Tak moje best je STELLA ARTOIS.Inac Gambrinus,Staropramen a Pilsner.Zaklad je aby malo pivo tu spravnu teplotu a hlavne aby bolo poriadne postarane o vycap-pravidelne cistit trubky.Ak sa o vycap nestaraju ako maju,pivo smrdi a je hnus-moze byt hocijaka znacka
dudo02 napísal:Tak moje best je STELLA ARTOIS.Inac Gambrinus,Staropramen a Pilsner.Zaklad je aby malo pivo tu spravnu teplotu a hlavne aby bolo poriadne postarane o vycap-pravidelne cistit trubky.Ak sa o vycap nestaraju ako maju,pivo smrdi a je hnus-moze byt hocijaka znacka
jj, pre mna je tiez naj Stella Artois a aj Plzen, ale vacsinou pijem Corgona.
pinacolada napísal:bol to lahvacek z teska.z anejakych 10 korun ci kolko to stoji si urcite radsej kupim smadneho mnicha ako toto.chuti presne ako popper za 6.90
tak popper som ešte nepila ani by som si ho nekúpil, veď to znie ako meno pre hajzlak.
Te-wei napísal:tak popper som ešte nepila ani by som si ho nekúpil, veď to znie ako meno pre hajzlak.
no mal som obdobie kedy som vyskusal asi kazde pivo pod 8sk v kauflande nie z finacnej nudze ale zo zvedavosti.
inac kupujte stein. 6.90 a celkom fajne pivo a este ejdna vec HATE STEIGER !
Hmm tak tú anketu kto robil asi nemá otestované pivo Urpín (Urpiner) Umňa je na 1. mieste a nič sa mu nevyrovná a s tým Heinekenom máte pravdu to pivo nieje
Soviet napísal:Hmm tak tú anketu kto robil asi nemá otestované pivo Urpín (Urpiner) Umňa je na 1. mieste a nič sa mu nevyrovná a s tým Heinekenom máte pravdu to pivo nieje
To si asi robis srandu, kamos hovoril, ze sa z toho skoro zgrcal
Inac ja som presiel od Kozla k Pilsneru, to je pochutka
Na pivnom festivale ako bol Junifest som sa znacil ochutnat najma piva, ktoré bežne v hospode niesu.
Starotopolcianske kvasinkove s medom, alebo India Pale su famoznosti.
Ale to pre mna cislo 1 je Staropramen Granát, za nim staropramen 12, mam rad Budvar.
samozrejme dost zaleži ako pivo spravia, kto ho točí, aka je cistota trubiek.Ked si v zlej hospode das napr. Pillsner a pivo doslova smrdí tak aj také dobré pivo je zlé.
Ja napriklad namožem Kozla, sice ho vyrabaju u nas /plechovkový/ ale je velmi zlý. Dokonca som raz sice z plechovky pil Kozla, ktorý chutel ako pokazené vajcia priemiesane do piva.
Zo slovenských mi chutí Bazant 10 naj je flaskový.