Caute, moj vztah s mojim dievcatom je na okraji padu. Na definitivnu moju otazku ci chce dalej pokracovat odpoveda NEVIEM. Hovorí ze uz to take nebude.
A ak si dame druhu sancu tak ze tyzden to vydrzi a potom konec? Ako ju mam presvedcit ze to myslim vazne - aj ked sama povedala ze vie ze to tak myslim skutocne. No ona to uz tak neciti...a je presvedcena ze ked si dame druhu sancu bude to take iste.
Ona nevie pochopiť ze na zaciatku to bude take horsie medzi nami, ale potom ak to myslime vazne ze sa to len skrašli...
nuz ked ti uz povedala neviem tak je to dost tazke...
v prvom rade odstran priciny preco ste sa ocitli na okraji padu, potom sa snaz veci co si pokaslal neako napravit
ale...
kedze isto nie je vsetko len tvoja vina tak nenechaj zo sebou zametat a postav sa k tomu ako chlap... ked tomu uz sama neveri tak to jednoducho nasilu nepojde, vztah nemoze tahat len jeden clovek a pokial sama nechce zapracovat na tom aby to medzi vami fungovalo tak cisto tvoja snaha zbytocna
Moj nazor je taky, ze sa Vam to rozpadne. Ako nic v zlom, nic proti Tebe, ale len rozvijam myslienku javatar-a. Zvycajne su na vine obe strany, niektora viac, niektora menej, ale ves jak to akcia - reakcia. Vzhladom na to, ako sa k tomu stavia tvoja priatelka, tak to vyzera ako keby nemala zajem a bolo by jej to jedno. A takto jeden nic nespravi. To musia chciet obaja.
BTW...ide o tu istu z predchadzajucich dvoch tem? Ak ano, tak uz v teme "Len sa zahráva somnou?" sme ti radili nechat to plavat.
Rachman wake up nemám proti tebe nič no napísal si 55 správ z toho máš 51 v tejto oblasti. Každý týždeň máš iný problém s tým istým dievčaťom. (Pochybujem že už máš 3tiu za 3 týžde, a aj keby riešiť po týždni somariny nie je žiadna výhra...) V jednej tému plačeš že sa stebou zahráva, v ďalšej jej napíšeš že to takto ďalej nejde a že to chceš ukončiť - hneď nato ideš za nou s prosíkom aby ti dala 2hú šancu. takže:
1. Buď nevieš pochopiť že to mezdi vami nevynde a rozídete sa
2. Nevieš riešiť svoje problémy ktoré sa dajú vyriešiť 5 minútami rozhovoru, alebo nemáš čo robiť....
Ja začínam mať taký dojem že ten "kameň úrazu" vo vašom vzťahu si ty a nie ona, a čudujem sa že to neskončila už dávno. Vždy ti tu väčšina poradila dobrú radu ktorú si prečítaš, a spravíš po svojom tak prečo vlastne píšeš ?
Nehnevaj sa ale zakldať X tém s banálnym problémom je moc... Takže dúfam že keď si tento príspevok prečítaš pochopiš že takto ďalej nejde, zamysli sa nad tým či to je normálne. (Dúfam že to takto ako ja vidia aj ostatný... )
S.T.E.A.L.T.H napísal:Moj nazor je taky, ze sa Vam to rozpadne. Ako nic v zlom, nic proti Tebe, ale len rozvijam myslienku javatar-a. Zvycajne su na vine obe strany, niektora viac, niektora menej, ale ves jak to akcia - reakcia. Vzhladom na to, ako sa k tomu stavia tvoja priatelka, tak to vyzera ako keby nemala zajem a bolo by jej to jedno. A takto jeden nic nespravi. To musia chciet obaja.
BTW...ide o tu istu z predchadzajucich dvoch tem? Ak ano, tak uz v teme "Len sa zahráva somnou?" sme ti radili nechat to plavat.
Ano je to ona, ale ja to nedokazem proste, to sa velmi tažko vysvetluje...nechat ju tak.
Jedine co dokazem je to, ze nejaky cas jej necham nech si usporiada vsetky veci.
Proste ak najblizsi vztah ktory bude mat nebude spojeny somnou...tak vtedy pochopim ze je definitivny koniec
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2010, 9:14)
Janio napísal:Rachman wake up nemám proti tebe nič no napísal si 55 správ z toho máš 51 v tejto oblasti. Každý týždeň máš iný problém s tým istým dievčaťom. (Pochybujem že už máš 3tiu za 3 týžde, a aj keby riešiť po týždni somariny nie je žiadna výhra...) V jednej tému plačeš že sa stebou zahráva, v ďalšej jej napíšeš že to takto ďalej nejde a že to chceš ukončiť - hneď nato ideš za nou s prosíkom aby ti dala 2hú šancu. takže:
1. Buď nevieš pochopiť že to mezdi vami nevynde a rozídete sa
2. Nevieš riešiť svoje problémy ktoré sa dajú vyriešiť 5 minútami rozhovoru, alebo nemáš čo robiť....
Ja začínam mať taký dojem že ten "kameň úrazu" vo vašom vzťahu si ty a nie ona, a čudujem sa že to neskončila už dávno. Vždy ti tu väčšina poradila dobrú radu ktorú si prečítaš, a spravíš po svojom tak prečo vlastne píšeš ?
Nehnevaj sa ale zakldať X tém s banálnym problémom je moc... Takže dúfam že keď si tento príspevok prečítaš pochopiš že takto ďalej nejde, zamysli sa nad tým či to je normálne. (Dúfam že to takto ako ja vidia aj ostatný... )
1. asi mas pravdu ze to neviem pochopit -no to by si musel skutocne zažit aby si pochopil, jasne 1000xsom si povedal ze nema to vyznam...ale staci takto ked sa o mesiac stretneme a zas sme obaja tam kde sme. Toje na tom to sproste...
2. Neviem tento problem vyriesit, lebo ju fakt milujem
ak mate vztah typu jeden den dobre druhy zle, kazdu nedelu vecer sa rozideme aby sme sa dali v pondelok rano dokopy tak to vam s ironiou gratulujem, ale aj take vztahy byvaju a vydrzia aj ked vacsinou nie navzdy, ale uz len to ze vas vztah kazdu chvilu riesis na fore o niecom hovori, a ak jeden z dvojice povie na otazku ci chces so mnou este byt ´neviem´ tak to smeruje vies kam, nepoznam vas, ale moj odhad je ze ju mas rad viac ako ona teba a tym ju dusis a ona teba trapi, neviem ci druha ci kolka sanca nieco vyriesi nie je to o tom
Rozviniem kus svoju myslienku. Osobne by som sa tu z toho vsetkeho priklonil k takej moznosti, ze ju mas radsej ako ona teba a tym ju dusis. Je to na hlavu postavene, ale na svete to zu tak chodi. S tymto ty ale nic nespravis, pretoze srdcu sa proste rozkazat neda. No tento fakt posiela tvoj vztah umriet, a on uz vlastne melie z posledneho, a cim sa ty snazis viac to napravit, tak tym to je paradoxne horsie a horsie. Ty jej daco napises, lebo mas toho dost a o chvilu rozmyslas nad tym, ze ci si spravil dobre, ci si si to nemal nechat pre seba, ci jej tym neublizujes. Neostava ti ale nic ine, ako ist dalej. Osobne viem velmi dobre ake je to strasne tazke. Presli 3 mesiace po tom, ako ma priatelka nechala. Tiez som ju strasne lubil. Neprejde den, aby som na nu nemyslel a nehladal co bolo zle. Snazil som sa s tym cely cas daco robit, aby sme sa dali do kopy, ale na to je treba dvoch a ona nema najmensi zajem. Vcera som sa to rozhodol definitivne zatrhnut, no napriek tomu myslim stale na to co keby, na to, ci som spravil dobre, ci robim dobre. No toto nikto nevie. Pretoze co je dobre? Ked spravis jednu vec, tak nespravis druhu, furt sa mozes vybrat len jednym smerom a nikdy nebudes vediet, ci ten druhy nebol spravny. Ja viem ale jednu vec, ze do nekonecna bojovat nema zmysel, pretoze ona zacala zit zivot, v ktorom sa uz pre mna miesto nenajde. A ako mi kamoska povedala: "Stale je to tak, pretoze ju lubis, no ked ta to prejde, tak si uvedomis ako si sebou nechal zametat" a druha vec "prestan konecne mysliet na nu a zacni mysliet na seba". Snad ti toto nejako pomoze.
Máš tu už 3 x topic na jednú a tú istú tému... Správaj sa ako chlap, pusti ju k vode, týžden si posmúť a venuj sa kamarátom... Choď sa zabaviť a ona ti zíde zmysle...