Ako nainstalovat Chello
-
insane
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Ako nainstalovat Chello
Ahojte! Mam taky problem, priatelke sa zrutil OS a vsetko okolo toho, cele som to dal dokopy ale nedokazal som jej rozbehat jej Chello Easy. Aky je postup pri instalacii?? Co vsetko treba ponastavovat?? Modem je zapojeny cez Ethernet kabel, nie cez USB. Ked som spustil instalacne CD k Chellu, tak robil nejaky test na zapojenie modemu a tam vzdy skoncil a vypisal ze su zle zapojene kable a mame to prekontrolovat. Avsak s kablami sme vobec nehybali, su presne tak ako to malo pred "padom" OS. Treba nastavovat nejaku pevnu IP, gateway, atd. alebo ako to je pri Chelle?? (v zmluvnych papieroch co ma k Chellu nebola ziadna IP ani spomenuta, aj ked som to tam ocakaval) Doma mam ADSL od T-Comu a v tomto sa nevyznam. Budem vdacny za kazdu radu. 
-
vendo
Guru
ja ked som mal Chello,tak som nenastavoval nic.... len restart modemu,potom som zadal nejaku www stranku. A to mi automaticky hodilo,ze mam zadat uzivatelske meno a heslo k chellu ( to by si mal mat niekde v papieroch). Potom uz len odklikas,tym tam vlastne zaregistrujes na chelle novu MAC adresu myslim.... Potom ti vypise ze mas restart modem,zapojis a malo by ist.... Teda aspon mne to vzdy tak islo...
Neviem,skus...
-
insane
Light Star
Nove info. Zase som sa hral s tym pripojenim a zistil som aj podla chello stranky ze ked je IPcka nastavena defaultne na 169.*.*.* tak je problem s DHCP nastavenim, avsak vsetky nastavenia su podla chella manualu. Vie niekto ako nastavit DHCP vo Win XP Pro tak, aby nedaval hentake IPcky? Na stranku chello.upc.sk sa pripojit samozrejme neviem, ak by sa mi to podarilo tak by bol problem vyrieseny. 
toto s tou IP robilo aj mne. a robilo mi to asi dva tyzdne. raz to slo a raz neslo a tiez to bola ta IP 169.bla.bla.bla a nevedel som co s tym. no ale ono mi to potom uz slo. kukol som na modem a stale tam blikal asi kazdu pol sekundu indikator (LED) cable. teraz mi to tiez tak blika, ale aspon mi ide net. skus im zavolat na support a povedia ti, ako postupovat
tak mi napada, ked ti nejdu www stranky, ako sem pises?
*v pripade ze mas viac moznosti spojenia na internet, skus cez chello http://193.87.160.133/ ak ti to pojde, mas problem s dns..
*v pripade ze mas viac moznosti spojenia na internet, skus cez chello http://193.87.160.133/ ak ti to pojde, mas problem s dns..