Vážení a milí priatelia, potrebujem radu. Nechcel som to dávať do témy venovanej Counter-Strike: Global Offensive, keďže toto je skôr taký všeobecnejší problém a navyše, málokto by mi v tej téme odpovedal, keď vidím, ako to tam "žije". Avšak ak je problém, že som vytvoril samostatnú tému, ospravedlňujem sa, prehoďte potom môj príspevok sem: http://www.hojko.com/topic161995.html
K veci:
Mám CS:GO server od crew.sk, hostovaný je u VNET, pingy sú teda veľmi nízke pre SK/CZ hráčov. Ja osobne mám ping 20-25 s mojim 5Mb/s netom.
Ide o 18-slotový public, je tam mód Competitive, čiže nastavenie ako pri oficiálnych zápasoch. Maximálny počet kôl je 30, po 15 odohraných kolách sa tímy vymenia a prvý tím, ktorý dosiahne 16 bodov tak vyhráva.
Problém je v tom, že tam nikoho nemôžem dostať a server je stále prázdny... Vytvoril som na Steame fanúšikovskú skupinu, je tam 120 ľudí, ale na server nejde nikto. Stále hrajú na inom serveri. Cez tú skupinu som vydal aj pár Oznámení, ľuďom proste vyskočilo či vo Wine alebo v hre malé okienko, aby sa pripojili na server a prišli si zahrať. Dokonca som priateľom na Steame (mám ich 180) rozposlal správu, kde bolo malé info o serveri, samozrejme aj s IP. Musel som ich takto otravovať a spamovať, ale ani to nepomohlo.
Dovolím si tvrdiť, že ten server je veľmi dobre nastavený. Sú tam iba de mapy, rôzne pluginy, ktoré zlepšia pocit pri hraní (spawn noblock, resetscore, kickovanie afk hráčov, tk (teamkill) manager). Na serveri sú gameME štatistiky (obdoba HLstatsX), avšak gameME sú lepšie, no aj platené.
Prednedávnom som kúpil doménu a webhosting, aby to proste nejako vyzeralo všetko pekne, ale tá moja snaha je zjavne nanič. Chcel som spraviť server pre hráčov. Pre väčšinu, ktorá hráva na jednom serveri, kde však nadávajú na veľa vecí. Či už nezmyselné mapy, ktoré ich nebavia (ale aj tak tam hrajú), nastavenie servera a pod.
Fakt už neviem čo spraviť, aby som tam dostal hráčov. Toto trvá viac ako mesiac a za ten mesiac sa mi nepodarilo ten server rozbehnúť.
Pre lepšiu predstavu, web servera je http://www.playgo.sk a IP na server: 217.73.17.24:27022
Vďaka za každú radu, aj keď neviem, či mi niečo pomôže. Nedonútim ľudí, aby tam prišli, len ich treba nejako presvedčiť.
Ako dostať hráčov na server?
-
Solo_Kamen
King
Re: Ako dostať hráčov na server?
Takáto vec má zmysel iba ak máš založený klan a kvoli tomu potrebuješ server, kde by ste ako tím trénovali a robili zápasy.
Skús si spraviť menšiu reklamu po rôznych ligách / game portáloch. Skús undzwei, shifters, playzone ..
Zahral by som si, keby som mal cs:go
:D
Podľa toho čo písal by si nemal s kým

-
MichalkoOo
Zablokovaný
Tak si ho kúp..Jacobs322 napísal:Zahral by som si, keby som mal cs:go:D
reklama - ci uz na nejakych CS portaloch alebo facebooku, zaregistuj si server do nejakych CSGO server listov,
bud na serveri aj ked tam budes sam (hlavne poobede, vtedy sa servery plnia rychlo), je väcsia sanca ze sa tam pripoja ludia ake ked tam nikto nebude a bude ukazovat 0 hracov
bud na serveri aj ked tam budes sam (hlavne poobede, vtedy sa servery plnia rychlo), je väcsia sanca ze sa tam pripoja ludia ake ked tam nikto nebude a bude ukazovat 0 hracov
A co takto aspon dvaja boti ktori by sa kickli ak by tam boli dalsi dvaja hraci? Ja ked som hraval tak som mal odfiltrovane servery s 0 hracmi na servery a ked to spravi kazdy tak tam nikto neprijde, co je logicke.