Aké výhovorky používate v škole najčastejšie?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
murcatko
Light Expert
Light Expert

Aké výhovorky používate v škole najčastejšie?

Príspevok od používateľa murcatko »

Po téme o ťahákoch, ktorá bola veľmi užitočná a zaujímavá, ma napadlo, že založím tému o výhovorkách.
Pretože nie vždy sa podarí prísť do školy načas, niekedy človek zaspí a príde o 8:15 dajme tomu, alebo sa potrebuje uliať zo školy, to zas výhovorka pre rodičov, alebo.. v škole pred písomkou, pred skúšaním, alebo výhovorka, prečo ste si nenapísali domácu úlohu...

Mňa napadla jedna pre triednu, že keby som došiel náhodou o pár minút neskôr, síce trochu dlhá, ale znie celkom dôveryhodne, a keby mala aj profesorka nejaké pochybnosti, za ten nápad by vás nechala na pokoji :D:
Išli ste do školy ako každý iný deň, a zrazu ste našli na zemi peňaženku plnú peňazí a s dokladmi. Tak ste ju zobrali, našli ste meno vlastníka, a bola to nejaká žena. Mala tam aj svoju vizitku s rovnakým menom ako na dokladoch, tak ste zavolali a ona sa veľmi potešila a spýtala sa, či by ste s a niekde nemohli stretnúť. Tak ste sa stretli (pri nejakom orientačnom bode blízko školy), samozrejme ste museli chvílu čakať, a peňaženku ste odovzdali, a dostali ste za tú čestnosť čo ja viem 10 eur :D. A tie následne ukážete profesorke. No neznie to dôveryhodne? :)
DejmiJohn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

Spolužiak saraz vyhovoril tak, že si myslel že je nedeľa, ale zaplo mu to až vtedy keď si pustil TV a tam bolo Teleráno :lol: Chudák...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nam casto meskal autobus, pripadne v zime vobec nesiel, ked sme isli s kamaratom autom tak sme mali casto defekty, pripadne sme to uvarili ... s vyhovorami za neskore prichody nebol nikdy problem ... :-D :-D ... obcas sme to zahrali na povinnosti v skole, ako tlacenie zadani a podobne ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

U nas este na ZS, ucitelka, ze v pondelok si dame pisomku....a spoluziak: 'pani ucitelka, v pondelok ma bude boliet brucho tak nepridem do skoly'
jarji
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jarji »

ked meskam tak vzdy vravim pani ucitelka prepacte ale bola zapcha..vzdy to zaberie :D
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Po silvestri: Ucka:KDE SI BOL????? "Trafil ma delobuch dpc" :lol: :lol: tu som raz pouzil :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

celkovo ma nebavi prilis sa vyhovarat, ale vyhovorit sa na casopriestorovu dieru pred skolou je top :D
kuboG
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kuboG »

Ja som na matematike na strednej úspešne použil výhovorku : Prepáčte že meškám ale bola zápcha lebo v strede križovatky bola odstavená ponorka ktorej sa pokazili stierače :D Učitelka sa len zasmiala a všetko v pohode:lol:
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

Ja som na SŠ na nulte meskal pravidlene.A vyhovorky typu autobus nesiel vobec, meskal, zapcha, havaria, budik som si zle nastavil , budik nezvonil a zaberali kedze som dochadzal z BB do ZV.
Ale raz sa mi stala situacia ked som meskal na hodinu a siel do skoly tak som cestou stretol kamosku tak sme ostali pred skolou (ona fajcila) a kecali sme. A z okna mi zrazu zakrici profesorka ze uz ani nemusim ist hore (na hodinu) ze uz mam neospravedlenenu. :D tak som ani nesiel.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

U nás stačí poväčšine pozdraviť "dobré ráno" a nikoho to nemrzí. Neskoré príchody sú domenou triednej, ktora to ma ratať a udelovať neospravedlnene.
My však máme super triednu, ktorá to chápe, lebo aj ona často zaspí a keď bola študentka, tak tiež nešla do školy, keď bola ťažká písomka, takže nás chápe a vychádzame s ňou veľmi dobre.

Takže u nás pohoda :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som sa vzdy vyhovaral ze som bol s inym ucitelom, nikdy si to nik neoveril. Takto mi presla sem tam aj polovica hodiny.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

ja som sa nikdy nevyhovaral lebo to uz bolo jedno..ked som prisiel neskoro bol som uz zapisany :roll: vzdy som poveda len ze som zaspal a sadol som si
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Na strednej raz spolužiak meškal asi 15 min, ked prišiel učiteľka sa pýtala kde bol a on "Uff mal som ťažký víkend" no lol keby nebol vtedy práve štvrtok :lol: :D
Sme sa vtedy ale nasmiali :)

Inak som sa skoro vždy vyhovoril na meškanie spojov
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

... ked som sla do skoly, tak ma autobus oblial a mala som spinave nohavice...tak som sa musela vratit a prezliect sa

Zial, tuto vyhovorku mozeme pouzivat len ked prsi...
olololwtfomg
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa olololwtfomg »

U mňa večne keď prídem neskoro je klasika :"meškal mi vlak." čo je vo väčšine prípadoch pravda raz som kvôli pri... meškaniam zmeškal parádnu prednášku. Ale väčšinou (vždy) sa dá zdržanie na obede zvaliť na vlak.
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

Policajti maju asi opat akcie na cestach , zastavili ma a kontrolovali mi komplet vsetko od povinnej vybavi po platnu STK a SPZky az cez osobne udaje a ci nemam nezaplatene pokuty .. Kym ma vybavili tesne som nestihol skolu. :D
Haslerka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Haslerka »

Noo mna vozili do skoly rodicia :oops:
a spoluziacka ma taku ze "meskal mi autobus pretoze sa pokazil ten pristroj na listky a bez neho sa nemohol pohnut" spravila to tak uz ale 5x
NaiveRicky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NaiveRicky »

MI máme na strednej obedy a často je to tak že nás obslúžia neskor (som na hotelovej akadémii :D ) no niekedy sa nám proste nechce ísť na hodinu a tak sedíme v jedálni a keď prídeme asi 15 minút neskor učitel na nás zazerá a mi len odvrkneme "Neskoro nás obslúžili na obede" :D stále na to každý skočí
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Viko6 »

DejmiJohn napísal:Spolužiak saraz vyhovoril tak, že si myslel že je nedeľa, ale zaplo mu to až vtedy keď si pustil TV a tam bolo Teleráno :lol: Chudák...
lol :D:D:D to potom musel mat hrozny vikend asi prezival nocne mory ze zabudol ze uz vikend ubehol :D
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

ja väčšinou že spolužiak mal môj zošit tak som sa nemohol učiť, alebo že som nebol doma, meškal mi autobus alebo u jednej učitelky : hráme futbal stolny už je ale polka hodiny v prdeli a prideme na hodinu a povieme že sme boli napr.: u školníka alebo za triednou a ona dobre chlapci tak si rychlo sadnite:D:D
Napísať odpoveď