ja by som sa na to takto kukol.. vedela by si byť s niekym kto bol úplne s cudzou holkou a vôbec pri tom nepomyslel na teba? vedela by si dať či i len pusu takému človeku? vedela by si sa zase s ním vášnivo a z lásky mylovať?podla mna to nejdeDrobcicka napísal:no to je jasne...ale...ked mu dam sancu a sklame ma budem lutovat ze somm mu tu sancu dala...a ak mu ju nedam budem lutovat ze som mu ju nedala ze to mozno mohlo byt naozaj o5 pekne...neviem to je na zamyslenie...idem sa na to vyspat...
ako ju dostať naspäť
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
nacional520
Novice
ty a ona
radim ti nesnaz sa ju niak teraz balit a tlacit na nu lebo hned s nou skoncis a neuvidis ju a zbije ta este jej znamy
.................hlavne jej davaj najavo ze ste kamosi a ze nechces od nej viac ako kamaratstvo......................................lebo ta posle do pi a potom mozes si len honit nad jej fotkou doma............nechaj tomu cas a davaj bacha nato aby si nenasla druheho lebo potom to budes mat iba horsie....
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak v tom pripade si tu sancu od teba asi zasluzi ... podla mna ty by si mu tu sancu uz rada i dala len sa bojis co ak to bude z nova no to je riziko s ktorym musis pocitat a teraz asi nik nevie ako sa to vyvinie ... chalan hovori ze sa poucil takze ak ta ma vazne rad a mysli to uprimne tak to istotne uz neurobi a ak by to bohuzial urobil (co dufam ze nie) tak sa popalis druhy krat no nieco sa zas naucis a budes v dalsich vztahoch obozretnejsia ... ale ak ho mas rada on ma rad teba tak si myslim ze to uz neurobi a mohla by si dat tomu vztahu este sancuDrobcicka napísal:vedela by som to...ale len po prvej sanci