No, musím povedať, že som nevládal prečítať celú tému. Naraz toľko textu popri učení, ešte rozoberať v hlave každú vetu, každé slovo, to je na mňa veľa. Chcem povedať, že pochopím ak 99% ľudí nedôjde na koniec, alebo to ani nezačne čítať, ani mne by sa nechcelo, píšem to hlavne
maydayovi
Ale mám tu niekoľko bodov :
1. Ženy nevedia čo chcú, jedne chcú "slušných, vzdelaných alebo inteligentných(pozn. titul nerovná sa vedomosti a vedomosti nerovná sa intelgencia), prachatých", ďalšie chcú zase jednoduchých, drsných motorkárov, frajerov atď. to len ako príklad. Dobrý je ten príklad, ktorý som čítal tuším na "antiže". Keď žena začala chodiť s mužom, on bol motorkár s dlhými vlasmi, boli spolu šťastní, a jedného dňa mu doniesla normálne nohavice, sveter a vestu a chcela aby to nosil, a potom keď už ho zoslušnila mu jedného dňa povedala, že sa zmenil, že už nie je taký ako predtým. O pár mesiacov ju stretol s jej novým "chlapom" Bol to motorkár s dlhými vlasmi.
2. Toto by som chcel povedať aj Henkymu aj všetkým ostatným, ktorí prechádzajú fázou v živote mladého muža, ktorú ani neviem ako nazvať, proste fázou keď zažívaju sklamania, neúspechy v citoch a vzťahoch, snažia sa hľadať, neveria si.. atď.
Noazaj by som chcel povedať, aby ste si uvedomili, že ŽENY nie sú žiaden svätý grál. Viem, človek začne dospievať a už nemyslí len na počítačové hry a futbal s kamarátmi ale začne sa zaujímať aj o dievčatá, a čím dlhšie je sám, tým viac ho to serie, a možno aj niekoho má, ale čím viac sa mu nedarí tým viac ho to serie. Avšak tým, že budem nasilu hľadať a skúšať nič nevyriešim, myslím, že tak sa žena na celý život nehľadá. A taktiež sa nehľadá tak, že začnem chodiť s tým, kto sa mi páči, to je podľa mňa nezmysel, viete koľko dievčat sa mne v živote páčilo, dokonca aj veľmi, dokonca to bolo už na hranici, proste som vedel, že by nám spolu bolo dobre, keby sme spolu chodili, ale cítil, som, že to nie je tá, ktorú hľadám, že by to nebola skutočná láska. Ale keďže som s nikým nechodil, tiež som mal najprv takéto problémy, až keď som si uvedomil, že ženy sú ľudské bytosti a nie objekty nášho lovu, až keď som si uvedomil, že sú také isté nedokonalé ako my, až keď som si uvedomil, že sú vlastne rozmaznané a zvyknuté na to, že my sa stále snažíme, že my sme z nich hotoví, že dostanú našu pozornosť zadarmo, a že jej dostanú koľko sa im zažiada, že si ju nevážia, že si môžu vyberať, že to veľmi zneužívajú, až keď som si tieto veci uvedomil, pomohlo mi to zaujať úplne iný postoj. Bol som taký istý ako dovtedy, ale v tomto som sa zmenil. Už ma to netrápilo, vysral som sa na to. Takisto som si uvedomil, že som bol k nim až príliš dobrý a že aj to veľakrát zneužívali.
3. A tak som si uvedomil, že som mladý a nebudem sa ľutovať ani trápiť, že život je príliš krátky na to aby som ho strávil ľutovaním nad vecou, ktorú síce môžem ovplyvniť ale ženu akú hľadám nenájdem pred mojim domom čakajúcu na autobus(výnimky potvrdzujú pravidlo

) tak som si teda začal užívať život plnými dúškami, s kamarátmi, kamarátkami, so známymi, sám so sebou. Od nikoho som nič nežiadal. Bol som samostatný, nezávislý, na ženy som ani nepomyslel, ku ženám som sa správal tak, že proste bolo vidno, že hocikedy sa môžem otočiť a odísť už ma nikdy neuvidia, a vôbec ma to netrápi. Ale nebol som k nim zlý ani drzý, bral som ich rovnocenne, nie ako predtým, že som sa o nich snažil, lebo som si myslel, že sú neviem aké úžasné, uvedomil som si, že ja nehľadám všetky ženy ale iba JEDNU.
4. Uvedomil som si, že som výnimočný mladý chlapec, o ktorého by sa mali ženy biť, nie ho zneužívať alebo odkopávať. Bol som sebavedomý a skromný zároveň, vedomý si svojich kvalít ale nechválil som sa s nimi. Bol som rozhodný. Nebol som z nikoho posratý a zo žien už vôbec nie. Mohol som si z nich robiť srandu ako z kohokoľvek iného, bolo mi úplne jedno čo si o mne pomyslia, bol som otvorený a úprimný, ale nie príliš, všetko má svoje hranice, nechcel som byť ani nepríjemný a drzý. Robil som všetko, čo ma bavilo a venoval som tomu toľko času koľko som mal a chcel. Rozvíjal som svoje koníčky. Proste bol som presne taký istý ako predtým, akurát som už nehľadal. Neupadal som však do pasivity, nestránil som sa tomu. Naďalej som spoznával ďalšie a ďalšie dievčatá, nové kamarátky, priateľky, zaujímal som sa o nich. Tu je dôležité povedať, že zase netreba úplne nerobiť nič, kľudne môžeš niekde pozvať babu, alebo v rámci partie pozvite niekde baby, ale netreba od toho čakať hneď neviem čo.
Bol som proste jedno veľké žiariace šťastné slniečko.
5. Neviem, ale nemyslím si, že si mohol stretnúť ty toľko pravých, ja som stretol veľa dobrých dievčat, ale so žiadnou som sa necítil tak dobre, aby som vedel, že to je tá pravá. A tu je možno ten problém, že ty sa od začiatku o nich snažíš, lebo si ich chceš získať, ale stoja vôbec za to, stoja dievčatá, ktoré poznáš krátko za to? Navyše ak sa o nich tak veľmi snažíš od začiatku, vidíš ako to dopadne, si ku nim až príliš dobrý a ony si to potom nevážia. Resp. ide o to, že nesmieš stratiť vlastné ja, kvôli tomu, aby si niečo nepokazil, neviem či si taký, ale to je to najhoršie čo môžeš urobiť. Treba ukázať, že máš vlastný názor, že si povieš svoje, že si dupneš, že Váš vzťah musí byť rovnocenný, lebo potom to tak dopadne, že Ťa nebude mať problém podviesť. Na ženy treba častokrát trošku tvrdšou rúčkou im dať po zadku, lebo potom si budú robiť čo chcú. Ver mi
6. Ďalšia pre mňa dôležitá vec, a nielen vo vzťahu k ženám ale ku všetkým, ja som normálny človek, aspoň sa tak cítim a považujem sa za takého.( Aj keď normálnosť je relatívny pojem) Správam sa ku každému slušne, snažím sa byť čo najúprimnejší, nikoho neotravujem, rešpektujem každého názor a vkus, nie som konfliktný typ. Ak mi niekto dá najavo, že má nemá rád, v poriadku. Ale keď ja sa ku druhým správam normálne, tak taký človek, ktorý sa tak ku mne nespráva, pre mňa za to nestojí a nemám s nim už čo ďalej riešiť. Preto hovorím každému, že ak budeš k babe normálny a ona Ťa pošle niekam, tak ona je p*ča nie ty si kkt
7. A jednoducho musíš byť aj egoista, treba selektovať ľudí, ja sa snažím byť dobrý ku všetkým, ale nenechám si znepríjemňovať život ľudmi, ktorí ma budú len využívať. Mysli aj trochu na seba, na svoje city a potreby.
8. Baby nie sú všetko, čím viac budeš hľadať, tým menšia šanca, že nájdeš
9. Na záver dodám, že možno 3 mesiace po tom, ako som zmenil prístup som stretol tú svoju vyvolenú. Je to už 2 a pol roka čo sme spolu

V ten týždeň keď som ju stretol, som sa páčil ešte ďalším 2 babám, z toho 1 mi to rovno povedala. A celkove sa o mňa už viac báb aj jasne snažilo, tak vidíš, že keď niečo chcem, tak pre to aj niečo urobím. A nebolo na tom nič neprirodzené, ani nenormálne keď dievča prejavilo záujem. Takisto aj tú svoju si za to vážim, lebo to bolo ťažké keď sme sa dávali dokopy, lebo sme boli od seba dosť vzdialení, že mi to dala jasne najavo, že ma nechce stratiť. (Ale aj ja jej

bolo to vzájomné a tak to má byť)
10. Láska pre mňa JE svätý grál, ale nie hľadanie si baby

Keď si hľadáš iba babu na chodenie tak takých nájdeš veľa, ak chceš nájsť pravú lásku, tak tá sa nehľadá, tá proste príde, nemôžeš jednoducho prísť do baru, dievča sa ti bude páčiť, a ty si povieš, no idem vyskúšať, či to nie je moja pravá.
11. A čo sa najväčšmi osvedčilo, je keď spoznáš nejakú babu, tak čím viac sa budeš snažiť, tým menej Ťa bude chcieť, a čím menej sa budeš snažiť, tým budeš pre ňu zaujímavejší(pretože z nej nebudeš posratí ako ostatní) a tým viac sa bude o teba zaujímať(zase nemusí to dať navonok najavo, niektoré sa budú tváriť akoby nič, ale vo vnútri ich to bude srať).
12. Čo najviac odstraší baby je keď si všimnú na niekom, že si zúfalý.
a ešte Ti napíšem, že kamaráti, ktorí sa snažili brať takýto stav v pohode, alebo ho brali ako ja, majú dnes baby a sú šťastní(väčšina) a tí ktorí sa nezmenili, tak nemajú baby a ešte viac si myslia, že sú prekliaty.
13. Možno si povieš, že mne sa to ľahko hovorí, keď som už našiel, čo som hľadal. (takisto si niektorí povedia, ako to môžem hovoriť s takou istotou, hovorím len to, čo cítim) Ale aj ja som mal podobné stavy, aj keď trošku iné, myslel som si, že ja tu svoju pravú nikdy nestretnem, a to som mal LEN 19, bože, aký som bol len hlúpy