opera stale v liste a v opere je na zalozke hojko.com .. sporadicky checknem co je nove .. ked nieco zaujme a mam chut citat tak bezproblemov citas aj 4 hodiny
Niekedy sú dni, keď je tu nejako ticho, vtedy to tu prebehnem aj za pol hodiny, keď mám však čas a robím niečo pri PC tak tu dokážem stráviť aj niekoľko hodím a priebežne chodím pozerať, čo nové, čo ma zaujme, tam prispejem...
ja taky obcas po 10 minutach offujem ale sudni ked som tu fakt ze celyden lognuty a kukam a kukam inak od marca do dakeho septembra som tu skoro ani nebol som mal basu vtedy nepravom na par dni a dako som si odvikol od fora
kuknem tak kazdu hodku nove prispevky, ak sa objavi nieco zaujimave kuknem, alebo temy ktore ma zaujimaju... ale inak sa tu nikdy nezdraiavam dlho.. 15 minutes tops
ja mám tiež dni keď som tu dlho prezerám si témy a tak...ale niekedy sem nečumnem dlhšiu dobu..
keď ma niečo zaujme zak sú to hodiny,čas letí. ale väčšinou len čeknem čo je nové a off.
Hojko u mna bezi nepretrzite hned ked zapnem net [aj ked domovska stranka je google ^^ ] pozeram len sporadicky L&V sa vyhybam do sportu pozem len do temy o posilovani v politike neprispievam len citam uz to nie je ako zamladi ze som kukal vsetky nove prispevky v tej hornej casti fora ...teraz len tak jednym ockom : P
//by som bol zvedavy kto napisal ze sa na to nemoze pozerat : D
Ako kedy, ale väčšinou ak mám čas a nič na robote, tak okolo troch hodiek. Občas v noci sa pristihnem, ako už iba bezmyšlienkovite ťukám na témy, ktoré som už preťítal, alebo F5ku, či sa niečo nové nevyskytne
ja to pozeram tak dokopy denne mozno aj 3-4 hodky... rano, poobede a vecer.... pozeram zaujimave temy a snazim sa chapat ludi...... ich povahy.... niekedy pretvarku a snazenie sa nieco dokazat........ a ked potrebujem pomoc tak sa otocim sem, a ked viem poradit na daco co tu je tak to rad urobim....