Ako lacno sa opiť? :)
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: Ako lacno sa opiť? :)
Nasledjúci krok je maximálne nebezpečnýMatej18 napísal:no ako poradte:D
Stačí si dať kvapku tuhého do vnútorného kútika oka pri zaklonenej hlave (hneď sa dostane do krvi a odtiaľ má blízko do mozgu).
Ačkoliv maximálne účinné a lacné
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
sak sme predsa nejaky ALPInisti neeeLord_3D napísal:kup si alpu...
alebo sa poskladajte na apsint a toho vam staci malo a mate na viac dni
ale teraz fakt...alpa chuti fajne tak jeden glg.potom to zacina byt dost neprijemne.ale zase das si dva glgy alpy a mas taky dych ze ked si zapalis tak ti pripada ze kuris mentol
absint:by si bol prekvapeny ako absith rychlo dochadza.urcite nie na dva dni.a je aj dost drahy.celkovo je absith neprakticke pitivo ale zase teraz to letii.ja by som urcite poradil lacne(co najlacnejsie)vino.napr sanberg alebo znacky nejakeho obchodneho retazca(taky coop a tesco v poho).btw aj znackove,kvalitne,ovocne,stolove vino je JABČÁK.predavaju ho v sieti coop za 25sk/liter v sklenej flasi s korkovou zatkou.by som to povedal takto.vely muziky za malo penazi.
tento post neberte vazne.robil som si iba srandu aj ked vsetky fakty su skutocne a odskusane
-
Lord PROXI
King
-
RATZINGER666
Darca
-
r4wMUnt34q
Star
Ja som sa minuly piatok lacno a strasne ozral, az sa za seba hanbim.. Som grcal na chodnik jak male decko a dalsi den som prelezal v posteli
.. Mal som Hradnu sviecu (2L za 30 Sk) a Sladku pani (2L za 35 Sk).. Lacne vina (sra*ky), prvu flasu sme pili 3ja, druhu uz len 2ja.. Mi vraveli, ze som to pil jak vodu.. Este teraz mi je zle, ked si na chut vina spomeniem.. Hanbim sa 
nj, to je najhorsie ked clovek chyti slinur4wMUnt34q napísal:Ja som sa minuly piatok lacno a strasne ozral, az sa za seba hanbim.. Som grcal na chodnik jak male decko a dalsi den som prelezal v posteli.. Mal som Hradnu sviecu (2L za 30 Sk) a Sladku pani (2L za 35 Sk).. Lacne vina (sra*ky), prvu flasu sme pili 3ja, druhu uz len 2ja.. Mi vraveli, ze som to pil jak vodu.. Este teraz mi je zle, ked si na chut vina spomeniem.. Hanbim sa
k teme: mne sa osvedcilo dat si tak 6 poldeci, na to hodit 1-2 piva a je vystarano
-
mastermind
VIP
ja to vidim na 4-6 piv cez slamku ked si tak zoberes jedno pivo velke stoji cca 20-30sk to mas okolo 150sk a najebes sa.. a inac nezabudaj nato ze lacny chlast nie je dobry.. vacsinou je slabo kontrolovani alebo v neakom pajzli vyrobeni minule som v jednom nemenovanom denniku cital ze v rusku sa predavala pokazena vodka a ze umrelo na to okolo 20 000 ludi a ze v jednom meste je stav ohrozenia takze zabudol by som nato ako sa najlacnejsia naje*at ked idem pit tak poriadne a nebudem vyzerat ako s0cka radsej neaku tequilu
-
krupica_dnb
Medium Professional
V rusku zomrie ročne okolo 80 až 100000 ľudí na zle vypálenú vodku, preto tam pijú nejaký vykurovací olej, čoe smutné...MurphY napísal:ja to vidim na 4-6 piv cez slamku ked si tak zoberes jedno pivo velke stoji cca 20-30sk to mas okolo 150sk a najebes sa.. a inac nezabudaj nato ze lacny chlast nie je dobry.. vacsinou je slabo kontrolovani alebo v neakom pajzli vyrobeni minule som v jednom nemenovanom denniku cital ze v rusku sa predavala pokazena vodka a ze umrelo na to okolo 20 000 ludi a ze v jednom meste je stav ohrozenia takze zabudol by som nato ako sa najlacnejsia naje*at ked idem pit tak poriadne a nebudem vyzerat ako s0cka radsej neaku tequilu
najlacnejšie? no asi dáky ibalgin alebo paralen a potom niečo do toho ale pečienka vám nepoďakuje
no vidiet ze tu xodia same decka....dudinko napísal:To tu ako teraz bude kazdy robit temu: Ako lacno sa dogrcat? Ako lacno sa najrychlejsie posrat?
na otazku: Neviem, nikdy som este opity nebol (vzhladom na moj vek)
Na otazku : kupim z tesca lacne biele vino 5 litrove...
// Uz si tu dost dlho na to aby si vedel ako citovat prispevky a nepouzival X miesto CH (vid. pravidla). Upravil Tomasito
-
r4wMUnt34q
Star