Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

boze zenam nejde len o vyzor ale vsetko prezivaju na emocnej urovni.....teda ak si vtipny, zaujimavy, charizmaticky a nevyzeras ako quasimodo tak u kazdej zeny mas sancu ze ju zbalis. Ja tiez nevyzeram ako model a s babami nemam absolutne ziadny problem. Proste nie je dolezite co hovorite ale ako hovorite
JST
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JST »

Peter_Retep napísal:boze zenam nejde len o vyzor ale vsetko prezivaju na emocnej urovni.....teda ak si vtipny, zaujimavy, charizmaticky a nevyzeras ako quasimodo tak u kazdej zeny mas sancu ze ju zbalis. Ja tiez nevyzeram ako model a s babami nemam absolutne ziadny problem. Proste nie je dolezite co hovorite ale ako hovorite

uplne suhlasim., teda, jedna vec.. je vela zien, ( alebo skor mladych pubertalnych pokecovych babeniek? :D) kt. zalezi IBA na vyzore, ale inteligentny chlap sa pozera aj na nieco ine ako je vyzor :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

JST

jasne.. dolezite su hlavne poriadne k*zy :D

Peter_Retep

povaha a slovny prejav su samozrejme u chlapa velmi dolezite.Proste sa neda zovseobecnovat, jednu babu lahko zbalis na velke svaly, druhu na drahe auto a tretiu vzrusuju veseli chlapici plni vtipu..
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinwa »

gogo, presne si to vystihol. Tu ide o to, že každé dievča je iné. Preto si nemyslím, že existujú len baby, ktorým záleží len a len na vzhľade. Samozrejme sa také nájdu, ale to už patrí k životu. :)
jayxbe
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jayxbe »

Zdravím ľudia.

Potrebujem od niekoho skúsenejšieho maličkú radu. Najprv ale k tomu napíšem niekoľko slov.
Predposledný prázdninový týždeň ma partia ešte spolužiakov zo ZŠ zavolala na chatu. Troška som váhal, ale nakoniec som išiel. Keď som tam došiel, vôbec som svoje rozhodnutie neľutoval. Bolo tam kopec pekných báb, ktoré som poznal iba z videnia.
Asi okolo 2-hej rána, keď sa skončila zábava a niektorí sa pobrali domov sme si rozdelili izby. Keďže som bol troška v podnapitom stave :smt039 a nemal som kde spať, zavolali ma dve baby k nim do izby. Pôvodne som mal spať na zemi, a oni dve na manželskej posteli. No akosi sme sa začali rozprávať a proste viac sa spoznávať. Nakoniec im ma bolo ľúto, že spím na zemi a zavolali ma spať k nim. Dlho do noci sme sa smiali, poväčšine na mojich sprostých hláškach. Ráno, alebo skôr na obed, keď sme vstali. Jedna z tých báb musela ísť domov. Išiel som ju odprevadiť a troška sme spolu pokecali...
Po chate sme sa asi týždeň nevideli, no ja som na ňu čoraz častejšie začal myslieť. Uvedomil som si, že sa mi strašne páči a mám ju rád.
Teraz tá babenka začala chodiť na tú istú školu ako ja, takže sa stretávame pomerne často. Vždy sa ráno v autobuse na seba pekne usmejeme a pozdravíme. V škole sem tam prehodíme pár viet, ale proste neviem ako pokračovať. Nakoľko je to celkom pekné a milé dievča, myslím si,že je dosť pravdepodobné že má chalana. Obávam sa preto, pozvať ju niekde do rešty, či niekam von.

Prosím poradte čo ďalej, poprípade ako to riešiť.

Ďakujem všetkým
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

najjednoduchsie je asi nadviazat rozhovor tam kde sa casto stretavate (autobu, zastavka)
najlepsie cestou domov a ist s nou az k jej domu(nie dnu ;)) a spytat sa ci by sme nepokracovali na prechadzke niekedy neskor vecer popripade skocit na zmrzku alebo nieco podobne(neviem kolko mas rokov ale restika mi pride trochu prestrelene ked by ste chodili na strednu skolu)
ked ta odmietne uz tu tak je to jasne
ak pojde mas velku sancu, hlavne sa nehraj na kamarata a daj pomerne skoro najavo ze mas zaujem o viac ako kamaratsvo, pretoze cim dlhsie to budes odkladat tym to bude tazsie
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

urýchlene si pustite TV Prima - MASH. Hawky má za úlohu zbaliť jednu sestričku. Je to goooooooooool
jayxbe
Novice
Novice

No s tým kecaním problém nebude.
Cez jej najlepšiu kamarátku som aj zistil, že momentálne nemá chalana. Takže teraz je to už troška lepšie.
Dokonca mi povedala, že cez víkend keď budú spolu kecať sa na mňa nenápadne opýta.
Som zvedavý ako to nakoniec dopadne, každopádne dám vedieť. :)
Turbozilla
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Turbozilla »

Ja som za posledny týždeň vybehol na 2

V obchoďáku kukám naňu keď kukla na mňa pozrel som inde a potom naopak... druhý deň ide vedľa nás aj s frajerom a ja jej kukám do oči total vysmiaty ... a dnes som ju stretol v buse tam sa usmiala.. potom v meste a kamoš to je tá čo sa ti páči .. a počula to tak sa tak pozitívne usmiala...

Sedel som v telocvični a ostatný hrali futbal ja som bol v pi*i nevládal som som tak som sedel.. a išili také 2 okolo a vraveli že "kde si sadneme" ja som rukou pobuchal po stoličke, že sem... oni sa začali smiať potom na jednu z nich kukám čo ja vím tak 5 min aj s prestávkami a ona na mňa a potom už som nanu žmurkol a ona celá červená ... a nakoniec keď som išiel preč, tak som sa otáčal a kukal na nu a ona tež celá bez seba
Čo myslíte môže byť z toho dačo ? :?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Keď sa pokladníčka v Tescu na mňa pozrie, usmeje sa a dokonca ma aj pozdraví, myslíte, že to niečo znamená? Pozdravila sa aj ujovi za mnou, tak si myslím, že spolu chodia, či?
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

A mna sa spytala raz aj na Tesco klub kartu :smt047
(samozrejme skoncili sme v posteli [oddelenie Nábytok a domácnosť])
pinco
Darca
Darca

moosha, váš vzťah sa už posunul trochu ďalej, keď už preberáte také intímne záležitosti. Držim vám palce, nech vám to spolu vyjde :wink:
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ale, prosim ta :(... dnes rano ma videla nakupovat v konkurencnych potravinach a nas vztah sa... skoncil :smt115
pinco
Darca
Darca

Neverím, taký krásny vzťah ste mali. Ale nezúfaj, v mori je veľa rýb. Odporúčam ti prečitať si túto tému, možno ti to pomôže prekonať tieto ťažké chvíle.
http://www.hojko.com/ako-mam-zabudnut-t138204.html

http://www.hojko.com/co-s-vecami-od-byv ... 45067.html a tu sa môžeš zdôveriť, čo spravíš s Tesco klub kartou.

//ale ja to predsa myslím vážne, ty snáď nie? Ako môžeš byť taký surovec a robiť si srandu z vážnych problémov?!
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tu som daroval mamke, ona tam obcas chodi... teraz som uz stastnym majitelom BILLA Club Card :)

//a hej, drzme uz huby, pride dakto, a nas pomaze ze spamujeme

///pinco, ja si srandu nerobim, ale co ked chodi moja nova napadnicka z Billy na hojko a zisti, ze som este 12hodin pred nou mal nejaku predavacku z Tesca? Hm? No?
jayxbe
Novice
Novice

Ľudia takže, tá jej kamarátka mi písala, že by som ju mal určite zavolať von. Vraj by na 100% išla.
Len prosím, poraďte mi ako ju nejak pekne zavolať. Nechcem aby to znelo ako keby sme išli na "rande". Díky
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

normalne medzi recou sa jej spytaj, ci by s tebou nesla niekedy na kofolu :)
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

vo vasom veku nemusi byt zly napad ani kino alebo nejaka akcia v meste ...
ono nieje problem nieco vymysliet, skor nabrat odvahu, ale ked to uz mas posvatene tak do toho ist musis ;)
jayxbe
Novice
Novice

Takže mal som narodeniny a včera sme s kamarátmi organizovali takú menšiu akciu.
Samozrejme som tam pozval tú babenku aj s jej kamarátkami. Okolo 12-tej už musela ísť domov a keďže je chata dosť ďaleko od mesta a ja som jej deň predtým sľúbil, že ju pôjdem odprevadiť, tak som sa vybral. :)
Super sme si pokecali, sem tam zasmiali a myslím si, že to všetko dopadlo celkom dobre. Už keď sme boli pred jej domom, zastali sme a chvíľu sa ešte rozprávali. Neviem, ale nejak som sa neodvážil niečo skúšať, nakoľko mi jej kamoška povedala (vie o tom všetkom), že je trošíínka hanblivá a potrebuje najprv troška viac chalana spoznať.

Vonku je celkom pekne, čo myslíte zavolať ju von??? :)
Ak áno, poprosil by som nejaké návrhy kam. Niečo pohodové :)
Díky
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Na korčule :)
Napísať odpoveď