Potrebujem vypalit Image robeny v nerovi (nrg) ako Boot DVD, ale ked v nerovi dam pridat image vyhodi hlasku , ze Image je prilis velky len do 2 GB. Image ma velkost 2.5 GB
PS : Povodne to bolo Bootovacie DVD
Dakujem.
Takze dal som to vypalit ako obraz na disk a javi sa to ze to bude bootovatelne. Idem skusit naistalovat win a uvidim ci ho nacita.
Predpokladám, že image sa snažíš napáliť normálnym pridaním súboru na DVD.. že? Na vypaľovanie imagov (obrazov médii) je špeciálna funkcia.. keď si na začiatku vyberáš, že či napáliť Audio, Data, Video.. tak tam by si mal mať aj voľbu Image (neviem, ako sa to volá v slovenčine, v anglickom Nerovi Express 7 sa to volá Image, Project, Copy a potom vyberieš Disc Image or saved copy..)
Skusil som naistalovat win, zapol som boot CD/DVD rom, chvilku loadoval a hodil hlasku ak chcete nabootovat s CD/DVD stlacte nejaku klavesu, tak ju stlacim a namiesto aby zacal kopcit data s DVD mi nabehne windows s HDD. Uz som z toho jelen.
luto.. a si si istý, že ten pôvodný image je dobrý?
Šu-Do.. hej, to je pravda, ale čo má z imagu DVD napálenom na DVD? Tak to nenabootuje, bo na otvorenie imagu z DVD bude ho musieť mountnúť cez Daemon alebo niečo podobné..
No takze uz mam 5 DVD-ciek vypaleny ISO aj NRG, aj ako data aj UDF disk aj a alcohole a napadla ma este jedna vec skusim si vymenit USB klavesnicu za ps2 lebo som postrehol ze pri instalacii mi nereaguju sipky a mozno ani enter, takze nemozem potvrdit Boot z CD/DVD media
Takze problem bol naozaj v klavesnici lebo bola v USB, Instalacia prebehla hladko az nato ze nabehne Vista zakladne okno ako bezne vo Win a PC mi ostane modra obrazovka, ze chyba zapisu do nejakej pamete a restart.
Takze su dve moznosti : skusim naistalovat XP a ak to bude tiez resetovat tak je vadny ten novy 500GB HDD co som tam dal.
Ale to je uz ina tema, Dakujem za rady mozete
Mám asi rovnaký problém a šípim že aj riešenie bude rovnako "blbé". Chcem sformátovať disk, mám bootovacie CD WinXP ale len USB klávesnicu a zdá sa že nemôžem odklepnúť to bootovanie, lebo klávesnica sa chytí až neskôr.
Skúsim si teda požičať PS/2 - v prípade že sa bootovanie z CD vydarí, bude tam aj možnosť sformátovania disku a úplne novej inštalácie?