Ako najlepsie upratat kable v PC
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako najlepsie upratat kable v PC
verreaux - parádny cooling design. Aký máš cpu a vga?
diky...CPU je C2D E7400 a grafika ATI 4830 512mb
-
vikko78
Medium Professional
Shano: môžem vedieť prečo si si poprelepoval ten zadok skrine? už máš hore ten 14cm fan? ako výfuk?
vzduch mi nasava spredu teda prudi okolo disku a tak sa chladi, dalej ide cez grafiku a cpu a potom to zdroj vyfukne von
natu 12ku som este cas nemal lebo to bude troska viac uprav chcem tam nahodit radiator a chladit grafiku vodou mozno nahodim aj peltier uvidim...
-
JAnci3D
Medium Star
Celé upratovanie skrine je síce pekná vec ale ozaj pokiaľ nemáte PC ako kus nábytku
resp. niekde na stole tak je to zbytočnosť. S kamošom sme ukladali kábli a dva dni na to mál hardwarove problémy a dostať nejaký s-eska-paska-ovaný kábel na napájanie 2 disku nebola vôbec sranda
, Ja keďže pomerne časti zasahujem do skrine tak sa do toho radšej ani nepušťám. Efektivita nad estetickosť 
tak jedinu s-ka pasku mam na disku ... inac ked potrebujem dalsi napajaci kabel tak je to uplne bez problemov akurat musim zhodit aj druhy bocny plech
-
Cyrus666
Light Professional
neviem ci to je idealne riesenie, zdroj by mal chladit len sam seba a nie este naberat teplo s ostatnych komponentovShano napísal:vzduch mi nasava spredu teda prudi okolo disku a tak sa chladi, dalej ide cez grafiku a cpu a potom to zdroj vyfukne vonnatu 12ku som este cas nemal lebo to bude troska viac uprav chcem tam nahodit radiator a chladit grafiku vodou mozno nahodim aj peltier uvidim...
prave preto idem davat este jednu 12ku fan hore na odfuk tepleho vzduchu 
-
R1k1nko
Darca
verreaux tiez sa mi to velmi paci !!
mohol by si mi povedat ze ten chladic na tej grafickej ( ten hlinik pod ktorym su dva vetraky ) ten je povodny ?
a ten co je nad nou je ?
mohol by si mi povedat ze ten chladic na tej grafickej ( ten hlinik pod ktorym su dva vetraky ) ten je povodny ?
a ten co je nad nou je ?
ten chladeny dvoma ventilatormi je accelero S1 a ten nad grafikou je xigmatek porter a chladi chipset...ten ventilator som tam na neho vtesnal len tak tak... 
ja som predtym tiez nemal zadny vetrak a ked sa rozkuril CPU tak vsetko teplo co vyfukol nasaval zdroj a je**l mi:) takze tu 12. by som tam dal cim skor..
tie památe sú krasnéverreaux napísal:snazil som sano lepsie sa neda
-
vikko78
Medium Professional
uplink: to je paráda 
-
uplink
VIP
vikko78 - konečne sa mi splnil sen. Môžem GPGPU renderovať v noci a cez deň drviť čo chcem, bez toho aby dačo odchádzalo v PC
. Ako je mi jasné že voda je náročná na údržbu, ale tak buď sa naučím, alebo siahnem opäť hlbšie do mieška s dukátikmi