ake ste mali detstvo ?...
ake ste mali detstvo ?...
ahojte ...zaujímalo by ma ze ako ste prezili svoje detstvo ...ci vam vase okolie davalo vela alebo malo lasky a podobne ....ak sa pamatate na skôlku, ze ako vam vnej bolo ...
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
Gepid
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
A prečo teda píšeš?!tomaxx_199 napísal:ja by som tu nepisal. a preco sa pytas? zaregistroval si sa tu len preto aby si vedel ake sme mali detstvo? a preco si anonym? typujem ze je to nejaka anketa alebo nejaka blbost
Ja som mal/mám detstvo pekné. Plné zážitkov
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
bolek
Guru
Také normálne. Sú aj pekné spomienky, výlety, všelikde sme s maminou a bratom cestovali, plno zážitkov mám ako sme sa decká hrávali na ulici, na poli za domom, ako sme chodili na hory, v zime lyžovať... Jediné, čo by som asi zmenila, bola trochu tvrdá výchova. Ja by som taká na svoje deti nechcela byť - možno to bolo na niečo dobré, nevyrástol zo mňa žiadny "grázel", vandal, ani nič podobné, na druhej strane som mávala poriadny strach, keď som niečo vyviedla. A inak by som si chcela vyskúšať, aké je to vyrastať aj s otcom. Ako by sa tá výchova líšila, aj keď myslím, že mamina to zvládla bravúrne. Tak to je tak stručne, čo ma napadá. 
no v skolke som bol dost vagabund. takze mi bolo dost casto nieco zakazovane. tresty domace a tak. v skole som uz bol lepsi ale moja povest ostala vzdy zla. takze ked uz som to aj nespravil tak to na mna hodili.
v 10 rokoch sa moje dectvo trosku zmenilo ked mi zomrel otec ale tak casom som si nato zvykol a dnes uz len spominam sem tam. Dnes som uz velky chlapec (teda nie az tak) a zijem si fajn zivot.
-
Shark NX
Addict
bolek takych ako ty vela na svete nie je
Mamina odviedla dobru robotu 
Detstvo som mal uplne skvele ... Vyrastal som v Polsku u starych rodicov z Maminej strany ... 3Km Hlboko v Lese (Mali sme len 4roch susedov) mam prekrasne spomienky na cerstve mlieko z Kravy, Asi 20 Sliepok z toho 4 osvojene sliepky, ktore si volne behali po dvore, na ktore ked som zavolal tak zastali a pockali na mna. Ja som len dosiel, vzal ju na ruku a hladkal. Ranne zbieranie vajec nikdy nezabudnem, 2 Generacie psov taktiez, Husi ktorych som sa bal ked zacali sycat
Ale ked som im daval chleba tak drzali hubu svine
.
Nahodne stretnutia v lese zo Srnkami, Zajacmi, Jezkami, Prepelicami atd ...
Nikdy nechapali ako to robim, lebo vacsina zvierat sa mi dala pohladkat aj ked ma videli 1. v Zivote.
Zdolavanie kopcov s brachom Bicyklami, Vtedy sme mali pocit ze su to Himalaje ... Teraz ked sa tam vratim tak pozeram na to s udivom ake sa mi to zdalo byt velke
Kupanie vo vedlajsej riecke Liviec ... Proste nadhera.
Vzdy ked s babkou a dedkom na to spominam, tak sa nam tisnu slzy do oci jak tam bolo nadherne (Dedko bol Lesnik a ked odisiel do Dochodku tak musel tu "Leszniczówke" odovzdat)
Postavili sice novy dom v Malickom meste nedaleko toho miesta ale uz to nie je ono.
Rodicia su v pohode ... Otec bol (Aj je
) dost prisny ale vdaka tomu vyzeram s bratom tak ako vyzeram. (Najhorsi preslap v skole bolo vyhodenie sacku s vodou na ulicu)
Mama vzdy bojazliva ci sa mi nieco nestane atd...
Ale som im za vsetko strasne vdacny.
Na zakladku som chodil na Hlboku do Bratislavy co kedysi byvala skola kde Velvyslanci, Pracovnici ambasad (V okoli skoly ich bolo asi 15) atd... Davali svoje decka ... Cize skola bola vysoko na urovni. Ziadne bitky, Ziadne cigarety az do 8rocniku, ziaden alkohol. Proste nadhera.
Dve take zivotne zmeny som mal raz po tom co som pomahal pri jednej dopravnej nehode (Mohol som mat tak 10 rokov)
Dve auta sa pred nami zramovali na D2 z Malaciek do BA ... Zastavili sme a jedno (Opel Cadet) bolo v Stredovych zvodidlach a druhe (Favorit) daleko v Poli.
Asi 10m od auta lezal vodic toho auta kompletne od krvi a v tazkom soku ... (Chlapik bol pri vedomi) Tak otec na neho len letmo pozrel dal mi deku do paprce ze tu mas a utekaj k nemu prikri ho a kludnym tonom hlasu s nim rozpravaj.
Tak ja ako 10rocny fracek som tam hladkal po hlave chlapika ktory bol kompletne zadrbany od krvi v ruke mal crepiny zo skla a kecal som s nim ze vsetko bude dobre atd... Az kym nedosla sanitka. Odvtedy nemam strach z Krvi ani z otvorenych ran.
A potom stredna ktora mi dala z oci Ruzove okuliare ked som bol dovercivy jak Male stena ... Spoluziak ma odrbal asi o 5000Sk na starom NB (Mal byt funkcny ... Ale kupoval som od neho stale viac a viac aby vobec bezal) Pritom v Bazaroch isli vtedy Krasne Funkcne masiny za 6000Sk. Bol som sikanovany atd... Ale po miernej depresii som sa vzchopil, zmlatil hlavneho Sikaniera a bol pokoj ... Ostatnych potom povyhadzovali.
Takze tak...
Detstvo som mal uplne skvele ... Vyrastal som v Polsku u starych rodicov z Maminej strany ... 3Km Hlboko v Lese (Mali sme len 4roch susedov) mam prekrasne spomienky na cerstve mlieko z Kravy, Asi 20 Sliepok z toho 4 osvojene sliepky, ktore si volne behali po dvore, na ktore ked som zavolal tak zastali a pockali na mna. Ja som len dosiel, vzal ju na ruku a hladkal. Ranne zbieranie vajec nikdy nezabudnem, 2 Generacie psov taktiez, Husi ktorych som sa bal ked zacali sycat
Nahodne stretnutia v lese zo Srnkami, Zajacmi, Jezkami, Prepelicami atd ...
Nikdy nechapali ako to robim, lebo vacsina zvierat sa mi dala pohladkat aj ked ma videli 1. v Zivote.
Zdolavanie kopcov s brachom Bicyklami, Vtedy sme mali pocit ze su to Himalaje ... Teraz ked sa tam vratim tak pozeram na to s udivom ake sa mi to zdalo byt velke
Kupanie vo vedlajsej riecke Liviec ... Proste nadhera.
Vzdy ked s babkou a dedkom na to spominam, tak sa nam tisnu slzy do oci jak tam bolo nadherne (Dedko bol Lesnik a ked odisiel do Dochodku tak musel tu "Leszniczówke" odovzdat)
Postavili sice novy dom v Malickom meste nedaleko toho miesta ale uz to nie je ono.
Rodicia su v pohode ... Otec bol (Aj je
Mama vzdy bojazliva ci sa mi nieco nestane atd...
Ale som im za vsetko strasne vdacny.
Na zakladku som chodil na Hlboku do Bratislavy co kedysi byvala skola kde Velvyslanci, Pracovnici ambasad (V okoli skoly ich bolo asi 15) atd... Davali svoje decka ... Cize skola bola vysoko na urovni. Ziadne bitky, Ziadne cigarety az do 8rocniku, ziaden alkohol. Proste nadhera.
Dve take zivotne zmeny som mal raz po tom co som pomahal pri jednej dopravnej nehode (Mohol som mat tak 10 rokov)
Dve auta sa pred nami zramovali na D2 z Malaciek do BA ... Zastavili sme a jedno (Opel Cadet) bolo v Stredovych zvodidlach a druhe (Favorit) daleko v Poli.
Asi 10m od auta lezal vodic toho auta kompletne od krvi a v tazkom soku ... (Chlapik bol pri vedomi) Tak otec na neho len letmo pozrel dal mi deku do paprce ze tu mas a utekaj k nemu prikri ho a kludnym tonom hlasu s nim rozpravaj.
Tak ja ako 10rocny fracek som tam hladkal po hlave chlapika ktory bol kompletne zadrbany od krvi v ruke mal crepiny zo skla a kecal som s nim ze vsetko bude dobre atd... Az kym nedosla sanitka. Odvtedy nemam strach z Krvi ani z otvorenych ran.
A potom stredna ktora mi dala z oci Ruzove okuliare ked som bol dovercivy jak Male stena ... Spoluziak ma odrbal asi o 5000Sk na starom NB (Mal byt funkcny ... Ale kupoval som od neho stale viac a viac aby vobec bezal) Pritom v Bazaroch isli vtedy Krasne Funkcne masiny za 6000Sk. Bol som sikanovany atd... Ale po miernej depresii som sa vzchopil, zmlatil hlavneho Sikaniera a bol pokoj ... Ostatnych potom povyhadzovali.
Takze tak...