pojde sparovat (na konkretnych sluchadlach mi zatial nezalezi. len ci nieco take funguje.)
__
vedeli by ste este odporucit bluetooth sluchadla s ANC (do usi, ale s tymi zausnymi drziakmi) do 100EUR? (pripadne ak by to stalo za to, aj tych 200?) bezne pouzitie (hudba, podcasty ..), nenarocny pouzivatel. mikrofon moze byt/nemusi.
co citam recenzie, tak u vacsiny su nejake problemy typu, ze prestava fungovat nabijanie alebo jedno sluchadlo zacalo hrat slabsie ... ja osobne som zatial take mal dvoje a mozem to len potvrdit - u prvych mi tiez jedno sluchadlo zacalo hrat slabsie a druhe uz pouzivam 2 roky a blbne nabijanie - jedno sluchadlo to proste niekedy vobec nenabije ..). cize priorita skor kvalita, resp. vydrz. "cistota zvuku" povedzme nie je az tak dolezita.
tiez ma na tomto typu sluchadiel serie, ze ked ich mam vybrate z tej krabicky, tak nejdu vypnut. cize idealne, aby toto mali tiez nejak poriesene.