ako KOMPLET odinstalovat soft

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ttyson
Medium Expert
Medium Expert

ako KOMPLET odinstalovat soft

Príspevok od používateľa ttyson »

ahojte mam tu jeden soft ktory by som rad odinstaloval co nerobi problem klasickou metodou lenze som si stiahol trial verziu a u niektorych programov bolo uplne jednoduche odinstalovat zmazat registre a ta trial verzia po novej instalacii fungovala zas
mam tu jeden soft po ktorom pravdepodobne este nieco niekde zostane kedze ak urobim uninstall + vymazem registre nainstalujem nanovo a stale mi vyhodi ze uz mi to expirovalo
pripadne by bolo fajn zistit kde najdem nejaky strom aby mi zobrazilo ktore vsetky subory dany soft pouziva
viete kde to je alebo ako na to ?
ide o EZAir pripadne EZAir plus je to na nejake meranie dychov ci co
dakujem za odpovede dufam ze som tymto nejak neporusil rules :?
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: ako KOMPLET odinstalovat soft

Príspevok od používateľa brm »

Niektoré "totálne odinštalátori" fungovali na princípe, že najskôr si kompletne preskenujú počítač, potom nainštaluješ program a ten "totálny odinštalátor" potom opäť preskenuje počítač a zistí, kde všade sa čo zapísalo (vrátane registrov). Čiže skúsil by som nejaký takýto program... ale neviem, ktorý by sa Ti hodil, pretože toto som skúšal naposledy asi pred 10 rokmi...... skús niečo pohľadať na slunecnice.cz a podobných stránkach.

:)
ttyson
Medium Expert
Medium Expert

Re: ako KOMPLET odinstalovat soft

Príspevok od používateľa ttyson »

ja naposledy tiez velmi velmi davno a nezabera ani toto to som skusal :( urcite to je len nejaka kravina len budem rad ked ju do vianoc najdem :D
Napísať odpoveď