Ako casto chodite na zachod ?
-
rsc
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
OK, pridam historku, co sa stala kamosovi na strednej, ked uz sme pri tejto teme:
Kamos bol na jarmoku v LV a cele popoludnie a vecer pil burcak. Ked sa uz zberal domov, tak ho po ceste prepadla velka, ale ozaj ta najvatsia potreba. Nablizku bol vsak zivy plot, takze hybaj zanho, ze sa tam vys*re. Len nastal problem - v tom alkoholickom opojeni si nevedel rozopnut opasok. Tak dostal vynikajuci napad, ze si strci ruku do nohavic, vyse*e sa a vyhodi to von. (napad sam o sebe vynikajuci, len dostal trhlinu) Ako tak zacal realizovat tento plan a prisla jeho posledna faza - t.j. vyhodenie, tak opity kamos zaspal v zivom plote na krikoch. Rano sa zobudil okradnuty a s osr*nou rukou a aj kadecim inym.
(dufam, ze nedostanem ban za prilis nevkusny prispevok)
Kamos bol na jarmoku v LV a cele popoludnie a vecer pil burcak. Ked sa uz zberal domov, tak ho po ceste prepadla velka, ale ozaj ta najvatsia potreba. Nablizku bol vsak zivy plot, takze hybaj zanho, ze sa tam vys*re. Len nastal problem - v tom alkoholickom opojeni si nevedel rozopnut opasok. Tak dostal vynikajuci napad, ze si strci ruku do nohavic, vyse*e sa a vyhodi to von. (napad sam o sebe vynikajuci, len dostal trhlinu) Ako tak zacal realizovat tento plan a prisla jeho posledna faza - t.j. vyhodenie, tak opity kamos zaspal v zivom plote na krikoch. Rano sa zobudil okradnuty a s osr*nou rukou a aj kadecim inym.
(dufam, ze nedostanem ban za prilis nevkusny prispevok)
-
mastermind
VIP
kamarat mi poslal zaujimavy link...
to druhe odporucam... som sa davno tak nezasmial...
Kód: Vybrať všetko
http://www.hovnocucy.pokorny.sk/proza/menu.htm
http://www.hovnocucy.pokorny.sk/proza/hovno_zname/hovno_zname.htmlV tom mas pravdu ze tu si len kazdy nahana prispevky , nehovorim ze ja tu toho davam vela ale... do volnej diskusie sa chodim len zasmiat!!!ob3l1x napísal: na nic ale proste uz sa nemozem pozerat na to ako tu kazdy den vznikne aj neviem kolko tem co su uplne o nicom. Ak dobre viem toto FORUM (HOJKO.COM) je venovane PC a Volna Diskusia je tu len na odreagovanie ale ako tak pozeram tak vacsina userov si len nahana prispevky vo volnej diskusii a vobec to tu uz nie je o PC uz len par ojedinelcov co prispievaju inde ako do Volnej diskusie sa tu najde. Ludia spamatajte sa![]()
aby som ani ja neodbocoval a nepisal OT
ja chodim tiez 1 az 2 krat denne
premazane nedavajte sem prispevky kde su len smaile !!!!
Saq.utd = BASA 24 Hodin (neurazame sa)
Sheep = BASA 48 Hodin (neurazame Admin a Mod a ani userov)
no cize asi tolko som chcel o OT
Vidim ze tema sa tu zacina rozbiehat
len piste vase humorne zazitky
) tak dobre som sa uz dlho nezasmial na tom vsetkom co tu je 
Saq.utd = BASA 24 Hodin (neurazame sa)
Sheep = BASA 48 Hodin (neurazame Admin a Mod a ani userov)
no cize asi tolko som chcel o OT
Vidim ze tema sa tu zacina rozbiehat
ako ja mam kamarata, ktory si pise do excelu kazdy den, co presne robil v ktoru hodinu a takto to robi uz 3 roky..do dalsieho dokumentu v exceli si pise, kolkokrat za den sa bol vysr*t..vychadza to celkom pekne, vacsinou raz za den, ale raz tam mal dve 6 za sebou..6 krat na zachode dva dni po sebe..srajda jak zadarmo 
-
DarthVader
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Ty koky tak este som nevidel cloveka ktory by zapisoval veci do logovinsert napísal:ako ja mam kamarata, ktory si pise do excelu kazdy den, co presne robil v ktoru hodinu a takto to robi uz 3 roky..do dalsieho dokumentu v exceli si pise, kolkokrat za den sa bol vysr*t..vychadza to celkom pekne, vacsinou raz za den, ale raz tam mal dve 6 za sebou..6 krat na zachode dva dni po sebe..srajda jak zadarmo