AKO LOKALIZOVAT MOBIL
AKO LOKALIZOVAT MOBIL
CIAO
Chcel by som sa spýtať ako by sa dal lokalizovat mobil, resp. SIM karta, existuje na to nejaká stránka alebo program ?
Chcel by som sa spýtať ako by sa dal lokalizovat mobil, resp. SIM karta, existuje na to nejaká stránka alebo program ?
z potvrdením druhej strany čiže lokalizovaného má aj bežný smrtelnímk šancu zistiť jeho polohu a dosť presne i ked to nejde cez GPS, maju to operátori takúto službu samozrejme že nie zadarmo rieši sa to pomocou sms a prichádza mapa vo forme MMS ale ja by som chcel bez potvrdenia druhej strany nejako cez GSM bránu alebo ak nejak..
našiel som aj googlovsku podstranku na ktorej by sa to mohlo teoreticky aj dať len neviem ako ...
Kód: Vybrať všetko
http://www.google.com/gmm/index.html-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
svojho casu neviem ci to este ma ale proste orange ponukal lokalizaciu cez sms. A to kto pisal ze sa to neda ???
praveze to iba v tych salenych USA filmoch lokalizuju telefonu butku 1min v reale to trva asi tak ze skor nez zacne zvonit telefon je ta budka lokalizovana
teda pokial neni resmerovana cez milion uzlov ale aj to trva par sekund
Co sa tyka mobilov ten musi byt prihlaseny na vysielac v ktoreho bunke je a to trva operatorovi asi 1 sekundu kym to zisit v ktorej bunke sa nachadza s presnou lokalizaciou na metre to uz neviem ako funguje. Ale napr aj mobil pokial je vypnuty a je v nom len baterka ktora je nabita sa da lokalizovat pomocou IMEI, takto prisli policajti ku kamaratovi svojho casu, nasiel mobil na ulici ale nebola to ziadna vyhra ale zhodou okolnosti patril dcere dakeho policajta tak mu len zvonili za 2 dni, ako nic s toho nebolo lebo ona sa priznala ze ho stratila. Inak vdaka tomu sa da volat 112 a tieto nudzove cisla aj bez simky
poviem ti to takto...ak ti ukradli mobil a nemas znameho na policii tak si zacni kludne aj tu v bazare zhanat novy
...pretoze sancu, ze ho dostanes naspat, mas velmi malu
ak ho len chces lokalizovat, tak bez potvrdenia druhej strany, ako tu uz bolo pisane, to zrejme nepojde...
k tej google stranke...to funguje iba na mobil ku ktoremu mas priamy pristup aby si sa nasiel sam...povedal by som
ak ho len chces lokalizovat, tak bez potvrdenia druhej strany, ako tu uz bolo pisane, to zrejme nepojde...
k tej google stranke...to funguje iba na mobil ku ktoremu mas priamy pristup aby si sa nasiel sam...povedal by som