ako by ste riesili tuto situaciu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Tak choď za riaditeľom a povedz mu, že si dúfal že sa situácia unormálni za tie mesiace, ale keďže nie tak preto si tam u neho a sťažuješ sa.
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

fikus-kukis napísal:Tak choď za riaditeľom a povedz mu, že si dúfal že sa situácia unormálni za tie mesiace, ale keďže nie tak preto si tam u neho a sťažuješ sa.
mas pravdu musim to urobit aj za cenu ze budem vyzerat ako trapny debilko......este som len prisiel a uz mam vyzitku....ale v podstate mi to moze byt ukradnute co si kdo omne mysli....ale spinit moje meno nikto nebude
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Máte si byť všetci rovnocenní, také majú byť pravidlá. A ak sa nájdu "rovnejšími" medzi rovnými, nezostáva Ti nič iné, len opustiť školu a urobiť veľkú antireklamu (toho sa školy veľmi boja).
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

fuu a este vyberova. nj ako ti poradil fikus povedz nieco na ten sposob antireklamy neverim ze nebudu nic robit
A7X
Medium Star
Medium Star

ked ja by som to nikdy neurobil.....dostat sa na tu skolu bolo velmy tazke... a tu skolu tich profakov a nejake decka mam velmy rad.....odist neodidem......a zlu reklamu koli 10 hoperom??to neurobim
Filipito
Darca
Darca

tak ked chces byt dalej sikanovany :?
A7X
Medium Star
Medium Star

fasa....ku*** fix......zistil som ze 3.A nam robi imatrikulacky....a vtej triede su tii hoperi :smt022
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Nie robiť antireklamu kvôli hoperom, ale kvoli tomu, že pán riaditeľ ich potichu toleruje (ak majú zazobených rodičov).

Nemusíš sa nechať vytiahnúť na pódium, donútiť Ťa nesmú.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

mi-chau napísal:Ti ani grecko-katolicka cirkev nepomoze ked budu styria..
to je blbost , ked sa vie tak to ide a ked sa nevie a len vyzera ze sa vie jeden dostane a ostatny sa poseru.
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

A7X napísal:fasa....ku*** fix......zistil som ze 3.A nam robi imatrikulacky....a vtej triede su tii hoperi :smt022
tak na imatrikuly nechod... inak si myslim ze mas nejakych kamaratov.. pockajte si ich pred skolou a postraste
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

A7X napísal:fasa....ku*** fix......zistil som ze 3.A nam robi imatrikulacky....a vtej triede su tii hoperi :smt022
tak si nieco vymysli a mozes ich strapnit pred celou triedou, pripadne ich mozes pred vsetkymi poslat kade lahsie
A7X
Medium Star
Medium Star

blbe je ze niesom vtom "vymyslani"dobry.....
Filipito:baat sd nebojim ale dobre si rozmyslim vopred kym nieco urobim...snazim eiliminovat chyby ktore by mohli nastupit zlymi krokmi...a precitaj to este raz llebo mne keby sa mi podarilo zosmiesnit tichto curakov tak by som bol stastny....
Filipito
Darca
Darca

a7x

mi pripadas ako keby si sa vsetkeho bal, nepojdes za riaditelom, nechces ichstrapnit...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja by som to bitkou neriešil.. asi.. najprv by som tie urážky jednoznačne vrátil.. ale dvojnásobne.. ak by nepomohlo šiel by som za vedením školy.. a ak by ma fakt nasrali chitil by som mu siltofku hodil o zem a jednu mu prije*** hhh..

ps.. na základe som bol šikanovaný predsa len som kus nižšieho zrastu a kus svalovej hmoty mi chýbalo.. takže preventívne 2-3 krát do týžnda som reval čo ma zbili.. smetný kôš na hlave a takéto veci.. neriešil som to nijak..
ale
potom prišiel jeden den ked mi preplo a jednému z nich som zmaloval tvár proste mi preplo a napráskal som mu hlava nehlava od vtedy som mal rešpekt a všetko sa zmenilo :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Aby to nedopadlo ako vo filme Klass. :wink:
A7X
Medium Star
Medium Star

triple napísal:ja by som to bitkou neriešil.. asi.. najprv by som tie urážky jednoznačne vrátil.. ale dvojnásobne.. ak by nepomohlo šiel by som za vedením školy.. a ak by ma fakt nasrali chitil by som mu siltofku hodil o zem a jednu mu prije*** hhh..

ps.. na základe som bol šikanovaný predsa len som kus nižšieho zrastu a kus svalovej hmoty mi chýbalo.. takže preventívne 2-3 krát do týžnda som reval čo ma zbili.. smetný kôš na hlave a takéto veci.. neriešil som to nijak..
ale
potom prišiel jeden den ked mi preplo a jednému z nich som zmaloval tvár proste mi preplo a napráskal som mu hlava nehlava od vtedy som mal rešpekt a všetko sa zmenilo :)
mna sikanoval tiez na zakladke....ale to preto lebo som bol na kazdeho dobry.....bol som vychovavany mozno inak ako ostatny....bitku som nevidel ako riesenie a mne osobne sa fyzicke nasilie hnusy...myslim ze urobim mensi bordel zajtra to idem riesit....v piatok mame imatrikulacky.Ak tam zacnu nieco vykrikovat tak spravim bordel...obcas mi silno prepne v bedni ako tebe :lol: ...
Miley Cyrus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miley Cyrus »

A7X napísal:mna sikanoval tiez na zakladke....ale to preto lebo som bol na kazdeho dobry.....bol som vychovavany mozno inak ako ostatny....bitku som nevidel ako riesenie a mne osobne sa fyzicke nasilie hnusy...myslim ze urobim mensi bordel zajtra to idem riesit....v piatok mame imatrikulacky.Ak tam zacnu nieco vykrikovat tak spravim bordel...obcas mi silno prepne v bedni ako tebe :lol: ...
taketo podobne veci su tu riesene viac krat, povedz doma v com je problem chodte za vedenim skoly a pokuste sa to vyriesit. na zakladke som mal taky problem ripal domna o dva roky starsi chlapec, zavolal som rodicov isli sme za ucitelkou a bolo po probleme, dokonca som sa s tym chlapcom skamaratil.
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

popravde ser nanich ejdnym uchom dnu druhym von ak fyzicky zautocia nenechaj sa
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

GiGaByT napísal:taketo podobne veci su tu riesene viac krat, povedz doma v com je problem chodte za vedenim skoly a pokuste sa to vyriesit. na zakladke som mal taky problem ripal domna o dva roky starsi chlapec, zavolal som rodicov isli sme za ucitelkou a bolo po probleme, dokonca som sa s tym chlapcom skamaratil.
lenže základka je o niečom úplne inom. ja osobne... ak by som sa do takej situácie dostal, tak by som ich jednoducho ignoroval / resp obracal by som ich trápne hlášky proti nim.
ale ak sa na to necítiš, tak by som šiel skôr za rodičmi/pedagógmi a riešil by som to cez nich. hmm, v ktorom meste tú "prestížnu" školu navštevuješ?
A7X
Medium Star
Medium Star

v piestanoch www.gypy.sk
je to dobra skola....su tam rozne hlavicky(majster sveta vo fyzike napr.).........poviem vam je to strasne......upomne vykrikuje pomaly cela skola.....prerasta to a ja uz neviem co mam robit a ako dalej....je mi nanic....strasne mi to nici sebavedomie....rozmyslam ze urobim to co necakali.........urobim si srandu sam zo seba........predvsetkymi...je to blaznovstvo ale ja uz fakt neviem co mam robit...a co sa tyka toho oobratenia ich posmeskou proti nim tak to by som tiez urobil ale ja nato nemam hlavu......proste niesom na take veci a nic ma nenapadne vdanej chvili........tento svet je neskutocne zvrateny :weep:
Napísať odpoveď