Akne
cawte ja mam uz iba take ciernme boedky na ksichte popripade take ani nie cervene nevyzrete vyrazky niesu moc velke,pouzivam tea tree,potom platovu vodu od ABcka aj cistiaci gel od ABcka kremujme si ksicht jak sprsty no nezabera to ja chcem ab znmizli tie male vyrazky niektore su take podkozne..neporadili by ste mi pls?
-
noidentity
Novice
takže takto , chcel by som od vás nejakú radu , mám jazvy po akné a to dosť viditeľné , mám 17 rokov a akné už pomali prestáva , ale jazvy som si sposobil sám , pretože som nedal na radu lekára a robil som všeliaké pokusy na tvári-viete ako to myslím-skúšal som rozne prostriedky proti akné atď , poraďte mi prosím čo s tými jazvami a hnedočervenými flakmi , dík
doxybene mas sirokospektralne antibiotika, takze by mali zlikvidovat pripadny zapal kdekolvek v tele, ktory by mohol sposobovat priamo ci nepriamo akne, kedze mnohokrat sa zapal niekde inde v tele prejavy zhorsenym stavom pleti, kedze je narusena imunita, takze by sa to malo zlepsit ked to douzivas;)
no a ten gel, ci krem nepoznam, ale je vcelku bezne, ze po nasadeni nejakeho silnejsieho lieku sa plet najprv na par tyzdnov relativne zhorsi ked sa precistuje a vytahuju sa vsetky mozne podkozne zapaly, ktore by sa mozno prejavili az o tyzden ci dva a potom nastane zlom, ked sa uz plet precisti a rapidne sa to cele zlepsi, takze ked dojde k zhorseniu tak sa nebat
ako nato tak pozeram tak kozna ti to lieci aj zvonka aj zvnutra, tak mas hadam velke sance na uspech, tak vela zdaru
no a ten gel, ci krem nepoznam, ale je vcelku bezne, ze po nasadeni nejakeho silnejsieho lieku sa plet najprv na par tyzdnov relativne zhorsi ked sa precistuje a vytahuju sa vsetky mozne podkozne zapaly, ktore by sa mozno prejavili az o tyzden ci dva a potom nastane zlom, ked sa uz plet precisti a rapidne sa to cele zlepsi, takze ked dojde k zhorseniu tak sa nebat
ako nato tak pozeram tak kozna ti to lieci aj zvonka aj zvnutra, tak mas hadam velke sance na uspech, tak vela zdaru
jj zabudol som napisat ze mi predpisala aj zynerit...
tym si natieram rano a vecer takze uvidim ci mi to pomoze
aj ked plet mam hrozne teraz vysusenu.. pouzivam to 3 dni
mam si ju natriet na noc nejakym kremom alebo to prejde po case,dik
btw, zaberie to aj na flaky po akne? kedze tych mam asi 70% co mam bordel
na ksichte
tym si natieram rano a vecer takze uvidim ci mi to pomoze
aj ked plet mam hrozne teraz vysusenu.. pouzivam to 3 dni
mam si ju natriet na noc nejakym kremom alebo to prejde po case,dik
btw, zaberie to aj na flaky po akne? kedze tych mam asi 70% co mam bordel
na ksichte
mne zinerit nezabral takze tak
kokso ty mas v sebe antibiotik jak slovakofarma...
a co sa tyka skvrn po akne, neviem presne co myslis, ak su ti pigmentove skvrny tak asi nezaberie, ak su to nejake podkozne zapaly, tak by ti nato malo zabrat to doxybene, ak su to pigmentove skvrny tie sa zvyknu odstranovat bud laserom alebo peelingom, ale to by som na tvojom mieste riesil az trosku neskor, nie po troch dnoch uzivania liakov, uvidis ako sa to bude vyvijat, akne nie je vec coho sa zabvis za tyzden, bohuzial
a co sa tyka skvrn po akne, neviem presne co myslis, ak su ti pigmentove skvrny tak asi nezaberie, ak su to nejake podkozne zapaly, tak by ti nato malo zabrat to doxybene, ak su to pigmentove skvrny tie sa zvyknu odstranovat bud laserom alebo peelingom, ale to by som na tvojom mieste riesil az trosku neskor, nie po troch dnoch uzivania liakov, uvidis ako sa to bude vyvijat, akne nie je vec coho sa zabvis za tyzden, bohuzial
no je toho dost co mi kozna predpisala, dam vediet po par tyzdnoch 
.. a roaccutane ?? ee dakujem, nebral by som ani keby mi to predpisala kozna
jedine keby som to mal na celej tvari
//po 2 tyzdnoch sa mi plet zlepsila asi o 40%
//gel mi este tak nezabera pretoze este nemam plet nan privyknutu
mam ju riadne scervenanu
//po 4 tyzdnoch mam plet zlepsenu mozno o cca 50%-60%...
nemam ju uz cervenu.. takisto sa mi len obcas objavia suche miesta ktore
si uz nenatieram ani kremom...
ten gel si natieram na noc.. vraj aby dlhsie ucinkoval lenze po pol hodine sa mi to
asi vsetko z ksichtu da dole takze nwm
.. a roaccutane ?? ee dakujem, nebral by som ani keby mi to predpisala kozna
jedine keby som to mal na celej tvari
//po 2 tyzdnoch sa mi plet zlepsila asi o 40%
//gel mi este tak nezabera pretoze este nemam plet nan privyknutu
mam ju riadne scervenanu
//po 4 tyzdnoch mam plet zlepsenu mozno o cca 50%-60%...
nemam ju uz cervenu.. takisto sa mi len obcas objavia suche miesta ktore
si uz nenatieram ani kremom...
ten gel si natieram na noc.. vraj aby dlhsie ucinkoval lenze po pol hodine sa mi to
asi vsetko z ksichtu da dole takze nwm
-
leso789
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ja som bral roaccutane uz 2 krat po sebe asi pred 1-2 rokmi a musim povedat ze vysledky boli velmi dobre....a tie neziaduce ucinky?? nemal som pocit zeby sa nejak prejavovali akurat tak suchost pier....ziadne psychicke problemy a podobne veci co tam su napisane.......lenze teraz uz rok neberiem a trochu sa to vracia spat.... kozna mi predpisala duac gel ale ziadny ucinok...uvdime co mi predpise nabuduce