ako na to v mc
ako na to v mc
caute vsetci
prihlasujem sa cez putty na linux stroj da sa v tomto pripade v jednej casti zobrazit vzdialeni linux stroj(to sa samozrejme da to mi je jasne ved to tam aj hned je ) a v druhej casti lokalny win PC ?
prihlasujem sa cez putty na linux stroj da sa v tomto pripade v jednej casti zobrazit vzdialeni linux stroj(to sa samozrejme da to mi je jasne ved to tam aj hned je ) a v druhej casti lokalny win PC ?
cakal by som ze ma na mysli ze na lavej strane mc ma disk od linux-masiny a na pravej na disk od svojho pc.turtlak69 napísal:myslis ako ovladat linuxacky stroj v grafickom prostredi? lebo zobrazit masinu co je od teba vzdialena je dost cudny pojem. alebo chces mat disk z linuxu ako sietovy disk? alebo co presnejsie?
ako na to tak to ti nepoviem....ja to robim tak ze mam rozbehane na svojom PC ssh a vsetko robim pomocou scp
Re: FTP v MC
napises nieco v takomto zmysle (heslo mozes vynechat dodatocne sa nan opyta):nitrox napísal:Mám ďalšiu otásku ohľadom MC, keď sa v mc chcem pripojiť na nejaký FTP server tak ma vždy pripája na anonymous účet, kde nastavým, aby si pýtalo meno a heslo?
heslo:[email protected]
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: FTP v MC
Presne naopak! Najskor meno, potom heslo.tuti napísal:napises nieco v takomto zmysle (heslo mozes vynechat dodatocne sa nan opyta):
heslo:[email protected]
Kód: Vybrať všetko
meno:[email protected]
alebo
[email protected]Re: FTP v MC
stava saq-parser napísal:Presne naopak! Najskor meno, potom heslo.