Zdravim.
Zaujimalo by ma, ake mapy by sa dali dat do navigacie,ktora nie je blizsie specifikovanej znacky a pouziva operacny system Windows CE 5.0. Lebo mam moznost ju velmi lacno si zadovazit,ale neviem,ci tam dostanem slovenske mapy. A vlastne,ci to nebudu samotne mapy drahe, cize skor sa mi oplati kupit uz navigaciu,ktora obsahuje slovenske mapy.
vdaka za rady
Ked nevies blizsie specifikovanu znacku, tak vies aspon typ programu, ktory sa pouziva pre navigaciu a mapy, ktore pouziva??? Topo, Garmin, TomTom, Navteq, iGo...???
Pre Nav'N'Go iGO najdes mapy napriklad na IsoHunt, TorrentLeech atd..., len treba zistit aka presne verzia tam ide, pretoze mas pre systemy WM5, WM6...
Hej hej..daco som uz pozeral...dost drahe su tie mapy samostatne, cize mi neostva nic ine nez pohladat na Wforach a podobne zameranych strankach.
Inac to iGo 2006 som cital,ze nie je nejak extra najnovsie. Dalo by sa ho upgradnut na novsie 2006+ alebo ak je,tak novsie ?
aughostino: Posledne mapy su zrejme vydane pocas januara 2008 a su to mapy z roku 2007. Takze ako lepsie vychodisko vidim prechod na iGo 8, tam mas mapy z Q1 tohto roku, takze o dost aktualne. Za tie dva roky sa co to pomenilo urcite.