ake sluchatka do usi do 700sk
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
chalani neocakavane som dostal liter takze idem kupovat koss spart plug a dalsie otakzy sa budu tykat len na ne . je velka pravdepodobnost ze sa mi nezmestia do usi ? lebo by som bol nerad a dalsia kde v ba pripadne sc sa daju kupit najlacnejsie ? ja mam cestu okolo nay a maju ich tam za 1190sk . a ako funguje dozivotna zaruka napr kupim v nay a za 4 roky sa mi pokazia mozem ich stale doniest do nay ako predajcu toho tovaru alebo uz musim hladat autorizovany servis ? dakujem
nie ... pochopil som to tak, ze mal najprv dostat 700 sk na tie sluchatka, ale dostal 1000 sk
s tou zarukou by to malo byt tak, ze ak sa ti na nich nieco pokazi (aj tvojim zapricinenim), tak ti vezmu cele sluchatka a vymenia ich, ale za poplatok 200 sk [tak mi to povedal kamos, ktory ma plugy ... aj ked sa ti opotrebuju tie vymenne peny, tak ti to zamenia] ... ak to tak nie je, tak ma opravte
- ja len reprodukujem to co mi povedal kamos 
s tou zarukou by to malo byt tak, ze ak sa ti na nich nieco pokazi (aj tvojim zapricinenim), tak ti vezmu cele sluchatka a vymenia ich, ale za poplatok 200 sk [tak mi to povedal kamos, ktory ma plugy ... aj ked sa ti opotrebuju tie vymenne peny, tak ti to zamenia] ... ak to tak nie je, tak ma opravte
-
Eagle60
Medium Expert
S tou zarukou na kossy je sranda, blby je ten 200sk poplatok, ale budis....dalsia vec: mame len jedno koss centrum na svk..http://www.bisaudio.sk ,kde ti to opravia, tak to posielaj tam a nenos ich do predajne, kde si ich kupil, lebo aj tak ich tam poslu a bude to trvat dlhsie, maju na to 30dni,neboj, skor ti to neposlu
tak sa radsej o ne staram, lebo je to na figu.... nechapem co mate s tym pchanim do usi,ked to vopchal moj bracho do usi, tak vsetci, vytvaruj si nadstavce a vopchas to, mne tiez trvalo,kym som si zvykol na to nasadzovanie a vypadavanie, teraz drzia ako prisate 
-
Eagle60
Medium Expert
-
Eagle60
Medium Expert
-
jin
VIP
Tymi korunami naviac moc ajtak nevyriesis, nakolko SparkPlug je asi to najvyssie co sa v tejto kategorii da kupit ak neratam SENNHEISER CX 300
Potom jedine, keby si chcel dake typu clip-on, pripadne uzavrete
Potom jedine, keby si chcel dake typu clip-on, pripadne uzavrete
-
cORP.
Addict
a je tu zasa jedna vec ktora ma zacala srat alebo to u nas neplati tyka sa to toho cervenym vyznaceneho textu ku znacke koss prosim povedzte ze u nas plati ta zaruka
Kód: Vybrať všetko
http://www.123mp3.cz/d/koss-the-plug/-
jin
VIP
Pozri kazdopadne ti plati aspon dvojrocna zaruka od predajcu. neviem ako u teba ale u mne este ani jedny sluchadla nevydrzali pri beznej prevadzke dlhsie ako rok /vacsinou zlomeny kabel pri konektore, porusenie kontaktu sluchadle etc./
Na tu dozivotnu sa treba spytat v obchode, pokial je tam nalepka ze dozivotna zaruka /napr. TESCO/ tak by sa mala dat uplatnit...
Na tu dozivotnu sa treba spytat v obchode, pokial je tam nalepka ze dozivotna zaruka /napr. TESCO/ tak by sa mala dat uplatnit...
-
Eagle60
Medium Expert
urcite plati....
Takže doživotná záruka platí na akékoľvek poškodenie? Len s tým rozdielom že v zákonnej záručnej dobe sa neplatí 200.- Sk ?
1. Áno - Doživotná záruka platí na akékoľvek poškodenie (existuje nepísané pravidlo, že aby sme vedeli zrealizovať opravu v rámci doživotnej záruky, potrebujeme aspoň dve tretiny slúchadiel).
2. Nie - V zákonnej záručnej dobe sa platí poplatok 200,- Sk vtedy, keď sa na opravu nevzťahujú podmienky zákonnej záručnej doby, tzn. závada, resp. poškodenie je spôsobené užívateľom, čiže sa oprava rieši v rámci Doživotnej záruky, ktorá stojí 200,- Sk
Záručná oprava v rámci zákonnej záruky sa vzťahuje na výrobné chyby, resp. závady spôsobené chybou materiálu a pod. Oprava v rámci zákonnej záručnej doby je bezplatná.
Takže doživotná záruka platí na akékoľvek poškodenie? Len s tým rozdielom že v zákonnej záručnej dobe sa neplatí 200.- Sk ?
1. Áno - Doživotná záruka platí na akékoľvek poškodenie (existuje nepísané pravidlo, že aby sme vedeli zrealizovať opravu v rámci doživotnej záruky, potrebujeme aspoň dve tretiny slúchadiel).
2. Nie - V zákonnej záručnej dobe sa platí poplatok 200,- Sk vtedy, keď sa na opravu nevzťahujú podmienky zákonnej záručnej doby, tzn. závada, resp. poškodenie je spôsobené užívateľom, čiže sa oprava rieši v rámci Doživotnej záruky, ktorá stojí 200,- Sk
Záručná oprava v rámci zákonnej záruky sa vzťahuje na výrobné chyby, resp. závady spôsobené chybou materiálu a pod. Oprava v rámci zákonnej záručnej doby je bezplatná.
...hudbu cez sluchadla pocuval len sporadicky ale chcem kupit nejaky mp3 player tak sa to snad potom zmeni
. Mno, ked som mal sluchadka pri behu alebo skialpe tak mi po kratkom case vzdy vpadli z usi(klasicke sluchadka bez stuplov za 100sk)....ak by som mal nejake sluchadla so stuplami (napr. tu spominane KOSSy) vydrzali by mi v usiach sediet dlhsie 
-
cORP.
Addict
dakujem za rady dnes som kupil koss spart plug a basy no k basom len tolko ze su skveleeeeeeeeeeeeee som uplne spokojny je sice pravda ze tei sluchadla mierne tlmia vysky ale da sa to tym ekvalizerom spravit teraz mam myslim celkom kvalitnu kombinaciu prehravac creative a sluchatka koss dufam ze pohraju dlho 
ja si myslim, ze ano, pretoze tie plugy (neviem ci si to videl nazivo), ale tie si musis vsunut do ucha ... tie jednorazovky si len "zakvacis" ..duracer napísal:...hudbu cez sluchadla pocuval len sporadicky ale chcem kupit nejaky mp3 player tak sa to snad potom zmeni. Mno, ked som mal sluchadka pri behu alebo skialpe tak mi po kratkom case vzdy vpadli z usi(klasicke sluchadka bez stuplov za 100sk)....ak by som mal nejake sluchadla so stuplami (napr. tu spominane KOSSy) vydrzali by mi v usiach sediet dlhsie