ako jej to mam povedat? a zacinat s tym vobec?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
vhxx
Novice
Novice

ako jej to mam povedat? a zacinat s tym vobec?

Príspevok od používateľa vhxx »

zdravim mam taky maly problem
v poslednej dobe sa mi dost pacila moja spoluziacka no prerastlo to v lasku.
je to mila, pekna proste uzasna baba.
vychadzame spolu fajn ako spoluziaci, sice vonku som s nou este nebol a ani nic viac.
a vsimol som si ze niekedy po mne pokukuje a sem tam sa aj usmeje.
chcel by som jej povedat ze ju mam rad a paci sa mi alebo mi napadlo ze by sme si mohli vyjst.
no problem je v tom ze mam trochu strach: neco sa pokazi a my sa nebudeme spolu rozpravat.
a naviac mnoho ludi vravi ze to nieje nejlepsie chodit so spoluziackou (kedze som v 9rocniku)
prosim poradte co mam robit lebo uz neviem co a jak dalej, velmi mi na nej zalezi a nechcel by som to nechat len tak
dakujem :)
M4rek
Medium Star
Medium Star

Re: ako jej to mam povedat? a zacinat s tym vobec?

Príspevok od používateľa M4rek »

tiez mam taky problem, ze mam kamaratku ktora sa mi paci ale este som jej to nepovedal ... ale proste ked jej to nepovies tak zas ta bude srat, ze si to aspon neskusil. Skus to, pozvi ju niekam, pokecate a ked bude spravna chvila tak jej povies, ze ju mas rad. Ja sa to tiez chystam spravit a neriesim uz, ze co ak ma odmietne, ked hej, tak zivot ide dalej.

No nevyklop jej to naraz, ze ju lubis. Chod s nou niekam von, uvidis ci sa budes s nou citit dobre, ci budes vidiet aj na nej, ze sa dobre s tebou citi (mozno ti to nejak naznaci), potom ju pozves znova a to budes vidiet kedy je ten spravny cas jej povedat, ze ju lubis.

A preco nie je najlepsie chodit so spoluziackou ? ... nie je najlepsie ked ta odmietne a stretaval by si ju kazdy den v skole, ale aj to da prezit (moja skusenost)
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiju »

ja som taketo situacie riesil alkoholom na dodanie odvahy :D (raz to dokonca nastartovalo slecnu samotnu) ale to deviatakovy asi radit nemozem :D

nechod do toho zhurta, pozvi ju von a uvidis, ako sa bude spravat, mozno nieco naznaci aj ona. tebe ta nevyhoda chodenia so spoluziackou odpadava, kedze ste deviataci, ak by ta aj odmietla, tak tie 2 mesiace sa daju vydrzat a potom pojdete aj tak (pravdepodobne) kazdy na inu skolu...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No neviem, povedať "páčiš sa mi" mi príde dosť divné.

Pozvi ju do kina, alebo dakam von na prechádzku a uvidíš, či sa vám spolu dobre rozpráva, spoločné záujmy atd a či prejavuje aj ona záujem, tak ju prípadne chyť za ruku, alebo len také nenápadné dotyky na začiatok, napr. keby napr. ste dakde na turistike, tak by si ju chytil za ruku a pomohol jej dakam vyjsť, aby sa jej nešmýkalo, alebo požičanie bundy, ak by jej bola zima atd.
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

je pre mňa záhada ako sa zaujímaš o to, že "čo keď sa rozídeme". wtf veď si v deviatom ročníku do konca máš necelé 2 mesiace, a ty už končíš niečo čo si ešte nezačal :). to že je tvoja spolužiačka nerieš. ja keď som do toho šiel, tak ma to vôbec netrápilo, a to som neriešil na KONCI školy ale v treťom ročníku na strednej. každopádne ešte si s ňou nebol ani vonku ani nič, ale zaľúbil si sa. heh no zaujímavé. ide piatok, weekend. zavolaj ju niekam von a snaž sa s ňou komunikovať a zistiť aspoň aká v skutočnosti je. to že sa na teba usmeje tak z toho si nerob žiadne nádeje. paráda. dievča sa na mňa usmialo tak asi sa jej páčim. nie asi nie kámo. hovorím asi. okrem toho. máš 15 rokov. na čo ti je dievča? :) užívaj si života kým môžeš. dievčat ešte budeš máš dosť :wink:. heh ale to len tak naokraj. ber to ako hru. karty sú rozdané tak hraj :).

good luck
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ing. FijoK napísal:ja som taketo situacie riesil alkoholom na dodanie odvahy :D (raz to dokonca nastartovalo slecnu samotnu) ale to deviatakovy asi radit nemozem :D

nechod do toho zhurta, pozvi ju von a uvidis, ako sa bude spravat, mozno nieco naznaci aj ona. tebe ta nevyhoda chodenia so spoluziackou odpadava, kedze ste deviataci, ak by ta aj odmietla, tak tie 2 mesiace sa daju vydrzat a potom pojdete aj tak (pravdepodobne) kazdy na inu skolu...
Eeeh, alkohol nie, ten do toho (zatial) nemiesaj... proste ju pozvi von a hotovo.

Aspon teda v pripade ze nejdete na tu istu strednu. V tom pripade by som to nechal asi tak.
INsomNIA
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa INsomNIA »

Paneboze....zavolaj ju von...ona bude velmi rada.Ked spoluziacky pokukuju,je to skvele znamenie.Keby si nic neurobil,mohla by byt este aj smutna. :D
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

Sa pamatam, ze na konci zakladky ma tiez jeden spoluziak riesil. Zavolal ma do kina este s jednym spoluziakom, aby to nebolo na mna vela :D a inak mi posielal listocky, ci by som s nim isla po skole na zmrzlinu :) jaj, to boli casy. :D v 9. rocniku nemas co stratit (aby si neskor nelutoval)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ked som ja bol v deviatom rocniku, zacinali mobily a vtedy sme si mysleli ake super su smsky... od vedy viem, ze nie su :)
zacat s tym mozes, len sa priprav na akukolvek odpoved a az potom "vyloz karty". usetris tym hlavne seba od trapenia sa :wink:
Napísať odpoveď