Ako dosiahnúť to, aby som bol u žien ,,primárny" ja?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

May:
tri veci:

1.) Prestaň na silu vyhladávať vzťah a uvolni sa!
2.) Nechápem prečo to hneď vzdávaš, keď ti baba povie, že si zlatý chalan a chce byť kamarátka. Baby majú v tomto trochu iné zmýšlanie,u nich laska prerastá z kamarádstva,pokiaľ to neni nejaké pobláznenie či niečo iné, ale z vlastnej skúsenosti viem,že laska u nich prerastá z kamaratstva",proste musí ťa spoznať, byť s tebou kamoška, zistiť aký si skvelý a úžasný a obetavy a bla bla bla. Mne väčšina frajeriek najskôr povedali,že chcu byť len kamošky a pak som ich aj tak "dostal" treba byť len trpezlivý a nenáhliť sa,pekne pomali sa jej dostať hlboko do srdca. Takže to hneď nevzdavaj, to robíš peknú hlúposť!
3.) už som zabudol čo, ale keď si pomeniem napíšem ;)

A tiež ako sa tu písalo, nebuť moc ťuťuli-muťuli. neboj sa jej povedať ak ti niečo vadí. ja chdievam včul s jednou von a celkom často sa stretávame a tiež mi povedala,že kamoši a ja Ok, ako chceš, ale už to vizerá viac ako kamoši, aj keď si to môžem len nahovárať,no chcel som povedať to, že mi vadilo ako stále vypisovala sms keď sme boli spolu, tak som jej to najskôr vtipne povedal a pak vážne že mi to proste vadí, keď si píše sms a sme spolu a mi povedala Ok, že to respektuje :) A to som chcel! :)
jeden z mnohých príkladov.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

:) hmm...
No a co je na tom byt kamaratom so zenskou?? Chces silou mocou to, co nemas? Chces mat babu, ktora ta bude milovat a vraviet, ooch jak strasne ta lubkam, a chcem aby si bol otec mojich deti:). Kamko kasli na to.. proste zi si dalej jak doteraz.. Normalne nesnivaj o babach, lebo podla mna to nema vyznam.. Ale ak chces tak napis jeziskovi a buduci rok ti snad prinesie.. Ako mojej malej 6 rocnej sesternici.. tiez napisala jeziskovi, ze chce braceka a teraz je jej mamicka tehotna...:)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

No, musím povedať, že som nevládal prečítať celú tému. Naraz toľko textu popri učení, ešte rozoberať v hlave každú vetu, každé slovo, to je na mňa veľa. Chcem povedať, že pochopím ak 99% ľudí nedôjde na koniec, alebo to ani nezačne čítať, ani mne by sa nechcelo, píšem to hlavne maydayovi :)

Ale mám tu niekoľko bodov :

1. Ženy nevedia čo chcú, jedne chcú "slušných, vzdelaných alebo inteligentných(pozn. titul nerovná sa vedomosti a vedomosti nerovná sa intelgencia), prachatých", ďalšie chcú zase jednoduchých, drsných motorkárov, frajerov atď. to len ako príklad. Dobrý je ten príklad, ktorý som čítal tuším na "antiže". Keď žena začala chodiť s mužom, on bol motorkár s dlhými vlasmi, boli spolu šťastní, a jedného dňa mu doniesla normálne nohavice, sveter a vestu a chcela aby to nosil, a potom keď už ho zoslušnila mu jedného dňa povedala, že sa zmenil, že už nie je taký ako predtým. O pár mesiacov ju stretol s jej novým "chlapom" Bol to motorkár s dlhými vlasmi. :lol:

2. Toto by som chcel povedať aj Henkymu aj všetkým ostatným, ktorí prechádzajú fázou v živote mladého muža, ktorú ani neviem ako nazvať, proste fázou keď zažívaju sklamania, neúspechy v citoch a vzťahoch, snažia sa hľadať, neveria si.. atď.

Noazaj by som chcel povedať, aby ste si uvedomili, že ŽENY nie sú žiaden svätý grál. Viem, človek začne dospievať a už nemyslí len na počítačové hry a futbal s kamarátmi ale začne sa zaujímať aj o dievčatá, a čím dlhšie je sám, tým viac ho to serie, a možno aj niekoho má, ale čím viac sa mu nedarí tým viac ho to serie. Avšak tým, že budem nasilu hľadať a skúšať nič nevyriešim, myslím, že tak sa žena na celý život nehľadá. A taktiež sa nehľadá tak, že začnem chodiť s tým, kto sa mi páči, to je podľa mňa nezmysel, viete koľko dievčat sa mne v živote páčilo, dokonca aj veľmi, dokonca to bolo už na hranici, proste som vedel, že by nám spolu bolo dobre, keby sme spolu chodili, ale cítil, som, že to nie je tá, ktorú hľadám, že by to nebola skutočná láska. Ale keďže som s nikým nechodil, tiež som mal najprv takéto problémy, až keď som si uvedomil, že ženy sú ľudské bytosti a nie objekty nášho lovu, až keď som si uvedomil, že sú také isté nedokonalé ako my, až keď som si uvedomil, že sú vlastne rozmaznané a zvyknuté na to, že my sa stále snažíme, že my sme z nich hotoví, že dostanú našu pozornosť zadarmo, a že jej dostanú koľko sa im zažiada, že si ju nevážia, že si môžu vyberať, že to veľmi zneužívajú, až keď som si tieto veci uvedomil, pomohlo mi to zaujať úplne iný postoj. Bol som taký istý ako dovtedy, ale v tomto som sa zmenil. Už ma to netrápilo, vysral som sa na to. Takisto som si uvedomil, že som bol k nim až príliš dobrý a že aj to veľakrát zneužívali.

3. A tak som si uvedomil, že som mladý a nebudem sa ľutovať ani trápiť, že život je príliš krátky na to aby som ho strávil ľutovaním nad vecou, ktorú síce môžem ovplyvniť ale ženu akú hľadám nenájdem pred mojim domom čakajúcu na autobus(výnimky potvrdzujú pravidlo :D ) tak som si teda začal užívať život plnými dúškami, s kamarátmi, kamarátkami, so známymi, sám so sebou. Od nikoho som nič nežiadal. Bol som samostatný, nezávislý, na ženy som ani nepomyslel, ku ženám som sa správal tak, že proste bolo vidno, že hocikedy sa môžem otočiť a odísť už ma nikdy neuvidia, a vôbec ma to netrápi. Ale nebol som k nim zlý ani drzý, bral som ich rovnocenne, nie ako predtým, že som sa o nich snažil, lebo som si myslel, že sú neviem aké úžasné, uvedomil som si, že ja nehľadám všetky ženy ale iba JEDNU.

4. Uvedomil som si, že som výnimočný mladý chlapec, o ktorého by sa mali ženy biť, nie ho zneužívať alebo odkopávať. Bol som sebavedomý a skromný zároveň, vedomý si svojich kvalít ale nechválil som sa s nimi. Bol som rozhodný. Nebol som z nikoho posratý a zo žien už vôbec nie. Mohol som si z nich robiť srandu ako z kohokoľvek iného, bolo mi úplne jedno čo si o mne pomyslia, bol som otvorený a úprimný, ale nie príliš, všetko má svoje hranice, nechcel som byť ani nepríjemný a drzý. Robil som všetko, čo ma bavilo a venoval som tomu toľko času koľko som mal a chcel. Rozvíjal som svoje koníčky. Proste bol som presne taký istý ako predtým, akurát som už nehľadal. Neupadal som však do pasivity, nestránil som sa tomu. Naďalej som spoznával ďalšie a ďalšie dievčatá, nové kamarátky, priateľky, zaujímal som sa o nich. Tu je dôležité povedať, že zase netreba úplne nerobiť nič, kľudne môžeš niekde pozvať babu, alebo v rámci partie pozvite niekde baby, ale netreba od toho čakať hneď neviem čo.

Bol som proste jedno veľké žiariace šťastné slniečko.

5. Neviem, ale nemyslím si, že si mohol stretnúť ty toľko pravých, ja som stretol veľa dobrých dievčat, ale so žiadnou som sa necítil tak dobre, aby som vedel, že to je tá pravá. A tu je možno ten problém, že ty sa od začiatku o nich snažíš, lebo si ich chceš získať, ale stoja vôbec za to, stoja dievčatá, ktoré poznáš krátko za to? Navyše ak sa o nich tak veľmi snažíš od začiatku, vidíš ako to dopadne, si ku nim až príliš dobrý a ony si to potom nevážia. Resp. ide o to, že nesmieš stratiť vlastné ja, kvôli tomu, aby si niečo nepokazil, neviem či si taký, ale to je to najhoršie čo môžeš urobiť. Treba ukázať, že máš vlastný názor, že si povieš svoje, že si dupneš, že Váš vzťah musí byť rovnocenný, lebo potom to tak dopadne, že Ťa nebude mať problém podviesť. Na ženy treba častokrát trošku tvrdšou rúčkou im dať po zadku, lebo potom si budú robiť čo chcú. Ver mi :)

6. Ďalšia pre mňa dôležitá vec, a nielen vo vzťahu k ženám ale ku všetkým, ja som normálny človek, aspoň sa tak cítim a považujem sa za takého.( Aj keď normálnosť je relatívny pojem) Správam sa ku každému slušne, snažím sa byť čo najúprimnejší, nikoho neotravujem, rešpektujem každého názor a vkus, nie som konfliktný typ. Ak mi niekto dá najavo, že má nemá rád, v poriadku. Ale keď ja sa ku druhým správam normálne, tak taký človek, ktorý sa tak ku mne nespráva, pre mňa za to nestojí a nemám s nim už čo ďalej riešiť. Preto hovorím každému, že ak budeš k babe normálny a ona Ťa pošle niekam, tak ona je p*ča nie ty si kkt :D

7. A jednoducho musíš byť aj egoista, treba selektovať ľudí, ja sa snažím byť dobrý ku všetkým, ale nenechám si znepríjemňovať život ľudmi, ktorí ma budú len využívať. Mysli aj trochu na seba, na svoje city a potreby.

8. Baby nie sú všetko, čím viac budeš hľadať, tým menšia šanca, že nájdeš :wink:

9. Na záver dodám, že možno 3 mesiace po tom, ako som zmenil prístup som stretol tú svoju vyvolenú. Je to už 2 a pol roka čo sme spolu :) V ten týždeň keď som ju stretol, som sa páčil ešte ďalším 2 babám, z toho 1 mi to rovno povedala. A celkove sa o mňa už viac báb aj jasne snažilo, tak vidíš, že keď niečo chcem, tak pre to aj niečo urobím. A nebolo na tom nič neprirodzené, ani nenormálne keď dievča prejavilo záujem. Takisto aj tú svoju si za to vážim, lebo to bolo ťažké keď sme sa dávali dokopy, lebo sme boli od seba dosť vzdialení, že mi to dala jasne najavo, že ma nechce stratiť. (Ale aj ja jej :wink: bolo to vzájomné a tak to má byť)

10. Láska pre mňa JE svätý grál, ale nie hľadanie si baby :) Keď si hľadáš iba babu na chodenie tak takých nájdeš veľa, ak chceš nájsť pravú lásku, tak tá sa nehľadá, tá proste príde, nemôžeš jednoducho prísť do baru, dievča sa ti bude páčiť, a ty si povieš, no idem vyskúšať, či to nie je moja pravá.

11. A čo sa najväčšmi osvedčilo, je keď spoznáš nejakú babu, tak čím viac sa budeš snažiť, tým menej Ťa bude chcieť, a čím menej sa budeš snažiť, tým budeš pre ňu zaujímavejší(pretože z nej nebudeš posratí ako ostatní) a tým viac sa bude o teba zaujímať(zase nemusí to dať navonok najavo, niektoré sa budú tváriť akoby nič, ale vo vnútri ich to bude srať).

12. Čo najviac odstraší baby je keď si všimnú na niekom, že si zúfalý. :roll:

a ešte Ti napíšem, že kamaráti, ktorí sa snažili brať takýto stav v pohode, alebo ho brali ako ja, majú dnes baby a sú šťastní(väčšina) a tí ktorí sa nezmenili, tak nemajú baby a ešte viac si myslia, že sú prekliaty.

13. Možno si povieš, že mne sa to ľahko hovorí, keď som už našiel, čo som hľadal. (takisto si niektorí povedia, ako to môžem hovoriť s takou istotou, hovorím len to, čo cítim) Ale aj ja som mal podobné stavy, aj keď trošku iné, myslel som si, že ja tu svoju pravú nikdy nestretnem, a to som mal LEN 19, bože, aký som bol len hlúpy :?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

eritrocit napísal:Toto je posledná stránka ktorú by som mu odporučil.
Odborník na vzťahy ktorý bozkáva cudzie dievčatá a napíše aké to bolo ohromné a pod. žvásty. Jedno čo ale dokáže je napísať to profesionálne, no koľkokrát som čítal, toľkokrát som mal silný pocit, že je to nenormálna sprostosť ktorá z realitou nemá nič spoločné.
quark.net - prečítaj, usmej sa, zavri...
To je tvoj nazor. Vypichol si iba malu cast obsahu tej stranky, tu ktora sa ti hodi k tvojemu negativnemu nazoru. V poslednej dobe pise hlavne o komunikacii.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tak si prečítaj tú jeho komunikáciu, prenes si ju do reálneho života a vyjde ti jeden obrovský zhluk bludov. To čo som uviedol je len príklad toho ako tie svoje nezmysly dokáže podať. Profesionálne, dokáže si ľudí získať, tak preto mu to žerú.
Málokto sa zamyslí nad tým ako to naozaj je, či ako to bude ak to skúsi.

Čo sa týka toho bozkávacieho testu - Píše aké je to ohromné a ako sa to dievčatám nepáčilo a ako si z toho vzal poučenie a skúsenosti a pod. žvásty.
Tak si predstav, cestuješ s priateľkou v buse, a do druhých dverí nastúpi kamarát, ktorého si dávno nevidel. Odbehneš k nemu, tvoja priateľka ostane sama, no a nastúpim ja. A začnem ju bozkávať.
Čo urobíš? Prídeš a minimálne mi pribiješ jednu po papuly. Pretože sa dotknem jednak jej - je jej to nepríjemné aby ju bozkával cudzí chlapec a môže byť neviem ako pekný, po druhé dotknem sa teba, si len chlap a tá naša ješitnosť dokáže veľa...
Tak keď nad tým pouvažuješ, vyjde ti niečo úplne niečo iné ako to.čo on tam píše.
Tie jeho pozvania na zmrzlinu, a nebudem tu menovať jeho články, prešiel som ich väčšinu, ale poviem ti, skúseností mám, no z 90% jeho článkov sa mi chcelo zvracať.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No ako tak ,,citam citam citam,,tak ma napada iba jedna vec,,,moc to riesis,,moc sa snazis,,niekedy netreba byt "dokonaly" na to aby si zbalil holku,,ako som cital moze si holka povedat ze "na tohoto nemam" a potom je to jasne,,, skus ist vonka s babou ktoru dobre poznas,,nie len tak z diskoteky,, s babou s ktorou ste mozno lepsi "kamarati" a samozrejme nezadanou,,hladas furt chyby na sebe,,neexistuje navod ako zbalit babu,,ja som sa za to..nech je clovek sam sebou,,ak mas pocuvat dake rady v bodoch
1.)
2.)
3.)
atd
tak ti to je sprepacenim na hovno,,,bud sam sebou,,a rob to co uvazis za vhodne... :wink:
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

STALA SA VELKÁ CHYBA!!!

Napísal som odpovede ktoré mi šli zo srdca a nedopatrením preklepom na klávesnici som to celé stratil... Už to nebudem vedieť napísať tak ako to bolo. Mohly by vymyslieť nejaký restore soft proti tomuto...

Takže tieto odpovede niesu zdaleka tak kvalitné ako tie čo tu mali byť...
ako zaciatok by som doporucil stranku qark.net, su tam naozaj uzitocne veci, castokrat rozobrate (aspon mne to tak pride) z dost vysokou profesionalitou.
Ďakujem ale mám tú stránku hore-dole, krížom.krážom prečítanú...
Mňa len naštvalo to že toto si môže povedať niekto v 18-ich, ale keď moji rovesníci už majú po svatbe alebo už majú deti a ja som nedostal ani len pusu, to začalo byť alarmujúce a preto som si povedal že už by som aj ja mal kráčať s dobou. To akože do 40-ky budem sám? To akože dokedy mám čakať???
Baby majú v tomto trochu iné zmýšlanie,u nich laska prerastá z kamarádstva,pokiaľ to neni nejaké pobláznenie či niečo iné, ale z vlastnej skúsenosti viem,že laska u nich prerastá z kamaratstva",proste musí ťa spoznať, byť s tebou kamoška, zistiť aký si skvelý a úžasný a obetavy a bla bla bla. Mne väčšina frajeriek najskôr povedali,že chcu byť len kamošky a pak som ich aj tak "dostal" treba byť len trpezlivý a nenáhliť sa,pekne pomali sa jej dostať hlboko do srdca. Takže to hneď nevzdavaj, to robíš peknú hlúposť!
U nás toto nefunguje lebo baby ktoré poznám a spoznávam sú také že počas kamarátenia somnou, vyhladávajú chalanov ale iných, nie mňa. Ja len očúvam ako si chce nabaliť toho a tamtoho... Proste vždy mi to jasne dajú najavo že som len kamoš. Napríklad či jej nepožičiam byt keď bude chcieť s tým svojim novým objavom sa ísť milovať atď. Proste ja som tam len kamarát a oni si balia a balia po svojom. A keď už majú chalana tak to kamarátstvo končí lebo ON je žiarlivý. S jednou sa kamarátim v takých intervaloch, má chlapca tak nič, keď nemá som tam ja, ale ona si už automaticky hladá druhého... Vždy keď si aj povedia že som dobrý a všetko ale hovoria v inej osobe: ,,prečo nieje martin taký dobrý ako ty" ... ,,chcela by som takého chalana ako si ty, rado je taký ale... martin je krajší" ale vždy to podajú tak že ja tam neprichádzam do úvahy.
A tiež ako sa tu písalo, nebuť moc ťuťuli-muťuli. neboj sa jej povedať ak ti niečo vadí. ja chdievam včul s jednou von a celkom často sa stretávame a tiež mi povedala,že kamoši a ja Ok, ako chceš, ale už to vizerá viac ako kamoši, aj keď si to môžem len nahovárať,no chcel som povedať to, že mi vadilo ako stále vypisovala sms keď sme boli spolu, tak som jej to najskôr vtipne povedal a pak vážne že mi to proste vadí, keď si píše sms a sme spolu a mi povedala Ok, že to respektuje
Dobrý príklad si dal toto robila aj mne nejedna. Lenže zase naše baby sú také že ona ho lúbi a ja som len kamarát a keď sa mi to nepáči tak nemusíme byť ani kamoši... A jedna mi to vysvetlila aj tvrdšie: Keď sa ti to nepáči, nikto ťa tu nedrží, si len kamoš, on je môja láska ktorého milujem a nebudeš sa pliecť medzi nás!
No a co je na tom byt kamaratom so zenskou??
Už som vysvetlil. Nemôžem sňou byť kamarát lebo sa venuje svojmu frajerovi. A keď nikoho nemá tak sa venuje hladaniu niekoho... Takže som kamarát kým je voľná, potom si dakoho nájde a kamarátstvo končí lebo každý žiarli, to je normálne... A keby ste sa ma teraz spýtali že prečo ten hladaný niesom ja... To neviem, na ich strane nieje chémia alebo čo. Stále chcú iného a ja môžem byť po jej boku aj 5 rokov a môžem byť neviem ako perfektný, vždy som len kamoš.

ETieNne

Ďakujem za nádherný dlhý príspevok, ale zase každý je iný a každý má iné šťaste. To je to isté ako keď niekto celý život podáva keno a nikdy nevyhrá a niekto ho podá raz a vyhrá Jackpot a iba by rozprával svoj zážitok, šiel som na poštu povedal som si že to skúsim a paf, nič som nerobil, nikoho som nepodplatil a vyhral som... MAL SI ŠŤASTIE... Niektorý ľudia majú taký osud že nikdy nenájdu babu. Tak aha ja som stýmto začal asi v 23. Ale pred tým som bol ako ty, užíval som si života, mal som baby v paži a predsa sa nenašla... Takže u mňa nezabral ani ten tvoj spôsob...

Napríklad jedna kamoška s ktorou som si perfektne rozumel sa rozvádzala, muž jej robil zo života peklo. Tak bola u veštici že aký bude jej ďalší osud, dokedy bude takto žiť. A vzápätí sa spýtala aj namňa. Veštica však povedala že ona sa onedlho rozvedie a nájde si človeka s ktorým bude šťastná a ja zase ostanem sám a budem sa venovať zálubám. Ona bola jediná baba ktorá dávala najavo dosť veľký záujem, ale odradilo ju to veštenie lebo vedela že ja to nebudem... Proste dopadnem vždy takto... Všeliaká kombinácia ale ja som vždy Looser. Ona si našla perfektného chlapa a idú sa vziať. Ja som nič nevzdal, ani sa jej nevnucoval, ale ajtak ma nakoniec nechcela... Takže som prakticky panic (lebo ten vzťah čo som mal bol len o tom že ma baba využívala) mám 25 a veštica povedala že ostanem sám... Tak? Asi to bude pravda...

skus ist vonka s babou ktoru dobre poznas,,nie len tak z diskoteky,, s babou s ktorou ste mozno lepsi "kamarati" a samozrejme nezadanou
Na toto máš vyššie odpoveď. Mám aké kamošky ale oni si hladajú iných a ja niesom ich typ... Stále hovoria o možných partneroch v inej osobe.
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

zuzkazuzka napísal:No, podľa tých tvojich príkladov by som usúdila, že máš často dočinenia s dievčatami, ktoré nie sú sami. :? Celkovo by som ti radila:...
Toto je podla mna najtrefnejsia veta z celej diskusie.
eritrocit napísal:A ženy sa ťa "boja" a každá si povie "tak na toho nemám" a tým sa u nich dostávaš na druhú koľaj.
Neuvažoval si niekedy nad týmto?
Podla mna blbost.
MayDaySK napísal:Veď vravím niektoré vydaté baby sú namňa fakt milé a normálne sa tak dobre kamošíme že aj povedali že, ak by neboli vydaté a mali zase 20 tak by somnou aj šli. Práveže u starších ako 25-30 mám najviac kamošiek ktoré ozaj nikdy nepod**bú, keď treba pomôžu atď. Ale to že všetky slušné a normálne baby ktoré prichádzajú do úvahy už priatela majú či mladšie či staršie, lebo aj keď taká 16-ke je inteligentná tak už priatela dávno má, lebo také baby ktoré nevyužívajú a nevymýšlajú si každý váži a keď si nájdu chalana chodia spolu aj 3-4 roky lebo sa nemajú prečo rozísť, lebo sú rozmuné... Veď všetky slobodné dvaciny sú preto slobodné lebo menia chlapa každý týžden, alebo rúbu tak vysoko že nakoniec odmietnu každého a zostávajú samé, alebo sú také beštie že ich nikto nechce a ani neodporúča.
:D
Ako povedala ta holka - zaujimas sa o same zadane
MayDaySK napísal:.....Na toto by som ti vedel ukázať jeden článoček:
Toto vyzera tiez riadne fundovany clanok, pretoze tam je rozoberane nieco "psychologicky", a riadne dlho, z viacerych stran premielane... ale je to na NIC. Hranie sa na froyda, kde svalnaci sa paciua podvedome vsetkym a slusnaci nikomu, iba sa spolocensky tvaria baby, ze je to naopak... Priklad z chlebom je tiez pekne od veci. Tak prosim autora o navod a ingrediencie vyroby vztahu, ked z tohot vyznieva, ze nieco v tom chyba... A co ka tam nieco prevysuje? Co ak tam prevysuje ocot, a cesto nevykysne? PRETO TO ANI NEMOZE IST...
madonna1 napísal:nerozmyslaj, na 90% to bude v opacnom pohlavi....nemaju zaujem o taky typ....kazda sniva o princovi na bielom koni a neskor zisti (ak ale nieco v hlave ma, inak to nikdy nezisti), ze ma doma nasilnika, chrape s pijanom, svaly nema na rukach ale pupku, smrdi mu z huby, z jeho fusakli moze robit lepidlo, spodne pradlo si meni raz za uhorsky rok (aj to len s kolegom z roboty),....
Zuzanka: zamyslela si sa niekedy nad tym preco zeny nevidia skutocne ludske hodnoty?, preco napriklad muz pri domacom rodinnom obede pocka kym sa jeho matka posadi za stol a zacne jest ako prva? a podobne malickosti?, nechcem ta urazit, ale pochybujem....v konkretnej veci by to mohlo byt preto, lebo kedze ten obed varila, tak by mohla mat aspon to blbe pravo prva zacat jest....a z takychto malickosti sa da poskladat velke dielo....lenze toto zeny nechcu vidiet, ale ako som vravel, resp. ako to bolo v tom citovanom clanku, nebudem sa uz opakovat.... :smt017
:), slecna je princezna, nenavaza sa do muza v nadeji, ze ona sa moze bit s muzom, ale on s nou nie(netvrdim, ze ked ho urazis, ze ti ma strelit), aj v 50 nema celulitidu... Preco napriklad zena, ked ide do tuheho, nejde zachranovat ludi z horiaceho domu, nejde farat do bane, kde kazdy 100y muz je zavaleny, nerobi na stavbe, kde kazdy 1000i padne, alebo panel na neho.
t0m4s3 napísal:ako zaciatok by som doporucil stranku qark.net, su tam naozaj uzitocne veci, castokrat rozobrate (aspon mne to tak pride) z dost vysokou profesionalitou.
Hlboky zaujem podla mna neznamena vysoku profesionalitu. Proste chalanisko sa rozhodol, ze bude taky a taky a potom to podrobne opisal.
eritrocit napísal:Toto je posledná stránka ktorú by som mu odporučil.
Odborník na vzťahy ktorý bozkáva cudzie dievčatá a napíše aké to bolo ohromné a pod. žvásty. Jedno čo ale dokáže je napísať to profesionálne, no koľkokrát som čítal, toľkokrát som mal silný pocit, že je to nenormálna sprostosť ktorá z realitou nemá nič spoločné.
quark.net - prečítaj, usmej sa, zavri...
;-), ano, bral by som to ako reportaz z quarkovho zivota.
Te-wei napísal:May:
tri veci:
2.) Nechápem prečo to hneď vzdávaš, keď ti baba povie, že si zlatý chalan a chce byť kamarátka. Baby majú v tomto trochu iné zmýšlanie,u nich laska prerastá z kamarádstva,pokiaľ to neni nejaké pobláznenie či niečo iné, ale z vlastnej skúsenosti viem,že laska u nich prerastá z kamaratstva",proste musí ťa spoznať, byť s tebou kamoška, zistiť aký si skvelý a úžasný a obetavy a bla bla bla. Mne väčšina frajeriek najskôr povedali,že chcu byť len kamošky a pak som ich aj tak "dostal" treba byť len trpezlivý a nenáhliť sa,pekne pomali sa jej dostať hlboko do srdca. Takže to hneď nevzdavaj, to robíš peknú hlúposť!
3.) už som zabudol čo, ale keď si pomeniem napíšem ;)

A tiež ako sa tu písalo, nebuť moc ťuťuli-muťuli. neboj sa jej povedať ak ti niečo vadí. ja chdievam včul s jednou von a celkom často sa stretávame a tiež mi povedala,že kamoši a ja Ok, ako chceš, ale už to vizerá viac ako kamoši, aj keď si to môžem len nahovárať,no chcel som povedať to, že mi vadilo ako stále vypisovala sms keď sme boli spolu, tak som jej to najskôr vtipne povedal a pak vážne že mi to proste vadí, keď si píše sms a sme spolu a mi povedala Ok, že to respektuje :) A to som chcel! :)
jeden z mnohých príkladov.
Toto je podla mna druhy rozumny nazor.
Tento http://hojko.com/viewtopic.php?p=510284#510284prispevok je podla mna rozumnejsi, ako cely quark.net, ci ako sa to pise.
No, a az teraz mi doslo, co mam k tomu ja, a ze nazov temy je:"Ako dosiahnúť to, aby som bol u žien ,,primárny" ja?", co je podla mna tazke, podarilo sa to jezisovi, hitlerovi, lennonovi, merkurymu a inym popovym hviezdam. Ako uz niekto tu pisal, staci ti jedna, nie vsetky.
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Tento príspevok bude kratší, sľubujem. Zároveň dodávam, že ten v tom dlhom príspevku som chcel vyjadriť ako som to bral vtedy. Resp. ako som to prežíval vtedy. Teraz som sa opäť trochu zmenil, a beriem to tak isto, ale ani nad tým nerozmýšľam.
Dôležité upozornenie, ak sa Vám nechce čítať, tak čítajte len to, čo je červeným :lol:

1. Netreba byť posratý. Netreba byť mäkký. Netreba byť príliš dobrý.
Aj ja som kedysi taký bol, takže viem o čom hovorím. Toto platí celkove v živote, nielen pri ženách. Ľudia si budú s Tebou robiť len to, čo im Ty dovolíš, sám som sa to musel naučiť. (Ale bol to super pocit, keď som sa postavil šéfovi :oops: ) Treba vedieť povedať nie.

2. Treba byť prirodzený/sám sebou.
Ak by si si aj získal babu, ak ju nezískaš ty,ale získa ju návod z netu, alebo fóra, tak neviem či to bude dobrý pocit, že sa zaľúbila do niekoho iného, alebo že ju len očarili finty. Skôr či neskôr sa to aj tak prejaví.

3. Treba si všímať tých správnych ľudí a správne veci. Niekedy je lepšie nevyužiť každú šancu. Možno Ti popri tom ujde milión iných dobrých šancí. Alebo popri tom hľadaní si nevšimneš kopu iných vecí, o kope iných veciach stratíš prehľad, zabudneš na nich. Netreba mať pred očami len jednu vec, lebo potom budeš slepý voči ostatným(alebo poloslepý :D )
Keby si aj začal chodiť so ženou a nevyšlo by vám to, lebo čo ja viem, zistíte, že by to nefungovalo, je to stále lepšie ako keď by si mal chodiť so ženou, ktorá Ťa zneužije a ublíži Ti. Z toho prvého prípadu, sa možno poučíš, získaš skúsenosti, pekné spomienky z toho druhého len zatrpkneš, sklameš sa. Môj názor je taký, že radšej dlho čakať a potom byť šťastný, ako hľadať a tisíckrát sa sklamať. Aj keď uznávam, človek potrebuje stretnúť aj to zlé, aby si potom vážil to dobré, lebo nie každý vie presne čo hľadá.

4. Hlavne never ľudom ako "veštica" :roll: . A tá kamarátka tiež asi nestála za veľa. Rozvádzanie nebudem uvádzať ako dôvod, stáva sa všeličo a ja do toho nevidím, ale...
ale odradilo ju to veštenie lebo vedela že ja to nebudem...
no tak toto je u mňa "omg". Rovno si môžeš pripísať ďalšiu frázu :
464. : Aj by som Ťa chcela, ale veštica povedala, že Ty to nebudeš. :roll:

5. Presne si to vystihol Ty sám!
Toto je vec, ktorú nemôžeme ovplyvniť natoľko, že si proste poviem, áno toto bude tá, alebo áno nájdem ju a tak sa aj stane. Niekto má šťastie a niekto nie. Ale ovplyvniť do určitej miery sa to dá, a to aj tým aký život žiješ, preto sa to musíš snažiť zvládať, čakať a dúfať a hlavne chodiť s otvorenými očami a srdcom.

6. Zaujímala by ma Tvoja fotka
Lebo už si viackrát spomínal aj niečo o Tvojom vzhľade a vyžarovaní. Aj keď asi ju nebudeš chcieť postnúť.

7. Som ale veľmi rád, že si sa s nami o to podelil, dúfam, že sme Ti pomohli alebo pomáhame. Je tu naozaj veľa rozumných ľudí, ktorí dokážu poradiť, ako napr. pinco, eritrocit, krupica_dnb... ktorí často dokážu poradiť v 2-3 vetách výstižnejšie ako ja :? :) ale každý sme iný, čo už :oops: vždy som nenávidel svoju ukecanosť. :roll:

LITTLE OT :

1. Mayday, čo sa týka RESTORE SOFTUtak asi si zavrel celé okno, lebo inak, čo je nazaoj škoda. Každopádne neviem, či by restore soft veľmi nezaťažil fórum. V tomto si rovnaký smoliar ako ja :)

2. QUARKOV NET som nečítal, kedysi dávnejšie som čítal nejaké pdf-ka od neho, s tým, že ako balil baby, jediné čo sa mi tam páčilo bol príbeh o chlapcovi, ktorý si len užíval a šukal s babami, a všetky mal také ktoré sa ošukať nechali(inak takýto sex nazvať neviem) a potom prišla jedna, jeho kolegynňa tuším, ktorá ho priviazala o posteľ a ukázala mu, čo je neha, proste ho zahrnula nehou, a on sa prvýkrát zaľúbil a uvedomil si pár vecí(napr. že je to o tom druhom, nie o sebe), a zmenil sa, neviem či je skutočný, ale veľa príbehov podľa mňa nie je skutočných ale majú peknú myšlienku.

Ďalej sa mi nepáčilo, že v tých svojích príbehoch používal dievčatá ako trenažér, že si proste len cvičil balenie, akože lepšie by bolo, keby opisoval len svoje skutočné "skúsenosti", nie také, že idem baliť, aby som mal ďalší štatistický prípad do svojho vyhodnotenia.

To po ktorú métu sa s ktorou dostal tiež opisuje ako hranie kariet so spolužiakmi v škole, proste akoby nič.

Proste ony boli klamané.

Jednoducho možno ako návod na balenie, to je dobré, ale neviem koľko je tam písané o láske, alebo by som to definoval tak, ako s tým dievčaťom ostať, to už tam asi napísané nie je. Ale keďže som ho naozaj nečítal, hodnotiť už nebudem.

opät k téme :

Každopádne, prirodzený šarm, prirodzenú charizmu, prirodzenú osobnosť, prirodzenú ochotu, dobrotu, úprimnosť a prirodzené vystupovanie sa nedá nacvičiť ani získať radami z netu. Preto pri spoznávaní s ľudmi treba byť prirodzený, a jednoducho ak ma ten človek nemá rád/neľúbi/nemiluje takého aký som vo svojej podstate(lebo niektoré veci sa dajú kvôli tomu druhému zmeniť) tak jednoducho by sme nemali ostávať spolu.
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

roman3x napísal:Preco napriklad zena, ked ide do tuheho, nejde zachranovat ludi z horiaceho domu, nejde farat do bane, kde kazdy 100y muz je zavaleny, nerobi na stavbe, kde kazdy 1000i padne, alebo panel na neho.
Pretoze je to zena....zjavne keby bolo podla teba, tak vsetky zeny zotrocime, vsak? :?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

problem je presne v tomto, co robis v tejto teme.
hladas logiku tam, kde nie je. (vztah)

prestan to riesit, zacni zit, a pokial naozaj si taky ako pises, nemozes mat problem.
vidis v celom baleni nejaku velku vec, zlozitu zalezitost, a to je ten problem. take it easy.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

enter00 napísal:problem je presne v tomto, co robis v tejto teme.
hladas logiku tam, kde nie je. (vztah)
ano laska nieje nikdy logicka,,ani nikdy nebude
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

enter00 napísal:hladas logiku tam, kde nie je. (vztah)
:lol: :wink:
madonna1 napísal:Pretoze je to zena....zjavne keby bolo podla teba, tak vsetky zeny zotrocime, vsak? :?
ano madonna, tvoj nick a moj avatar su tusim velmi vystizne, v pripade, ze si videla futuramu ;) Tiez zvelicim, ako ty, bo neviem, ako si to vydedukovala z mojej vety. Keby bolo podla teba, tak vsetkym zenam budeme platit za to, ze masturbuju na podiu, erotickych chatoch a roztahuju nohy, vsak?
MayDaySK
Star
Star

Výzva! Chcem poprosiť každého kto mi písal v poslednom čase SS aby to zopakoval lebo som nedopatrením klikol na zlé tlačidlo a odstránil som všetky prijate správy správy
No, podľa tých tvojich príkladov by som usúdila, že máš často dočinenia s dievčatami, ktoré nie sú sami.

...Ako povedala ta holka - zaujimas sa o same zadane
Ale žiadna nemá na čele napísané že je zadaná, to sa vždy dozviem až na rande alebo keď sa sňou viac skamarátim lebo nikto nezačína konverzáciu stým že má iný objekt záujmu. Pokial jej ide len o kamarátstvo tak to ani spomenúť nemusí, až keď zistí náznak toho že ju chcem, tak mi to oznámi.
6. Zaujímala by ma Tvoja fotka
Lebo už si viackrát spomínal aj niečo o Tvojom vzhľade a vyžarovaní. Aj keď asi ju nebudeš chcieť postnúť.
Po celom nete vysia moje fotky ale pošlem ti aj na konkrétnu adresu. Len udaj... Ale to je také že všetky hovoria že na fotke si fešák, ale keď som aký fešák prečo ma stále odmietajú? Ja z lichôtok nemám nič. Ja potrebujem činy!
Každopádne, prirodzený šarm, prirodzenú charizmu, prirodzenú osobnosť, prirodzenú ochotu, dobrotu, úprimnosť a prirodzené vystupovanie sa nedá nacvičiť ani získať radami z netu. Preto pri spoznávaní s ľudmi treba byť prirodzený, a jednoducho ak ma ten človek nemá rád/neľúbi/nemiluje takého aký som vo svojej podstate(lebo niektoré veci sa dajú kvôli tomu druhému zmeniť) tak jednoducho by sme nemali ostávať spolu.
Ale haluz je to že ja stále stretávam len také čo ma nelúbia/nemilujú/nepriťahujem ich...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ETieNne napísal:1. Netreba byť posratý. Netreba byť mäkký. Netreba byť príliš dobrý.
Aj ja som kedysi taký bol, takže viem o čom hovorím. Toto platí celkove v živote, nielen pri ženách. Ľudia si budú s Tebou robiť len to, čo im Ty dovolíš, sám som sa to musel naučiť. (Ale bol to super pocit, keď som sa postavil šéfovi :oops: ) Treba vedieť povedať nie.
BINGO!!!
presne toto mi ppovedala raz jedna holka s ktorou som dosť kamarátil a pak sme sa dali aj dokopi. Vždy tvrdila, že som na chlapa moc mäkky a mal by som byť väčšia kur*a,v tom dobrom slova zmysle a ona to chcela u mňa docieliť a aj to robila a aj mi povedala,že mi bude robiť všetko to čo jej dovolim. A aj robila, bývala ku mne sviňa až kým mi to nezačalo vadiť a prestal som si nechať srávať na hlavu, pak sme sa par krat pohadali a ona po hádke na mňa hrdá... A pak pochop ženám.
A musím povedať, že pozícia dominantného mi vo vzťahu vyhovuje a páči sa mi, páči sa mi keď ma žena poslúchne, ale zasa som neni diktator. tak ako sa mi to stalo s tým mobilom čo som tu už spomínal :)
MayDaySK
Star
Star

presne toto mi ppovedala raz jedna holka s ktorou som dosť kamarátil a pak sme sa dali aj dokopi.
Aj mne takto radievajú ale bohužial to ,,dali dokopy" tam už nieje. Mňa stále holky posielajú na vedlajšiu adresu, kždá mi hovorí že som super a tá čo ma bude mať bude šťastná, ale každá doradu mi hovorí že nájdi si inú, lepšiu ako ja a bla bla bla a len idem ako lopta, nový objav mi zase odporučí že si mám hladať babu, ďalšia nová mi zase odporučí že nebojsa nájdeš si... A takto to ide dokolečka. Môj problém je že každá chce aby som si hladal inú...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

eritrocit napísal:Tak si prečítaj tú jeho komunikáciu, prenes si ju do reálneho života a vyjde ti jeden obrovský zhluk bludov. To čo som uviedol je len príklad toho ako tie svoje nezmysly dokáže podať. Profesionálne, dokáže si ľudí získať, tak preto mu to žerú.
Málokto sa zamyslí nad tým ako to naozaj je, či ako to bude ak to skúsi.

Čo sa týka toho bozkávacieho testu - Píše aké je to ohromné a ako sa to dievčatám nepáčilo a ako si z toho vzal poučenie a skúsenosti a pod. žvásty.
Tak si predstav, cestuješ s priateľkou v buse, a do druhých dverí nastúpi kamarát, ktorého si dávno nevidel. Odbehneš k nemu, tvoja priateľka ostane sama, no a nastúpim ja. A začnem ju bozkávať.
Čo urobíš? Prídeš a minimálne mi pribiješ jednu po papuly. Pretože sa dotknem jednak jej - je jej to nepríjemné aby ju bozkával cudzí chlapec a môže byť neviem ako pekný, po druhé dotknem sa teba, si len chlap a tá naša ješitnosť dokáže veľa...
Tak keď nad tým pouvažuješ, vyjde ti niečo úplne niečo iné ako to.čo on tam píše.
Tie jeho pozvania na zmrzlinu, a nebudem tu menovať jeho články, prešiel som ich väčšinu, ale poviem ti, skúseností mám, no z 90% jeho článkov sa mi chcelo zvracať.
ako som uz pisal. Tvoj nazor :wink: Nikomu pribijat po papuli nebudem, to je mozno tvoj styl. A akiste si si vsimol, kolkoze dievcat, ktore evidentne s niekym boli bozkaval? A to, ze dievca s niekym chodi a ten niekto napr. sedi doma? To uz mas tak, clovek je tvore prirodzene neverny. Zatial tu iba plkas o tom aky je to zhluk bludov. Ale nic viac. Ziadne argumenty. Nechces zacat pisat vlastne clanky a ukazat nam hlupakom ako to vlastne je?
etienne napísal:Ďalej sa mi nepáčilo, že v tých svojích príbehoch používal dievčatá ako trenažér
Vies kolko chlapov pouziva dievcata ako trenazer v skutocnom zivote? :?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

eritrocit - vies, zalezi, kto ten test robi... tebe sa to zda nerealne, ale ten, kto nato ma, to zvladne s prehladom.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Tomase: Ale veď ok, ale pozor!!! Ani raz som nenapísal že ste hlupáci. Ja sám uznám že niektoré jeho články zmysel majú, napr. ako ten o tom ako na agresívneho človeka.
Enter00: Poviem ti pravdu, ak by sme sa s kamarátmi dohodli a povedali by mi choď pobozkať toto dievča, tak v rámci srandy No Problem. Ale aby som to robil takto ako on...Tak to neviem, to určite nie.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

eritrocit napísal:Tomase Enter00: Poviem ti pravdu, ak by sme sa s kamarátmi dohodli a povedali by mi choď pobozkať toto dievča, tak v rámci srandy No Problem. Ale aby som to robil takto ako on...Tak to neviem, to určite nie.
nenarazam na tento jeho jeden clanok, ty si kritizoval vacsinu.
Napísať odpoveď