Ako hladat stratene dievcata? (v spomienkach)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Ako hladat stratene dievcata? (v spomienkach)

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sem tam ma serie par veci, vacsinou to nerisim, ale cim viac sa clovek nudi tym viac mu taketo somarinky behaju po rozume. Ide o to. Vysvetlim, dufam ze sa pochopime. Vacsinou je to tak ze ked si vyhliadnem holku tak si ju potom aj hladam v priapde toho ze som si o nej nezistil info uz skor, alebo na mieste. Akurat tieto dva pripady ktore chcem opisat su trochu ine. Neviem z nich vyjst.

Raz som siel vlakom klasicky zo skoly domov, a stretol som kamosku davno pradavno sme spolu neboli, ona studuje v cesku tak reku casto domov nechodila.Ale mali sme X veci a hlavne ona tak sme ostali vo vlaku v motorke len v ten prednej casti kde sa nesedi, stredna cast kde sa sedi bola vacsinou tazko obsadena, kto vie ten vie kto nevie ten nevie, medzi nasou castou a tou kde sa sedi je jedno velke sklo. A za tym sklom sedela kočka, ktora na mna vkuse pozerala. nepozerala von oknom ani na kamaratky, sedela s dvoma, ale na mna usmievala sa a podobne. Kyvla na mna hlavou akoby sme sa poznali. Sanca ze sa zmylila by musela byt velmi mala, cumela na mna z metra pri dobrom svetle. Tak ja som sa usmial ala James Bond a odkyvol a kecal si s kamaratkou aj ked mi to nedalo lebo to dievca neviem odkial mi je povedome. No nic, prisli sme vtedy domov vystupilo sa, slo sa domov nic sa neriesilo. Nasledne o tyzden, dva, som sa fakt fest ponahlal na vlak, a mal som aj dost veci, utekam k vlaku a ona vam ide oproti mne, do cervena, sa usmieva, ako male neviniatko, a ako tak ideme kolo seba ona na mna vyplesti oci a tak milo mi povie ze : SAK AHOJ, ... reku hned som odzdravil Ahoj, a usmial sa. a hned aj utekal na vlak, hned co som nastupil sme sa ophli. Casu nazbyt nebolo. Tretikrat bola tato ista situacia akurat som bol s kamaratom a dokopal som ho k tomu aby si ju zapamatal, avsak ako on povedal nema ani sajn kto to dievca bolo. vobec, v zivote ju nevidel, prvykrat ked som mu ju ukazal ja. A vcera ked som siel na vlaku, ona sla druhym vlakom opproti mne, zastavili vlaky naraz na jednej zastavke, usmiala sa kyvla hlavou. Reku fajn.

Druha holka -- som na diskoteke a cumi na mna jedna, pozrel som na nu a si vravim, tvoj ksicht odniekial poznam, akoze fakt si mi povedoma. Som sa za nou vybral a sa jej pytam, ze my sa pozname vsak? a ona kyve hlavou ze hej, a som jej povedal ze by mi mohla pripomenut odkial, a ona kruti hlavou a vravi ze ne, a ja sa pytam ze preco, ved nech mi normalne povie, a ona nato ze nato mam prist sam, ze ona mi to urcite nebude vraviet. (proste som to z nej nedostal, a viem v hlave ze ju poznam, lebo hned ako som ju videl mi zaplo ze ju opznam odniekial a nemylim sa)

No ludia fakt, stava sa vam nieco podobneho? lebo ja fakt nemam ani len sajn odkial by som tieto dve dievcata mohol poznat a rozmyslam nad tym niekedy riadne dlho, no neviem. A niekedy ma to fakt trapi, lebo to vyzeralo akoby druha bola urazena ze si neviem spomenut odkial ju poznam, nevraviac o tom ze ta prva podla mna isto iste caka ze sa ozvem aj viacej (aj ked fakt nebol cas, okrem toho prveho a to mi nedopinalo ale vobec nic)

O druhej nemam ani paru, ako ju znova stretnut, bola to nahoda, a prvu si ASI budem vediet vychytit sem tam na stanici,....
Priznam sa na rovinu, na dievcata aj ked pekne ktore nespadaju do kategorie mojho idealu velmi dobru pamat nemam, ale tieto zo skoly byt nemozu,......
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako hladat stratene dievcata? (v spomienkach)

Príspevok od používateľa ithory »

a co chces akoze riesit, nerozumiem .. mame ti pomoct spomenut si, abo ti potriast pravicou aky si ty playboy?? alebo ja neviem co cakas ..
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Ty máš ale problémy, qwerty.... Tie slečinky Ta vobec poznat nemusia, ale davaju Ti najavo, že by sa spoznat chceli ;).... A je len na Tebe, či sa toho chytis, či nie....
Nieco podobného sa z času na čas prihodi každému.... Co sa mna tyka, tak nedávno tiež vždy ako som isiel do Kauflandu (samozrejme bez mojej drahej polovicky) tiez na mna vždy kukala a usmievala sa jedna predavacka.... Tak som nakoniec dosiel za nou, že o kolkej končí, že behneme na kavicku na dzusik :)....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Keď už sa pýtaš, či sa stáva takéto niečo aj iným ľuďom, tak Ti odpoviem - stáva sa mi to dosť často. Vystriedal som 4 základné školy, na strednej som sa poznal asi s každým, chodil som do umeleckého telesa, na dve vysoké školy (teraz chodím na tretiu, z prvých dvoch nič nebolo), vystriedal dosť brigád a zamestnanie so šialenou rotáciou zamestnancov. . Ľudí, čo ma z videnia poznajú je fakt dosť a zdravia ma. Pokiaľ sa len tak obídeme, kývneme si hlavou, pozdravíme sa a ideme ďalej. Ak sa už ale pristavíme a fakt netuším odkiaľ vietor fúka, tak sa normálne opýtam, odkiaľ sa poznáme. Nie je to síce úplne super-príjemná otázka, no lepšie, ako potom tápať. V prípadoch, keď sa s niekým len tak obídem sa asi nesnažím si spomenúť...

Ku Tvojim prípadom: Prvá holka - normálne sa jej spýtaj, odkiaľ sa poznáte, ako sa volá, apod. a možno si fajn pokecáte. Je vidno, že sa Vaše cesty zrejme často pretínajú, takže šanca na to bude.
Druhá dievčina - buď je na Teba urazená, alebo sa odula preto, lebo si ranil jej ego tým, že si si dovolil nezapamätať jej meno z minulosti.
Pokiaľ nemôžu byť zo školy pátraj inde. Tábory, záujmové krúžky, chatovačky, dovolenky a čo ja viem čo ešte...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ithory lol :lol: :D nice
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Kde je vlastne tvoj problém alebo si sa chcel pred všetkými pochváliť, že sa ti pozdravili dve "neznáme" kočky? To čo opisuješ je úplne bežné, stáva sa to mužom, stáva sa to ženám, stáva sa to všetkým. Tiež som veľakrát stretla osobu, ktorú som poznala, ale zároveň aj nepoznala, nevedela som si spomenúť kto to je a ani odkiaľ sa poznáme. Tvoj problém je rovnaký, možno ste sa dávno niekde stretli.

Čo viac Ti k tomu napísať, cestuj častejšie vlakom a keď ju stretneš, tak ju zavolaj niekde sadnúť alebo si vypýtaj číslo.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

chceš aby sme ti pomohli prekonať tvoju amnéziu? navštív nejakého psychiatra, alebo skús drogy.
qwerty-xyz

skor som chcel vediet ci sa ludia zaujimaju o zistenie totoznosti takychto ludi alebo na to hromadne seru a prehliadaju to, :) chvalit sa nemam cim, priemerne baby aj ked krasne, ked uvidim nieco dva metre vysokeho, krasneho, nezadaneho, zenskeho pohlavia a chtiveho, oznamim vam . . . :smt049
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Fakt nemusíš.
qwerty-xyz

:wink: no nemusim, ale neodpustim si ....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

qwerty-xyz napísal:skor som chcel vediet ci sa ludia zaujimaju o zistenie totoznosti takychto ludi alebo na to hromadne seru a prehliadaju to, :) chvalit sa nemam cim, priemerne baby aj ked krasne, ked uvidim nieco dva metre vysokeho, krasneho, nezadaneho, zenskeho pohlavia a chtiveho, oznamim vam . . . :smt049
Pokial som si isty, ze ju nikto z mojich kamaratov nepozna, tak to neriesim a beriem to tak, ze sa treba prihovorit pred tym ako odide.
moralisticke OT: taketo veci by si ako stastne zadany muz este nemal riesit.
qwerty-xyz

nemyslim, chcem vediet len totoznost a miesto odkial ju poznam, dam si aspon v hlave dokopy spomienku ktora mi chyba, . . .
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

qwerty-xyz napísal:nemyslim, chcem vediet len totoznost a miesto odkial ju poznam, dam si aspon v hlave dokopy spomienku ktora mi chyba, . . .
Tebe toho v hlave chyba daleko viac :sneaky:

Keby sa mali ludia zamyslat nad takymi kravinami ako sa zamyslas ty, tak by uz davno umreli pri rozmyslani o tom, ze ci bolo skor vajce alebo sliepka a ci to videl Adam alebo to videla aj Eva a kde sa tito dvaja vlastne stretli. Bezne na ulici denne stretnem 10 ludi a rozmyslam, ze ci to bol ten s ktorym som davno chodil do skolky alebo ci to bol sused o ktorom som si myslel ze uz 4 roky nezije.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Asi si sa v minulosti parkrat dobre poozieral a nepamatas si co, kde, s kym a tak.....
Skusal si uz hypnozu?
qwerty-xyz

:wink: neskusal a nemienim skusat, mimo ineho osm jeden z mala ludi co pri akomkolvek opitom stave si vsetko pamata, .... 8) takze to bude o niecom inom a aaaaano ked sa nudim tak preco sa nezamysliet? aj tak nemam co ineho na praci . . .
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

no fakt skus tu hypnozu,
http://www.lamedix.sk/index.files/Page1106.htm
si spomenies volakde este aj na minule zivoty heh .. a potom daj vediet, ja idem zatial prepnut na nocny rezim
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

qwerty-xyz napísal:nemyslim...
To sme si už všimli.

:minus: : Áno, som.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Stava sa mi to dost casto. Teraz ked chodim obcas do tesca do pokladne, tak skoro kazdu smenu.

...heh, prave som si spomenul odkial poznam jedneho chlapika co tam tak raz za tyzden kolo mna nakupuje... mesiac mi to vrtalo v hlave :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

qwerty-xyz napísal:skor som chcel vediet ci sa ludia zaujimaju o zistenie totoznosti takychto ludi alebo na to hromadne seru a prehliadaju to, :)
ano zaujimaju ... a dokonca to, cuduj sa svete, aj riesia ... obycajne obycajnym oslovenim neznamej osoby ... to len ty si myslis, ze je to zahada hodna interpolu a temy na tomto fore :-)

ze si lempel a nevies oslovit neznamu co sa na teba evidentne usmieva ((aj ked ja si myslim, ze sa beztak usmieva na niekoho ineho :-D )) a mas z toho teraz zlu krv a potrebujes to ventilovat na fore ? ... dobre, no ... nedbam

snad to po tomto tyzdni nebudem riesit aj ja, kedze mame hromadny uhyn automobilov tento tyzden a pocestujem vlakom :-D
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Terepin napísal: To sme si už všimli.

:minus: : Áno, som.
ja ti vyrovnavam, spravne hefty
Napísať odpoveď