Aha, ok sorrac, nabuduce budem citatReli.c napísal:keby si videl predošle príspevky, vedel by si, že to nie je ani jedna naša holka, ale holka mojho naj kamoša....
Ako mu to mam povedat???
-
pancuska26
Expert
heej??.taq to je dobre ze vies ako to bolo.ale smola asiq ze to newies dost dobre.....hmm.....a nexaj si to pre seba noo...ja sa koli tomu nezblaznim[email protected] napísal:No akože prečo sa tak na teba namotal?? Asi si mu nahustila halušky do hlavy, že bla bla bla a teraz už ti neje dobrý, tak sa ho chceš zbaviť.
Ja viem ako to bolo, ale to si nechám pre seba
+ pripája sa Moja Krv
// Nepouzivaj X miesto CH, W miesto V etc. (vid. pravidla fora). Tomasito
-
[email protected]
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
No veď si nechám, nemaj strach. Akože fakt neviem, čo na teba ten týpek vidí. Ja byť ním ... ČAUpancuska26 napísal:heej??.taq to je dobre ze vies ako to bolo.ale smola asiq ze to newies dost dobre.....hmm.....a nexaj si to pre seba noo...ja sa koli tomu nezblaznim
// Nepouzivaj X miesto CH, W miesto V etc. (vid. pravidla fora). Tomasito
-
CarlesJoseph
Amateur
-
mauec
Light Star
hmmm...dost zvlastnee..ale tri mesiace je uz dost na to aby si srac na teba zvykol a povazoval ta za jedinu lasku a veril ze ty to tak citis tiez...mno ale jednoznacne mu to treba nejak povedat nemozes to nechat len tak to bude najhorsie ( kedze ho nechces zranit velmi ) tazke nmu daj vediet ze sa stretneme vtedy a vtedy tam a tam a proste normalne do oci s nim pokecaj...ak je spravny chlap tak to pochopi aj ked ho to bude urcite velmi trapit a tak skoro na to nezabudne alee mozno to pochopi aj z tvojej strany a mozte ostat f pohode kamosi...len neviem ci to bude dobre sa potom cato stretavat hlavne nie pren ho...ale urcite mu to pvoedz a to CO NAJSKOR ...drzim palce 
-
pancuska26
Expert
..tak ty si ty......a ja byt tebou tak to nejdem riesit....hmm....mne je jedno co si myslis noo fakt ukradnute....hhhaaaahh......ale take veci si nechaj radsej pre seba....[email protected] napísal:No veď si nechám, nemaj strach. Akože fakt neviem, čo na teba ten týpek vidí. Ja byť ním ... ČAU
-
ezechiel88
Star
1. nikdy nie cez SMS !!!
2. to prislo len tak znicoho nic, ze je koniec po troch mesiacoch ??? ako myslim, ze to nejde len tak odrazu... a ak si to citila.. nemala si ho nechat sa tak naviazat... toto strasne odsudzujem na chalanoch, kt. to robia s velkou oblubou...
3. cim skor tym lepsie.. co tak hned teraz ? zavolaj mu a dohodnite si stretnutie.
4. nelutuj ho ked to emocne nezvladne.. radsej ho objim.
5. snaz sa ho istu dobu po rozchode nekontaktovat... nepisat SMS ako sa ma a tak podobne, ale ak napise on snaz sa mu trpezlivo odpisovat.. ( ak to prehana tak sa odmlc)
myslim si, ze toto by ti mohlo trochu pomoct.
2. to prislo len tak znicoho nic, ze je koniec po troch mesiacoch ??? ako myslim, ze to nejde len tak odrazu... a ak si to citila.. nemala si ho nechat sa tak naviazat... toto strasne odsudzujem na chalanoch, kt. to robia s velkou oblubou...
3. cim skor tym lepsie.. co tak hned teraz ? zavolaj mu a dohodnite si stretnutie.
4. nelutuj ho ked to emocne nezvladne.. radsej ho objim.
5. snaz sa ho istu dobu po rozchode nekontaktovat... nepisat SMS ako sa ma a tak podobne, ale ak napise on snaz sa mu trpezlivo odpisovat.. ( ak to prehana tak sa odmlc)
myslim si, ze toto by ti mohlo trochu pomoct.
-
r4wMUnt34q
Star
Ako mu to mas povedat...
Nikdy nehovor nikdy, ale.. Co sa tyka vaznych veci vo vztahu je naozaj ovela lespie riesit to osobne, medzi 4 ocami.Spoty napísal:1. nikdy nie cez SMS !!!
Urcite to neprislo len tak z nicoho nic. Take veci clovek pozoruje dlhsie, kym na ne pride. Su ludia, ktory to zistia ovela neskor a hlavne je, ze to zistila. Ludi, co namotavaju nemam tiez rad, ale nie vzdy je to naschval. Proste ten druhy nezbada, ze sa niekto na neho namotava. Iny zase hej. Ludia su rôzny.Spoty napísal:to prislo len tak znicoho nic, ze je koniec po troch mesiacoch ???
Uplne suhlasim.Spoty napísal:Cim skor tym lepsie.. co tak hned teraz ? zavolaj mu a dohodnite si stretnutie.
Ako kamarata. Nehladkat ani nic ine !Spoty napísal:Nelutuj ho ked to emocne nezvladne.. radsej ho objim.
Suhlasim, ale nezabudaj, ze si uz LEN kamaratka ! Treba mu nechat cas, nech sa s tym vyrovna. Kolko, to naozaj neviem... Ak poznas nejakych jeho kamaratov, tak ich skus kontaktovat, ze ako na tom je, pri najhorsom rodicov. Ale po pol roku si myslim, ze uz by z toho mohol byt vonkuSpoty napísal:Snaz sa ho istu dobu po rozchode nekontaktovat... nepisat SMS ako sa ma a tak podobne, ale ak napise on snaz sa mu trpezlivo odpisovat.. ( ak to prehana tak sa odmlc)
Presne tak a teraz sa snaz urobit to tak,aby si ho ranila cim menej.Zacni mu to neak naznacovat,aleba sa zacni kunemu spravat inak,nech pomali straca zaujem.Reli.c napísal:Takže predsa si sa to rozhodla ukončiť hej ? ... no chudák BODY... už teraz je mi ho ľúto
... ale Pančuška len tak sa zamysli ... nepovedala si mu TY niečo také, čím si ho ujistila, že v jeho živote ostaneš iba TY JEDINÁ a žiadnu inú si k telu nepripustí ??? HM ? ... NEPOVEDALA SI MU NIČ TAKÉ ??? ... ja si myslím, že ON sa do TEBA zaľúbil, NIE LEN preto že si to TY, ale aj preto ŽE TY SI MU SVOJE CITY OPäTOVALA !!! ...
2 Retne: nemusiš sa báť ... nezabije sa
-
Reli.C
Medium Star
"Zaslal(a): 24 Sep 2006, 12:18".Joxxo napísal:Tak to je velka blbost Cez smsku si bude mysliet ze uz ti na nom absolutne nezalezi. Jednoducho mu povedz ze mozete byt velmi dobri kamarati- hoci to tak skoro nikdy nie je
-
RoQa
Darca
Ja neveriiiim zase som nieco zmeskal ...Reli.c napísal:"Zaslal(a): 24 Sep 2006, 12:18".. téma je už dávno OFF. PÁR sa dal znova dokopy, a ako sa na nich tak zbežne pozerám, tak si dovolím poznamenať, že sa nemusím(e) báť, že v blízkej (vzdialenej) budúcnosti nastane rozchod (klop klop). takže ja iba toľko.
-
Josifek
Zablokovaný
No, len doplnim, ze tento spammer sa cinil v mnohych dalsich temach.Reli.c napísal:"Zaslal(a): 24 Sep 2006, 12:18".. téma je už dávno OFF.......
2 Joxxo Tie nedavky si do buducna nechaj pre seba, a tvoje spammerske pociny sa uz riesia, takze sa tes.
Takze odporucam
2 admins and mods: Ak chcete, mozte zmazat tento post, len si davajte pozor na spam.
//eritrocit:Joxxo bol upozornený a potrestaný.