Kupil som telku a jednu izbovu antenu. Telka podporuje digitalne vysielanie (DTV) a chytil som tam pri automatickom ladeni STV1, STV2, JOJ a Markizu. No mam este jednu telku, starsiu, kde chytilo aj STV3 a Music Box. Ako je to mozne ?
Ake programy by mi mala chytit telka na tu antenu v mode DTV ? .. v obchode kde som tu telku kupoval mali taku istu antenu vytiahnutu v strede programu a tvrdili mi, ze tie telky co maju v obchode bezia na tu antenu ... a tam im bezala nejaka ASTRA (v hornom lavom rohu bolo ASTRA .. neviem ci to je kanal ci co, len nejake reklamy tam chodili)
Ake programy mozno naladit na DTV ?
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ake programy mozno naladit na DTV ?
s izbovou antenou chytis len stv1,2, joj a markizu, ine urcite nie (zatial)... stv3 bolo mozne chytit pred casom, uz to zrusili
to co spominas, tu astru, tak to je satelitna TV, Astra je nazov satelitu, cez ktory sa prijima signal , nato aby si to prijimal potrebujes satelitny prijimac, parabolu, konvertor a satelitnu kartu
to co spominas, tu astru, tak to je satelitna TV, Astra je nazov satelitu, cez ktory sa prijima signal , nato aby si to prijimal potrebujes satelitny prijimac, parabolu, konvertor a satelitnu kartu
Re: Ake programy mozno naladit na DTV ?
aha, ok ... no myslel som si, ze to tak bude, ta Astra sa mi nezdala, no oni tvrdili, ze tie televizory v predajni idu na tu antenu ...