Ake SUV sa vam paci?
Ake SUV sa vam paci?
Do hlasovania som vybral tie najznamejsie modely aky mate nazor na tie auta?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Absolútny súhlas.Fabo napísal:Ziadne, nevidim vyznam. Keby som chcel velke auto, vemem si BMW 7/Merc S/Audi A8, ked chcem velke a lozit do terenu tak si vezmem nieco, co tym terenom aj prejde, napr. Toyotu Land Cruiser.
Nepotrebujem baranidlo do mesta ako je Audi Q7, BMW X5, všetky tie ostatné ...
Akurát ja by som bral asi staršiu L200 od Mitsubishi, ale to je detail
Z tých štyroch by som si nevedel vybrať medzi Q7 a MLkom..
Q7 = veľké robustné hovado vzbudzujúce rešpekt
ML = luxusný elegán
X5 = už taký priemer, ale v pohode
Porsche = absolútne mi nešmakuje kombinácia SUV + Porsche
..a ešte taký menší paradox, vôbec sa mi nepáčia autá bielej farby, avšak MLko ako aj Q7ka v bielej farbe nemajú chybu.

Q7 = veľké robustné hovado vzbudzujúce rešpekt
ML = luxusný elegán
X5 = už taký priemer, ale v pohode
Porsche = absolútne mi nešmakuje kombinácia SUV + Porsche
..a ešte taký menší paradox, vôbec sa mi nepáčia autá bielej farby, avšak MLko ako aj Q7ka v bielej farbe nemajú chybu.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Defík je spolu s LandCruiserom a Patrolom snad najznamejsi cistokrvny offroad, to nema s SUV vobec nic spolocne
... X6 je ked uz tak skor SAV ako SUV ... SUV ma aj uzitocnu hodnotu, kdezto SAV je cisto pre radost
...
.. z SUV by som nechcel ani jedno z menovalych, ale novy Merkel GLK .. prekrasne auto, paradna technika (aj ked nekonkuruje full-size SUVckam, ale skor Q5ke, Tiguanu a spol.) ... alebo este by som si vedel predstavit Vulvu XC90, Nissan X-Trail II, Range Rover Sport
// sorry za eventualne gramaticke a stylisksticke nedostatky, ale bol tu taky maly festik a pivo mi zas nebolo cudzie

... X6 je ked uz tak skor SAV ako SUV ... SUV ma aj uzitocnu hodnotu, kdezto SAV je cisto pre radost
.. z SUV by som nechcel ani jedno z menovalych, ale novy Merkel GLK .. prekrasne auto, paradna technika (aj ked nekonkuruje full-size SUVckam, ale skor Q5ke, Tiguanu a spol.) ... alebo este by som si vedel predstavit Vulvu XC90, Nissan X-Trail II, Range Rover Sport
// sorry za eventualne gramaticke a stylisksticke nedostatky, ale bol tu taky maly festik a pivo mi zas nebolo cudzie
No tak podme diskutovat o SUV 
brm: o pneu ani tak nejde, to sa da pred tazkym terenom prezut, ale faktom je, ze do tychto SUV uz nedavaju uzavierku diferencialu(urcite nie do vsetkych, aby ma niekto nechytal za slovicka) a taktiez podvozok nevynika svojou svetlou vyskou. A tiez vela ludi tvrdi, ze nezavisle zavesenie kolies do terenu nepatri, ale s tym nemam skusenosti, takze neviem posudit.
brm: o pneu ani tak nejde, to sa da pred tazkym terenom prezut, ale faktom je, ze do tychto SUV uz nedavaju uzavierku diferencialu(urcite nie do vsetkych, aby ma niekto nechytal za slovicka) a taktiez podvozok nevynika svojou svetlou vyskou. A tiez vela ludi tvrdi, ze nezavisle zavesenie kolies do terenu nepatri, ale s tym nemam skusenosti, takze neviem posudit.
GothaR.. mne nejde o funkčnosť pneumatík ako skôr o výzor. Myslím, že netreba diskutovať o SUV, každý pozná výhody a nevýhody, že v podstate SUV je len obyčajné osobné auto s výzorom terenného automobilu a drvivá väčšina SUV ani nikdy žiadny terén neuvidí. Ja som narážal na smiešny až zbastardený výzor takéhoto auta po obutí nízkoprofilových pneumatík.

-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nissan murano je skor crossover...Maki napísal:nemam tieto auta prave v laske, ale odkedy som v brne a kazdy den ich vidim ovela viac ako doma, tak im pomaly aj na chut prichadzam... no u mna vyhrava trojica Q7,Cayenne a najma Nissan Murano
a hej ani mne sa nepaci ako americania kurv**** tymi upravami "bling bling style" apod
a americke suv nemam rad to je na nasich cestach jak pojazdna rakva, vseobecne americke auta prave nevynikaju dobrym podvozkom, brzdami a prevodovkou, skor naopak
staci precitat napr tuto recenziu http://moje.auto.cz/smax24/chevrolet-suburban.html a clovek by sa do toho az bal sadnut