ako by ste riesili tuto situaciu?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
mas pravdu musim to urobit aj za cenu ze budem vyzerat ako trapny debilko......este som len prisiel a uz mam vyzitku....ale v podstate mi to moze byt ukradnute co si kdo omne mysli....ale spinit moje meno nikto nebudefikus-kukis napísal:Tak choď za riaditeľom a povedz mu, že si dúfal že sa situácia unormálni za tie mesiace, ale keďže nie tak preto si tam u neho a sťažuješ sa.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja by som to bitkou neriešil.. asi.. najprv by som tie urážky jednoznačne vrátil.. ale dvojnásobne.. ak by nepomohlo šiel by som za vedením školy.. a ak by ma fakt nasrali chitil by som mu siltofku hodil o zem a jednu mu prije*** hhh..
ps.. na základe som bol šikanovaný predsa len som kus nižšieho zrastu a kus svalovej hmoty mi chýbalo.. takže preventívne 2-3 krát do týžnda som reval čo ma zbili.. smetný kôš na hlave a takéto veci.. neriešil som to nijak..
ale
potom prišiel jeden den ked mi preplo a jednému z nich som zmaloval tvár proste mi preplo a napráskal som mu hlava nehlava od vtedy som mal rešpekt a všetko sa zmenilo
ps.. na základe som bol šikanovaný predsa len som kus nižšieho zrastu a kus svalovej hmoty mi chýbalo.. takže preventívne 2-3 krát do týžnda som reval čo ma zbili.. smetný kôš na hlave a takéto veci.. neriešil som to nijak..
ale
potom prišiel jeden den ked mi preplo a jednému z nich som zmaloval tvár proste mi preplo a napráskal som mu hlava nehlava od vtedy som mal rešpekt a všetko sa zmenilo
mna sikanoval tiez na zakladke....ale to preto lebo som bol na kazdeho dobry.....bol som vychovavany mozno inak ako ostatny....bitku som nevidel ako riesenie a mne osobne sa fyzicke nasilie hnusy...myslim ze urobim mensi bordel zajtra to idem riesit....v piatok mame imatrikulacky.Ak tam zacnu nieco vykrikovat tak spravim bordel...obcas mi silno prepne v bedni ako tebetriple napísal:ja by som to bitkou neriešil.. asi.. najprv by som tie urážky jednoznačne vrátil.. ale dvojnásobne.. ak by nepomohlo šiel by som za vedením školy.. a ak by ma fakt nasrali chitil by som mu siltofku hodil o zem a jednu mu prije*** hhh..
ale
-
Miley Cyrus
Light Star
taketo podobne veci su tu riesene viac krat, povedz doma v com je problem chodte za vedenim skoly a pokuste sa to vyriesit. na zakladke som mal taky problem ripal domna o dva roky starsi chlapec, zavolal som rodicov isli sme za ucitelkou a bolo po probleme, dokonca som sa s tym chlapcom skamaratil.A7X napísal:mna sikanoval tiez na zakladke....ale to preto lebo som bol na kazdeho dobry.....bol som vychovavany mozno inak ako ostatny....bitku som nevidel ako riesenie a mne osobne sa fyzicke nasilie hnusy...myslim ze urobim mensi bordel zajtra to idem riesit....v piatok mame imatrikulacky.Ak tam zacnu nieco vykrikovat tak spravim bordel...obcas mi silno prepne v bedni ako tebe...
lenže základka je o niečom úplne inom. ja osobne... ak by som sa do takej situácie dostal, tak by som ich jednoducho ignoroval / resp obracal by som ich trápne hlášky proti nim.GiGaByT napísal:taketo podobne veci su tu riesene viac krat, povedz doma v com je problem chodte za vedenim skoly a pokuste sa to vyriesit. na zakladke som mal taky problem ripal domna o dva roky starsi chlapec, zavolal som rodicov isli sme za ucitelkou a bolo po probleme, dokonca som sa s tym chlapcom skamaratil.
ale ak sa na to necítiš, tak by som šiel skôr za rodičmi/pedagógmi a riešil by som to cez nich. hmm, v ktorom meste tú "prestížnu" školu navštevuješ?
v piestanoch www.gypy.sk
je to dobra skola....su tam rozne hlavicky(majster sveta vo fyzike napr.).........poviem vam je to strasne......upomne vykrikuje pomaly cela skola.....prerasta to a ja uz neviem co mam robit a ako dalej....je mi nanic....strasne mi to nici sebavedomie....rozmyslam ze urobim to co necakali.........urobim si srandu sam zo seba........predvsetkymi...je to blaznovstvo ale ja uz fakt neviem co mam robit...a co sa tyka toho oobratenia ich posmeskou proti nim tak to by som tiez urobil ale ja nato nemam hlavu......proste niesom na take veci a nic ma nenapadne vdanej chvili........tento svet je neskutocne zvrateny
je to dobra skola....su tam rozne hlavicky(majster sveta vo fyzike napr.).........poviem vam je to strasne......upomne vykrikuje pomaly cela skola.....prerasta to a ja uz neviem co mam robit a ako dalej....je mi nanic....strasne mi to nici sebavedomie....rozmyslam ze urobim to co necakali.........urobim si srandu sam zo seba........predvsetkymi...je to blaznovstvo ale ja uz fakt neviem co mam robit...a co sa tyka toho oobratenia ich posmeskou proti nim tak to by som tiez urobil ale ja nato nemam hlavu......proste niesom na take veci a nic ma nenapadne vdanej chvili........tento svet je neskutocne zvrateny