Ako lacno sa opiť? :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
moham3d
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

čučo to je znackove ovocne vino ale ked toho vypijes vela tak :smt096
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ako sa lacno opit? Udajne budete zarucene na mol, ked namocite zensky tampon do tvrdeho alkoholu a strcite si ho na par minut do prdele (z biol. hladiska to ma aj urcitu logiku). BTW. ked si predstavim, ze to tu poniektori z vas budu skusat... :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Dobre sa ozat a potom horsa pisat do temy, preco sa mladí v dnesnej dobwe tolko ozieraju. Nuz, ked sa chcete dobre ozrat, tak odporucam flaku ceresnovice a ako brzdu dobre vychladeny hubert club. :D O pocitoch sa potom mozete bavit s jednou mojou spoluziackou na kramaroch :wink:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Ako lacno sa opiť? :)

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Matej18 napísal:no ako poradte:D
Nasledjúci krok je maximálne nebezpečný :!: :

Stačí si dať kvapku tuhého do vnútorného kútika oka pri zaklonenej hlave (hneď sa dostane do krvi a odtiaľ má blízko do mozgu).

:!: VEĽMI NEBEZPEČNÉ :!:

Ačkoliv maximálne účinné a lacné
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Lord_3D napísal:kup si alpu...
alebo sa poskladajte na apsint a toho vam staci malo a mate na viac dni :D
sak sme predsa nejaky ALPInisti neee
ale teraz fakt...alpa chuti fajne tak jeden glg.potom to zacina byt dost neprijemne.ale zase das si dva glgy alpy a mas taky dych ze ked si zapalis tak ti pripada ze kuris mentol :D
absint:by si bol prekvapeny ako absith rychlo dochadza.urcite nie na dva dni.a je aj dost drahy.celkovo je absith neprakticke pitivo ale zase teraz to letii.ja by som urcite poradil lacne(co najlacnejsie)vino.napr sanberg alebo znacky nejakeho obchodneho retazca(taky coop a tesco v poho).btw aj znackove,kvalitne,ovocne,stolove vino je JABČÁK.predavaju ho v sieti coop za 25sk/liter v sklenej flasi s korkovou zatkou.by som to povedal takto.vely muziky za malo penazi.

tento post neberte vazne.robil som si iba srandu aj ked vsetky fakty su skutocne a odskusane
flasho
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa flasho »

pomsta z lesa-toho som sa tiez napil..ale k veci..najlepsie sa opijes z sladkych vin..napr. nejake ribezlove ako je medved..ale tiez enegrgeticky napoj+vodka..sice mi to nechuti ale.. :D
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

kup si vodku 100,-, jednu slamku si ukradni z dakeho baru apod. a mas po problemoch :hehe:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

hmmm a co taky booster??? dvojita vodka s ibalginom :D ... fakt zabera a neni ti spatne len si spity na mol:-) mno ale extremne to skodi peceni takze len prilezitostne!!!!
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Ja som sa minuly piatok lacno a strasne ozral, az sa za seba hanbim.. Som grcal na chodnik jak male decko a dalsi den som prelezal v posteli :roll:.. Mal som Hradnu sviecu (2L za 30 Sk) a Sladku pani (2L za 35 Sk).. Lacne vina (sra*ky), prvu flasu sme pili 3ja, druhu uz len 2ja.. Mi vraveli, ze som to pil jak vodu.. Este teraz mi je zle, ked si na chut vina spomeniem.. Hanbim sa :oops:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

r4wMUnt34q napísal:Ja som sa minuly piatok lacno a strasne ozral, az sa za seba hanbim.. Som grcal na chodnik jak male decko a dalsi den som prelezal v posteli :roll:.. Mal som Hradnu sviecu (2L za 30 Sk) a Sladku pani (2L za 35 Sk).. Lacne vina (sra*ky), prvu flasu sme pili 3ja, druhu uz len 2ja.. Mi vraveli, ze som to pil jak vodu.. Este teraz mi je zle, ked si na chut vina spomeniem.. Hanbim sa :oops:
nj, to je najhorsie ked clovek chyti slinu :)

k teme: mne sa osvedcilo dat si tak 6 poldeci, na to hodit 1-2 piva a je vystarano :) (ak pijem ciste tak nestaci ani 10 poldeci na ekvivalentnu naladu) Zakladom lacneho ozrania sa je miesanie, ale NIKDY nemiesaj vino s tvrdym, to konci vo vacsine pripadov minimalne tym, ze ti je zle, ale vacsiou sa z toho zgrcas :D
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Te-wei napísal:Lord_3D: On sa pýtal ako lacno sa opýť a nie ako ľahko čo najviac penazí za chlast vyhodiť! :wink:
ale ja to myslim tak že apsintu mu stači oveľa menej, to znamená ze mozno ho to aj lacnejšie vyde... :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

boze to sme trosky ze sa budeme co najlacnejsie opijat? fuj ved to je nechutne.
ked mam chut na nieco na pitie tak si dam, ale nech to ma chut kurnik. radsej si dam 2 dobre piva ako 5 nechutnych a zmutenych.
cudujem sa vam ze nad tym vobec rozmyslate.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ja to vidim na 4-6 piv cez slamku ked si tak zoberes jedno pivo velke stoji cca 20-30sk to mas okolo 150sk a najebes sa.. a inac nezabudaj nato ze lacny chlast nie je dobry.. vacsinou je slabo kontrolovani alebo v neakom pajzli vyrobeni minule som v jednom nemenovanom denniku cital ze v rusku sa predavala pokazena vodka a ze umrelo na to okolo 20 000 ludi a ze v jednom meste je stav ohrozenia takze zabudol by som nato ako sa najlacnejsia naje*at ked idem pit tak poriadne a nebudem vyzerat ako s0cka radsej neaku tequilu
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

MurphY napísal:ja to vidim na 4-6 piv cez slamku ked si tak zoberes jedno pivo velke stoji cca 20-30sk to mas okolo 150sk a najebes sa.. a inac nezabudaj nato ze lacny chlast nie je dobry.. vacsinou je slabo kontrolovani alebo v neakom pajzli vyrobeni minule som v jednom nemenovanom denniku cital ze v rusku sa predavala pokazena vodka a ze umrelo na to okolo 20 000 ludi a ze v jednom meste je stav ohrozenia takze zabudol by som nato ako sa najlacnejsia naje*at ked idem pit tak poriadne a nebudem vyzerat ako s0cka radsej neaku tequilu
V rusku zomrie ročne okolo 80 až 100000 ľudí na zle vypálenú vodku, preto tam pijú nejaký vykurovací olej, čoe smutné...
najlacnejšie? no asi dáky ibalgin alebo paralen a potom niečo do toho ale pečienka vám nepoďakuje
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

a ked palite palenku tak to je najlacnejsie
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

moham3d napísal:a ked palite palenku tak to je najlacnejsie
To ano, ale akurat tak doma a na cierno. V official palenici ta to vide na "pekny" peniaz.
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

dudinko napísal:To tu ako teraz bude kazdy robit temu: Ako lacno sa dogrcat? Ako lacno sa najrychlejsie posrat?

na otazku: Neviem, nikdy som este opity nebol (vzhladom na moj vek)
no vidiet ze tu xodia same decka....
Na otazku : kupim z tesca lacne biele vino 5 litrove...

// Uz si tu dost dlho na to aby si vedel ako citovat prispevky a nepouzival X miesto CH (vid. pravidla). Upravil Tomasito
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

kup riedidlo
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ali-G napísal:kup riedidlo
Akoze riadna somarina. Skusal si to uz niekdey pit? Lebo pochybujem ze by to vydrzala tvoja pecen.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

pHysIQ napísal:Akoze riadna somarina. Skusal si to uz niekdey pit? Lebo pochybujem ze by to vydrzala tvoja pecen.
To bol nevydareny pokus o ftip :).. Neviem, ci len pecen.. Sak by mu to vsetko rozleptalo ;)
Napísať odpoveď