Aké rádio počúvate?
-
Miley Cyrus
Light Star
Aké rádio počúvate?
expres aj ked malokedy ale expres
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Keď som bol menší, tak som počúval nitrianske rádio Hviezda FM. Avšak ho zrušili
.
Keď som bol starší, primárne som počúval Rádio Rebeca. To bolo rádio podľa môjho gusta
(navyše domáce, na čo som bol aj patrične pyšný
).
Avšak časom sa naskytli isté problémy a rádio zrušili. Na jeho frekvenciách tu začala vysielať bratislavská B1 (vraj "best one"
). Žiaľ hudobná kostra z Rebecy nebola prebraná. Páni v Bratislave rozhodli, že dnes starší rock nikto nepočúva
, tak sa na repertoári bé jednotky vo vysielaní nič meniť nebude. Týmto pričinením sa pre mňa rádio stalo nezaujímavým. I keď som ho chvíľu počúval.
No akoby to nestačilo, B1 oznámila koniec svojej existencie - na jej miesto napochodovali Jemné Melódie
. To už mi pohár trpezlivosti pretiekol a bol som nútený preladiť frekvenciu.
Zakotvil som nakoniec pri SRo 3: Rádio Devín, ktoré mám práve v izbe naladené. Ale rádio samotné už nepočúvam, keďže hlave si púšťam muziku z disku podľa vlastného výberu.
Ak náhodou nie som na svojom kompe a nemám po ruke hudbu, tak si pustím stream K-roq.
V prípade môjho subjektívneho hodnotenia (niektorých) slovenských rádií by to bolo nasledovné (matematicky poňaté):
Rádio Devín >= Rádio Slovensko (SRo 1) > Rádio Hey > Rádio VIVA > Radio_FM >> Fun Radio
Nebite ma že nemám rád Funko (v práci som si ho užil dosýtosti), ale denno-denne tie isté hity a určité songy dokola počúvať je úmorné (obzvlášť, keď je to mainstream); nehovoriac o "ešte to hit nie je, ale Vy ho už poznáte" - rozumej: nikto si z toho hit nerobí, ale my Ti ho neustálym opakovaním vryjeme do hlavy
. Spomenutá ranná show s Adelou a Cyphom mi nepríde až taká smiešna
, ako mnohým ďalším poslucháčom (asi tomu štýlu "humoru" nerozumiem, prípadne to nepokladám za humor). Reklamné bloky sú nechutne dlhé; niektoré z tých reklám by som si ja nedovolil pustiť do éteru masmédia (neviem či to vážne majú znieť tak cool/v pohode/spontánne, ale nad niektorými sa človeku mozog pozastaví
).
Veľkú pochvalu by som chcel udeliť pre Radio_FM, ktoré sa po perestrójke v Slovenskom Rozhlase stalo plnohodnotným alternatívnym rádiom
svojimi reláciami vo večerných hodinách. Pôvodné rádio Rock FM nebolo akosi rockovým rádiom, hoci to názov naznačoval ... 
Keď som bol starší, primárne som počúval Rádio Rebeca. To bolo rádio podľa môjho gusta
Avšak časom sa naskytli isté problémy a rádio zrušili. Na jeho frekvenciách tu začala vysielať bratislavská B1 (vraj "best one"
No akoby to nestačilo, B1 oznámila koniec svojej existencie - na jej miesto napochodovali Jemné Melódie
Zakotvil som nakoniec pri SRo 3: Rádio Devín, ktoré mám práve v izbe naladené. Ale rádio samotné už nepočúvam, keďže hlave si púšťam muziku z disku podľa vlastného výberu.
Ak náhodou nie som na svojom kompe a nemám po ruke hudbu, tak si pustím stream K-roq.
V prípade môjho subjektívneho hodnotenia (niektorých) slovenských rádií by to bolo nasledovné (matematicky poňaté):
Rádio Devín >= Rádio Slovensko (SRo 1) > Rádio Hey > Rádio VIVA > Radio_FM >> Fun Radio
Nebite ma že nemám rád Funko (v práci som si ho užil dosýtosti), ale denno-denne tie isté hity a určité songy dokola počúvať je úmorné (obzvlášť, keď je to mainstream); nehovoriac o "ešte to hit nie je, ale Vy ho už poznáte" - rozumej: nikto si z toho hit nerobí, ale my Ti ho neustálym opakovaním vryjeme do hlavy
, ako mnohým ďalším poslucháčom (asi tomu štýlu "humoru" nerozumiem, prípadne to nepokladám za humor). Reklamné bloky sú nechutne dlhé; niektoré z tých reklám by som si ja nedovolil pustiť do éteru masmédia (neviem či to vážne majú znieť tak cool/v pohode/spontánne, ale nad niektorými sa človeku mozog pozastaví Veľkú pochvalu by som chcel udeliť pre Radio_FM, ktoré sa po perestrójke v Slovenskom Rozhlase stalo plnohodnotným alternatívnym rádiom
Tak pred 2ma dnami som objavil http://etn.fm/ a hraju vyborne. Rano pohodovy trance na prebudzanie a k veceru pritvrdzuju 
Pripadne to je prekladane relaciami jednotlivych DJov. (Kyanu & Albert, Milan Lieskovsky, Manuel le Saux,...)
Vyhodou je, ze zadarmo vysileaju aj v 256kbit kvalite, di.fm ma zadarmo iba 96kbit a s reklamami. Na druhej strane treba povedat, ze na di.fm hra Armin, Schulz alebo Corsten a mnoho dalsich, ale mam pocit, ze po zvysok casu hraju iba rozne veci z tranceu bez ohladu na to, aky je cas.
Pripadne to je prekladane relaciami jednotlivych DJov. (Kyanu & Albert, Milan Lieskovsky, Manuel le Saux,...)
Vyhodou je, ze zadarmo vysileaju aj v 256kbit kvalite, di.fm ma zadarmo iba 96kbit a s reklamami. Na druhej strane treba povedat, ze na di.fm hra Armin, Schulz alebo Corsten a mnoho dalsich, ale mam pocit, ze po zvysok casu hraju iba rozne veci z tranceu bez ohladu na to, aky je cas.
-
P41NK1LL3R
Light Professional
-
Iron-Eddie
Light Professional
Velmi zriedka pocuvam, aj ked uz, jedno z tych symapatickych mi pride Viva... Prilezitostne taktiez internetove radio www.pure.fm
//Gothar inak super radio, patri do zalozky ku pure-u a kamarat sa tiez velmi potesi
//Gothar inak super radio, patri do zalozky ku pure-u a kamarat sa tiez velmi potesi