Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
vacsina novych BT sluchadiel ma "game mode" ale aj tak by som na domace pocuvanie ahranie kupoval radsej klasiku.
aha, tak potom by som bral tiez take kombo, kde vies fungovat aj cez kabel. Je nieco take mozne zohnat do 100e aby to bolo aj kvalitne?
-
Ryan Giggs
VIP
Pri filmoch je to vacsinou ok. Aj ked zalezi nielen na sluchadlach ale aj na zdroji. No pri hrach je to stale onicom. Proste bluetooth nebolo vyvinute na tento ucel. Ano, niektore kombinacie sluchadla - zdroj mozu fungovat ok, ale je to metoda pokus/omyl.
Ak to môžu byť BT sluchadla a pripadne hranie budeš riešiť cez kabel, tak napr. Sennheiser HD458 BT, pripadne tie Audio-Technica spominane vyššie.
Môžeš skúsiť aj tieto slúchadlá, EarFun Wave Pro. Vieš ich používať bezdrôtovo cez bluetooth, ale môžeš ich použiť aj s káblom. Majú vstavané mikrofóny, na batériu majú výdrž až do 80 hodín bez použitia ANC a do 55 hodín s aktívnym ANC. Taktiež majú aj herný mód, ktorý má stiahnuť oneskorenie na menej ako 55ms (to tvrdí výrobca, no chcelo by to pozrieť nejaké testy, ak sú k dispozícií). Slúchadlá sa dajú nastavovať cez aplikáciu, ktorú si stiahneš do telefónu. Za tú cenu, by asi aj stáli aspoň za uvažovanie nad nimi.Jose13 napísal: 09 máj 2024, 13:19 aha, tak potom by som bral tiez take kombo, kde vies fungovat aj cez kabel. Je nieco take mozne zohnat do 100e aby to bolo aj kvalitne?
Objednávky z Amazon-u sa nemusíš obávať, posielajú aj na Slovensko. Sám cez Amazon pravidelne nakupujem. Objednávky si nechávam poslať v Nemecku na svoju adresu, inokedy zasa na Slovensko (záleží, kde sa v ktorý čas budem nachádzať).
ten vstavany mic ma dost odrádza, vraj ten zvuk cez neho nieje bohviečo a ja ho používam denne na komunikáciu cez discordNoobsz DJ napísal: 09 máj 2024, 16:38 Môžeš skúsiť aj tieto slúchadlá, EarFun Wave Pro. Vieš ich používať bezdrôtovo cez bluetooth, ale môžeš ich použiť aj s káblom. Majú vstavané mikrofóny, na batériu majú výdrž až do 80 hodín bez použitia ANC a do 55 hodín s aktívnym ANC. Taktiež majú aj herný mód, ktorý má stiahnuť oneskorenie na menej ako 55ms (to tvrdí výrobca, no chcelo by to pozrieť nejaké testy, ak sú k dispozícií). Slúchadlá sa dajú nastavovať cez aplikáciu, ktorú si stiahneš do telefónu. Za tú cenu, by asi aj stáli aspoň za uvažovanie nad nimi.
Objednávky z Amazon-u sa nemusíš obávať, posielajú aj na Slovensko. Sám cez Amazon pravidelne nakupujem. Objednávky si nechávam poslať v Nemecku na svoju adresu, inokedy zasa na Slovensko (záleží, kde sa v ktorý čas budem nachádzať).
https://www.hpobchod.sk/productOpt.asp?konfId=6Y2G8AA
urcite by som isiel do tohto. neviem sice presne aky je rozdiel medzi Cloud 2 Core Wireless a Cloud 2 Wireless, ja mam tie bez Core a som totalne spokojny. maju standartnu velkost nausnikov, takze som si na ne kupil brainwavz nausniky a pohodlnejsie sluchadla som nemal. zvuk je uplne dostatocny (pre mna) a co som sa bal ze v recenziach pisali slabsi mikrofon ale nikdo sa nestazoval a ked som sa pytal tak vzdy ma bolo pocut dobre.
urcite by som isiel do tohto. neviem sice presne aky je rozdiel medzi Cloud 2 Core Wireless a Cloud 2 Wireless, ja mam tie bez Core a som totalne spokojny. maju standartnu velkost nausnikov, takze som si na ne kupil brainwavz nausniky a pohodlnejsie sluchadla som nemal. zvuk je uplne dostatocny (pre mna) a co som sa bal ze v recenziach pisali slabsi mikrofon ale nikdo sa nestazoval a ked som sa pytal tak vzdy ma bolo pocut dobre.
-
Ryan Giggs
VIP
Core a neCore su zvukovo ine sluchadla. Core hraju horsie.
Nejake kablove, overear sluchadla s mikrofonom za 100vku by ste ake poradili?
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Beyerdynamic MMX 100.
Vidis, o tychto som nevedel.
Nejake Hyperx Cloud by neboli lepsie?
Nejake Hyperx Cloud by neboli lepsie?
-
Ryan Giggs
VIP
-
nejakymarko
Addict
Páni nejaká náhrada za airpods pro?
V globále celom vyhovujú, ale po dvoch rokoch začali šušťať atd a sú zrelé na výmenu. Použitie Podcasty, spotify (taká všehochuť) z iPhone. Používanie hlavne pri behu a vo fitku. ANC aspoň na úrovni tých AirPods.
Ďakujem
V globále celom vyhovujú, ale po dvoch rokoch začali šušťať atd a sú zrelé na výmenu. Použitie Podcasty, spotify (taká všehochuť) z iPhone. Používanie hlavne pri behu a vo fitku. ANC aspoň na úrovni tých AirPods.
Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Audio-Technica, Sennheiser ci Bowers maju dobre ANC.
-
nejakymarko
Addict
Sú niektoré odolnejšie napr na pot, alebo to nehrá rolu?
Keď na Apple AirPods Pro 2 dám dole štuple, bude zvuk aspoň trochu podobný AirPods 3 ?
Nemám rád štuple, ale keď už budem chcieť využiť Pro funkcie, tak ich tam nasadím.
Nemám rád štuple, ale keď už budem chcieť využiť Pro funkcie, tak ich tam nasadím.
-
Ryan Giggs
VIP
Je to plus minus to iste.
Ryan Giggs, po tvojom odporúčaní som v decembri 2021 kúpil slúchadlá Philips Fidelio L3. Slúchadlá boli skvelé, no prednedávnom sa na nich objavil problém s bluetooth-om, ktorý som popísal v inej téme. Problém sa mi nepodarilo doriešiť, preto som sa rozhodol, že si zaobstarám nejaké iné slúchadlá. Vedel by si mi prosím poradiť slúchadlá, ktoré by mali možnosť pripojiť v podľa potreby aj kábel, mali kvalitný zvuk (aspoň ako tie Philips Fidelio L3), dobré ANC a hlavne by mali byť čo najpohodlnejšie. Na cene veľmi nezáleží.
Zatiaľ čo som prezeral Amazon, tak ma zaujali napríklad Edifier WH950NB. Poprípade ešte slúchadlá Edifier Stax Spirit S3. Len pri nich neviem, či si tú cenu vedia obhájiť.
Ak vieš o niečom vhodnejšom, rád si nechám poradiť. Díki moc.
Zatiaľ čo som prezeral Amazon, tak ma zaujali napríklad Edifier WH950NB. Poprípade ešte slúchadlá Edifier Stax Spirit S3. Len pri nich neviem, či si tú cenu vedia obhájiť.
Ak vieš o niečom vhodnejšom, rád si nechám poradiť. Díki moc.
-
Ryan Giggs
VIP
Pozri Audeze Maxwell. To je top zvuk, ale je to skor herny headset na doma. No maju aj BT akurat bez anc.
Alebo potom Bowersy Px7 s2 alebo Momentum 4.
Alebo potom Bowersy Px7 s2 alebo Momentum 4.
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, zháňam nové bezdôtové slúchadlá (cez hlavu, okolo uší) pohodlné s dobrou výdržou batérie (50+ hodín), aby vedeli prehrávať dva zdroje naraz. USB dongel (musí byť) a Bluetooth alebo kábel s 3,5 jackom. Ak to bude headset tak s odnímateľným mikrofónom.
Snáď to nie je nesplniteľná kombinácia požiadavok
Snáď to nie je nesplniteľná kombinácia požiadavok
-
Ryan Giggs
VIP
Su to dost antagonisticke poziadavky. BT sluchadla nemavaju usb dongle, a zas radiove headsety s donglom nevedia BT. Sluchadiel, ktore by zvladali oboje, budes hladat ako ihlu v kope sena. Zvoleja mi napadaju Audeze Maxwell.
Nie su z najlacnejsich, ale zas dostanes v ramci bezdrotovych sluchadiel spickovy zvuk.
Nie su z najlacnejsich, ale zas dostanes v ramci bezdrotovych sluchadiel spickovy zvuk.