Naopak, mne Kozel berie
Aké pijete pivo?
Re: Aké pijete pivo?
Čierny Šariš je mňamka, ale len tak za pohár, ale to je ako med...
Naopak, mne Kozel berie
Naopak, mne Kozel berie
Pozerám, že v stredobode záujmu sú hlavne pivá nadnárodných koncernov, najviac dostupné. 
Pije niekto aj menej známe pivká? Respektívne, obľubuje niekto aj ochutnávanie a objavovanie menej všeobecne známych pív, z stredných a menších pivovarov? Za seba spomeniem napríklad pivá značky Primátor (od 11° až do 24°, výborný Weizenbier), Svijany či z pivovarov skupiny K Brewery značky Janáček a Lobkowitz. Takisto z malých domácich pivovarov, ako Bratislavský ležiak, Sessler či Kaltenecker. Len taký maličký výcuc...
Jedno pivo stále dokola by mi veru asi nechutilo, tá rôznorodosť chutí je pri pive úžasná. Samozrejme, aby som nebol troška mimo témy, tu sú moje "obľúbené", ktoré si doprajem vždy, keď nemám chuť hľadať niečo nového:
Budvar 12°, Bernard 12°, Primátor 11°, Primátor Weizenbier, Bratislavský ležiak.
ps: nechcem nikoho, samozrejme, odsudzovať a ani dehonestovať jeho výber
Pije niekto aj menej známe pivká? Respektívne, obľubuje niekto aj ochutnávanie a objavovanie menej všeobecne známych pív, z stredných a menších pivovarov? Za seba spomeniem napríklad pivá značky Primátor (od 11° až do 24°, výborný Weizenbier), Svijany či z pivovarov skupiny K Brewery značky Janáček a Lobkowitz. Takisto z malých domácich pivovarov, ako Bratislavský ležiak, Sessler či Kaltenecker. Len taký maličký výcuc...
Jedno pivo stále dokola by mi veru asi nechutilo, tá rôznorodosť chutí je pri pive úžasná. Samozrejme, aby som nebol troška mimo témy, tu sú moje "obľúbené", ktoré si doprajem vždy, keď nemám chuť hľadať niečo nového:
Budvar 12°, Bernard 12°, Primátor 11°, Primátor Weizenbier, Bratislavský ležiak.
ps: nechcem nikoho, samozrejme, odsudzovať a ani dehonestovať jeho výber
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
FT: Primator ma neberie, Svijany milujem, Janacek je dobry, Lobkowitz neurazi. Pridaj este Demona, Kvasar a trebars Jezka a mam 6 roznych piv a to som sa nepohol od stola v internatnej krcme
Objavovat tieto male znacky je fajn, ale vacsinou sa necham niekym doviest nez si sam pokazit chut (ako sa mi podarilo napr. s modrou lunou). Prave tak ma kamarat z Liberca naucil na Svijany a dodnes som mu za to vdacny 
Samozrejme, vždy je asi lepšie dostať nejaké odporúčanie od dôveryhodného človeka, ako náhodou naraziť na niečo hnusné (inak tú Modrú lunu vôbec nepoznám). S Demonom, Kvasarom či Ježkom som zatiaľ tú česť nemal veru. Dúfam, že sa mi naskytne. Ako aj ďalšími pár desiatkami iných pív. 
primator 13 a 21 sa daju, ostatok ma tiez dako nebere, svijansko 13 je nomka, janacek 14 vyborny, najma na zapitie pivnej slamy, lobkowitz som mal iba flaskovy ale ako pise fabo - neurazi...
modra luna fuj, pil som to 2x ale uz ee... a jezek? jezek? fuj
modra luna fuj, pil som to 2x ale uz ee... a jezek? jezek? fuj
-
Fabo
Hardcore addict
Jak praví klasik - přijeď, ožerem se!FT napísal:Samozrejme, vždy je asi lepšie dostať nejaké odporúčanie od dôveryhodného človeka, ako náhodou naraziť na niečo hnusné (inak tú Modrú lunu vôbec nepoznám). S Demonom, Kvasarom či Ježkom som zatiaľ tú česť nemal veru. Dúfam, že sa mi naskytne. Ako aj ďalšími pár desiatkami iných pív.
len aby som upresnil, kvasar a modra luna su z pivovaru cerna hora
a kvasar fakt odporucam, 14 stupnove s medom
Kvasar z čiernej hory je fakt skvelé pivo, z toho sa dá normálne aj naj*bať, mám vyskúšané. V čiernej hore čapujú ešte aj jedno skvelé borovkové tmavé, tiež odporúčam, no ale najlepší je predsa len heineken, studený zo sklenennej flašky - najlepšie čo môže byť.
rain3r: to tvoje tmave borUvkove je spominana modra luna...
a ludia vysvetlite mi ako moze niekomu chutit heineken? riedky je ako stanka, bublinky minimalne, chut nikde...
a ludia vysvetlite mi ako moze niekomu chutit heineken? riedky je ako stanka, bublinky minimalne, chut nikde...
Ja neviem Maki, ale kozel alebo šariš mi naozaj nechutí, neviem čím to je ale keď je heiny studený tak chutí tak svojsky, inak ako ostatné pivá. Neviem vysvetliť
A z tou modrou lunou, hej asi to je ono
A z tou modrou lunou, hej asi to je ono
Maki: Heineken chutí kvôli reklame. Pre mňa nič špeciálne.
-
mihalswk
Medium Professional
Krušovice 12°

v poslednom case mi zachutil valentins weiss bier 
a k tomu heinekenu
a k tomu heinekenu
-
KaptMichal
King
zoženiem ten Kvasar na Slovensku? Konkretne v BA? Spravili ste chute páni... 
v KE by som ti poradil 2 krcmy, ale v BA netusim 
-
Fabo
Hardcore addict
piton: Porad mne, vezmem par ludi ochutnat dobre pivo.
Ked uz sme pri tom, tak v Khoi Khoi (ci jak sa to pise) teraz vraj tocia nedavno spominane Svijany.
kvasar maju vo Vig Vame, tam capuju cernu horu viacero druhov a takisto v jednej restauracii/krcme, neviem jak sa vola medzi domom umenia a dargovom, blizko slov. sporitelne to je... a dalsi super podnik na cernu horu je ceska hospoda na moyzesovej, hned pri zastavke slov. rozhlas, ale tam kvasar necapuju.
ENJOY
ENJOY
Dobre nacapovany GAMBRINUS pocas teplych letnych dni!