ak dobre viem vobec sa nestahuje rychlost netu na rychlost stahovanie zo siete Peer2Peer....trafil so torrent ktory stahuje vela ludi...nic ine...(ma vela peerov a seederov)aj sam vidis 52/60
bubo12342 napísal:ak dobre viem vobec sa nestahuje rychlost netu na rychlost stahovanie zo siete Peer2Peer....trafil so torrent ktory stahuje vela ludi...nic ine...(ma vela peerov a seederov)aj sam vidis 52/60
Nejde o to, ze vela ludi, to by mu aj tak provider viac nepustil. Ale je mozne, ze torrent tahal niekto od jeho providera a preto to tak vyletelo.
este davno som mal chello (tusim 2mbit down) a asi 10 minut mi to stahovalo plnou rychlostou (kolko utiahla sietovka 100mbit) takze to islo tak asi 70mbitov... nechapal som...niekde mam aj screeny...a pocase sa to ukludnilo..
TomAss napísal:este davno som mal chello (tusim 2mbit down) a asi 10 minut mi to stahovalo plnou rychlostou (kolko utiahla sietovka 100mbit) takze to islo tak asi 70mbitov... nechapal som...niekde mam aj screeny...a pocase sa to ukludnilo..
:D:D toto si zabil... a hard disk ti po stahovani jednu je*ol ne ze to co ti je*e .. sak tolko hdd neutiahne hh
to bola len fiktivna rychlost...
Šu-Do napísal::D:D toto si zabil... a hard disk ti po stahovani jednu je*ol ne ze to co ti je*e .. sak tolko hdd neutiahne hh
100mbit = cca 12MB/s , to by utiahnut disk mal bez problemov, ale na kondicke mu to urcite neprida A asi by mu najradsej vazne je*ol
Šu-Do napísal::D:D toto si zabil... a hard disk ti po stahovani jednu je*ol ne ze to co ti je*e .. sak tolko hdd neutiahne hh
lol no dobre chlapce ze neutiahne...nebola to fiktivna rychlost...skusal som aj torrenty aj cez flashget... pamatam si ze som tahal nejake demo prave vtedy okolo 500 MB a mal som ho stiahnute zachvilu...dojdem domov a niekde vyhrabem tie screeny pre teba... asi viem lepsie jak ty ako to bolo...a nesom taky uboziak aby som potreboval na fore na internete odrbavat ludi tym ze mi 15 minut isiel rychlejsie internet...
no ludia ja mam zase iny problem no skoro problem mam doma adsl od tcomu turbo 2 cize 1500/256 no a do nedavna som tahal z rapidu 220 -190 a od vcera mi taha 500-450 no nechapem preco len som vcera pripojil k routru telefon a odvtedy to tak ide hehe stalo sa vam to tiez
Frikso napísal:Na niečo ako TomAss som aj ja čumel ako puk. Už si sice nepamatam, čo som to stahoval, ale mam ten pocit, že to bola iba chyba softtareu
potom som to nasiel je to pisane tu bola to chyba servra
Point napísal:tiez som neveril ale zeby som sa stazoval?:) mal som dsl 512/128
toto nie je problem na Firefoxe urobit. Firefox ma ten bug, ze akonahle zobrazi moznost na stahovanie, on uz zacne ukladat subor do nejakeho docasneho priecinka. No a ked az po nejakom case potvrdis stahovaniie, on to "taha" uz z tej cache.
mastermind napísal:toto nie je problem na Firefoxe urobit. Firefox ma ten bug, ze akonahle zobrazi moznost na stahovanie, on uz zacne ukladat subor do nejakeho docasneho priecinka. No a ked az po nejakom case potvrdis stahovaniie, on to "taha" uz z tej cache.