Ako na tazko dostupne dievca?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Ako na tazko dostupne dievca?

Príspevok od používateľa eNeS »

Myslel som si, ze do tejto temy nikdy nenapisem, ale nevyhol som sa tomu ani ja :D Poznam dievca uz pomerne dlho, asi od 8ky al. 9tky zakladnej. Dnes sme obidvaja vysokoskolaci v tom istom meste len na inych skolach a inych privatoch. Uz roky mam o nu zaujem, je mi velmi sympaticka a nenasiel som u nej ani jednu chybycku ktora by mi vadila, ci uz v spravani al. vo vyzore, co mi u ziadnej tak dlho nevydrzalo. Od kedy sme sa spoznali boli spolocne sympatie, boli sme dobri kamarati a vzdy ked sme sa stretli, alebo sme boli proste spolu tak sme sa stoho tesili. Dlhy cas sme spolu riesili, ale nikdy sa to nejak nevyvrcholilo ku nejakemu vztahu, al. aspon bozku. Az natolko som si ju vazil, ze som to nechcel silit. No ako roky pribudali, z jej strany ako keby klesal zaujem, u mna to vydrzalo az doteraz. Teraz ked ju chcem niekde pozvat, casto je zaneprazdnena a povie v zmysle "vsak inokedy to hadam vyjde" . Aj ked sa podari, ze sme spolu vonku (nie sami ale aj s kamaratmi) tak uz to nieje ako kedysi a ja by som to rad vratil k normalnemu stavu ako to bolo kedysi a rad by som uz konal aj vaznejsie. Uvedomujem si, ze vtedy sme boli "mladi, nerozhodni", ale jednoducho teraz neviem ci ma zaujem stale alebo nema, a nemam sancu to zistit, lebo je tazko dostupna aj napriek tomu, ze od seba nemame tak daleko (dokonca mame par kamaratov spolocnych). Ma vobec zmysel sa oto pokusat ked citit z jej strany ignore, alebo mam to nechat tak a cakat na nejaky iny obzor.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako na tazko dostupne dievca?

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nechaj tak, nemá to zmysel.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

vyskúšať, no neviem či je neaká vysoká šanca na úspech pokiaľ s tebou nechce ísť ani sama vonku...
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No, nie je to ako kedysi, lebo ste boli mladší a ľudia časom hold dospejú a možno zmenia hodnoty, postoje...
A keď sa vyhovára, že "veď nabudúce", tak tu podľa mňa niet čo riešiť. Ste priatelia a radšej nič viac nečakaj.
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

no to ti tak jemne naznačila že s tebou nechce mať nič viac ako kamarátstvo.. radšej ju maj ako kamarátku ako keby si ju nemal mať vôbec.. a potom možno časom niečo ku tebe začne cítiť :wink:
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Mal si šancu a nevyužil si ju. Videla že z toho nič nebude tak si ťa hodila do friend zone. Pravdepodobne už z toho nič nebude. :?
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Nevzdavaj a skus to. Rovno vybal na nu, ze ju pozyvas na rande.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

petka89: ty radsej nerad
pre zakladatela temy: chlape si vo friend zone...aj keby si ju vytiahol na rande nic necakaj. skor by som na tvojom mieste zvolil nejake NAHODNE stretnutie na nejakej party a tam by sa dalo mozno o niecom spekulovat
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Ak ešte vezmeme do úvahy, že ste dlhoroční priatelia. Si si vedomý aj toho, že ak by ste si spolu začali a nevyšlo by to, už by to nebolo také ako predtým? A prišiel by si tak o skvelú kamošku. Možno ona toto vzala do úvahy, a preto nechce nič riskovať ;)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

zuzanuska... ale no tak. na co su mu kamosky?:) na pivo moze ist aj s chlapmi..
.
ked ta pritahuje, tak chod do toho. takto budes mat stale v hlave to nechutne "co ak"
petka89
Light Star
Light Star

Peter_Retep napísal:petka89: ty radsej nerad
pre zakladatela temy: chlape si vo friend zone...aj keby si ju vytiahol na rande nic necakaj. skor by som na tvojom mieste zvolil nejake NAHODNE stretnutie na nejakej party a tam by sa dalo mozno o niecom spekulovat
Pardon ale ty si jediny kto ma pravo nieco poradit? Pisem podla svojho najlepsieho usudku a svedomia, tak preco mi beries pravo nieco k tomu napisat?
Peter_Retep
VIP
VIP

lebo je to zla rada....a daju mi za pravdu aj ini :smt006
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

suhlasim,
mimo ineho autorovi temy, ser na to, uz teraz si zaskatulkovany a z tohoto stavu len velmi velmi tazko vonku. A dalsia vec, kazde dievca ma chyby, mi ver, kazde jedno jedine. :P Potom to je uz na chlapcovi ci mu tie chyby vadia alebo ich miluje.
A SER na kamaratky, kamaratka je dobra pokial je to kamaratka s vyhodami, pokial ta zoznami s dalsimi kamoskami a pokial sa o teba postara v zmysle ze ti spravi desiatu do skoly a poprace ti izbu bez toho aby zato nieco chcela a robi to prirodzene lebo ma taku povahu. :wink: Ine nepripada nic v uvahu, ....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Keby si bol aspoň vo friend zóne, tak by si stebou aspoň vyšla na kávu ako s kamarátom. No ty si v nejakej zóne, nazvyme to nezaujmavý chalan. Proste jej nestojíš ani za to, aby si s tebou niekam vyšla a keď sa niekde stretnete, tak len skrz spoločných známych.
Možno cíti, že k nej chováš nejaký cit a tým, ako sa správa ti dáva najavo, že nemá záujem.
Každopádne, ak sa budeš riadiť radou Petky89, donútiš ju akurát k otrepaným frázam typu "si super chalan, ale.."
rollordie
Novice
Novice

Príspevok od používateľa rollordie »

Nechapem naco si davas radit od ludi....Ty jedinny vies jej spravanie...ty jedinny ju vies (asi) odhadnut....nepytaj sa nas ostatnych co by sme spravili...sprav co si myslis,ze je podla teba najrozumnejsie....Bud jej naznacis,ze k nej citis nieco viac...a uvidis ako zareaguje..ked zareaguje pozitivne tak mas co si chcel a ked negativne tak stale mozete byt kamarati...Kedze ste obaja na VS tak predpokladam,ze ste na nejakej vyssej urovni co sa tyka spravania, inteligencie atd..takze ak to vezme negativne tak necakaj od nej nejake afektovane reakcie na sposob 15 rocnej buchty....vzdy sa da vsetko pekne vysvetlit..len to chce komunikovat priamo a nie prostrednictvom soc.sieti a celkovo internetu...takze kebyze som ja v tvojej kozi tak isto idem do toho, zavolam ju von..poviem co je vo veci...a aj kebyze sa stale vyhovara,ze nema cas..atd..tak ju skus nejako presvedcit preco by si ten cas mala najst... ked sa to nahodou nepodari..nezufaj,stale mozete byt kamarati :) velmi jednoduche...
petka89
Light Star
Light Star

Peter_Retep napísal:lebo je to zla rada....a daju mi za pravdu aj ini :smt006
Zla rada podla teba, dobra podla mna. Ak ju otvorene pozve na rande a odmietne, tak to ma cierne na bielom a moze zacat zabudat.
Peter_Retep
VIP
VIP

petka: kolko chalanov ta pozvalo z fleku von a sla si?
petka89
Light Star
Light Star

Niekolko, tak 8 az 10, nesla som s jednym abo dvomi. Za skusku nic nedam. Ked som bola zadana, odignorovala som logicky. Preco?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Peter & Petka: Toto si vyriešte inde. Mimochodom súhlasím s Petrom.
Uz roky mam o nu zaujem, je mi velmi sympaticka...
Už tu som vedel, že je to zabité. Ona Ťa má zaškatuľkovaného a ani si nevie predstaviť, že by si sa o niečo pokúšal a pokiaľ by si to napriek tomu vyskúšal, tak by to neviedlo tam, kam si predstavuješ, ale tam, kam nechceš. Nakoľko si sa o nič doteraz nič nepokúsil a roky Ti utekala šanca pomedzi prsty. Si zabil...!
Napísať odpoveď