AKG K 27I vs Koss Porta Pro
AKG K 27I vs Koss Porta Pro
Vedel by mi niekto poradit, ktore sluchadla by som si mal kupit?Pocuvam hardrock, rock, vaznu hudbu...proste co pride a chcem kvalitne sluchadla.O kvalite kossov viem, ale nema niekto osobnu skusenost s AKG K 27I, pripadne inymi AKG-ckami podobnej konstrukcie a kvality?Lebo znacka AKG je mojmu srdcu blizka 
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
AKG vs KOSS...dosť dilema pre mňa. POčul osm oboje, K27i aktuálne používam. Na tvoj štýl hudby skôr však KOSSy, nakoľko AKG sú možno viac prebasované, lae pri nich mi ot akosi nevadí. Počúvam na nich prevažne JAZZ, klasiku a OST. Porty a 27 sú dosť porovnateľné, no pohodlnejšie sú predsa len porty. AKG majú na moste dva molitánové "tlmiče", ktoré sú však dosť malé a pri dlhšom počúvaní začínajú omínať. Ale na druhej strane sa mi technológia podania zvuku zdá byť pri AKG lepšia a majú oveľa lepší útlm okolitého hluku plus nastavenie hlasitosti na kábli, nemajú však závt na 6,3mm jack...
No ja som radsej za kvalitu zvuku ako za pohodlie a este k tomu teraz ma porty uz fakt skoro kazdy a moj tatko ma v robote vasinu sluchadiel, mikrofonov, atd od AKG a je snimi spokojny...Ja len chcem kupit kvalitne sluchadla, ktore mi budu vyhovovat a nesklamu ma:).Inak ako sedia 27I na hlave, lebo som cital, ze zle sedia?A nebude vadit ked mam mp3 prehravac so zakladnym equalizerom(neda sa mi doladovat, len vybrat z profilov rock,bass,normal,...), lebo inak je moja volba asi AKG?jin napísal:AKG vs KOSS...dosť dilema pre mňa. POčul osm oboje, K27i aktuálne používam. Na tvoj štýl hudby skôr však KOSSy, nakoľko AKG sú možno viac prebasované, lae pri nich mi ot akosi nevadí. Počúvam na nich prevažne JAZZ, klasiku a OST. Porty a 27 sú dosť porovnateľné, no pohodlnejšie sú predsa len porty. AKG majú na moste dva molitánové "tlmiče", ktoré sú však dosť malé a pri dlhšom počúvaní začínajú omínať. Ale na druhej strane sa mi technológia podania zvuku zdá byť pri AKG lepšia a majú oveľa lepší útlm okolitého hluku plus nastavenie hlasitosti na kábli, nemajú však závt na 6,3mm jack...
-
jin
VIP
AKG sedia na hlave bez problému a je na nich skvele regulovateľný prítlak. Ekvalizér nevadí, ten som skôr využival pri portách. Na iPode používam pri AKG mierne zvýraznené stredy a výšky pomocou profilu electronic a podávajú solídne výkony. Pokiaľ by si od nich chcel extra basy, potreboval by si sakra dobrý zdroj zvuku, lebo pri nízkych bitratoch so zapnutým bas boost na EKV mierne prdia, ale to nie je chyba slúchadiel. Pokiaľ nie si audiofil, klasický ekv ti vystačíviolator napísal:No ja som radsej za kvalitu zvuku ako za pohodlie a este k tomu teraz ma porty uz fakt skoro kazdy a moj tatko ma v robote vasinu sluchadiel, mikrofonov, atd od AKG a je snimi spokojny...Ja len chcem kupit kvalitne sluchadla, ktore mi budu vyhovovat a nesklamu ma:).Inak ako sedia 27I na hlave, lebo som cital, ze zle sedia?A nebude vadit ked mam mp3 prehravac so zakladnym equalizerom(neda sa mi doladovat, len vybrat z profilov rock,bass,normal,...), lebo inak je moja volba asi AKG?
//Edit: neuvažoval si nad značkou GRADO?? Ale zas tá cena...
No ja mam taky priemerny prehravac a ja audiofil velmi nie somjin napísal:AKG sedia na hlave bez problému a je na nich skvele regulovateľný prítlak. Ekvalizér nevadí, ten som skôr využival pri portách. Na iPode používam pri AKG mierne zvýraznené stredy a výšky pomocou profilu electronic a podávajú solídne výkony. Pokiaľ by si od nich chcel extra basy, potreboval by si sakra dobrý zdroj zvuku, lebo pri nízkych bitratoch so zapnutým bas boost na EKV mierne prdia, ale to nie je chyba slúchadiel. Pokiaľ nie si audiofil, klasický ekv ti vystačíInak neuvažoval si nad K28i, alebo K518DJ? ale tie druhé sú už priveľké. Zato ten zvuk...Ale pokiaľ sa rozhoduješ medzi dvomi, tak K27i
//Edit: neuvažoval si nad značkou GRADO?? Ale zas tá cena...
-
jin
VIP
V bratislave v Platan audio na Heydukovej...Za 2300violator napísal:No ja mam taky priemerny prehravac a ja audiofil velmi nie som...Tie K518DJ su sice vyborne, ale fakt uz mohutne a ja chcem sluchadla na bezne nosenie po vonku, do skoly atd.GRADO tak tie su aj drahsie a ten dizajn mi velmi nesedii a AKG K 28NC maju naviac to aktivne filtrovanie okoliteho hluku ale zase stoja o 2000 viac a myslim, ze to filtrovanie prezijem. A inak ty si kde kupil K27I?
Ja byvam v Banskej Bystrici, ale nasiel som ich v cennikoch mediatechu a audiomasteru tak rozmyslam ak to pojde dam si ich poslat cez net, lebo tam mam aj vyhodu, ze ak by sa mi nepacili(mala pravdepodobnostjin napísal:V bratislave v Platan audio na Heydukovej...Za 2300
-
jin
VIP
Jo to bude asi lepšieviolator napísal:Ja byvam v Banskej Bystrici, ale nasiel som ich v cennikoch mediatechu a audiomasteru tak rozmyslam ak to pojde dam si ich poslat cez net, lebo tam mam aj vyhodu, ze ak by sa mi nepacili(mala pravdepodobnost)tak ich mozem do 7 dni vratit.Inak nevie niekto kde na by sa dali zohnat lacnejsie?