Ako napalit hru na PS2 bez .iso (image)???

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Wonso
Light Expert
Light Expert

Ako napalit hru na PS2 bez .iso (image)???

Príspevok od používateľa Wonso »

ako mam napalit hru na PlayStation 2 ked mam len tie subory a nemam z nich spraveny image????aj som si ho z nich uz spravil ale potom ta hra nesla na PS2 pls help me :( :( :(
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

newiem ci neni treba to nepalit ako BOOT..
Wonso
Light Expert
Light Expert

Šu-Do napísal:newiem ci neni treba to nepalit ako BOOT..
coze?? prosim ta vysvetli mi to ako,nejaky navod, lebo a som lama, som z toho somar
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 1C3 »

rozbal a ten obsah skopiruj na HDD a potom to napal
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

no a určite mu to pojde treba o cez alcohol nejak urobiť lebo ak to len tak dáš ako data dvd tak to nepojde

a k tomu ked si robil ten image tak by si ho mal urobiť cez alcohol 120 a cez nič iné inak to nepojde. a hry na playko sa pália only teda len cez alcohol a aj to rýchlosťou 4x nie viac playko nevie iné rýchlosti načítať a nie každá hra čo je na nete ide iná norma pal alebo ntsc a ked sa to nedá prepnúť tak to nejde. dalej nie každý čip čo je v playku číta všetky dvd a všetky napálené hry čo sú. takže pekne image urobiť a vypáliť rýchlosťou 4x cez alcohol na dvd verbatim :D a je to zaručené že to pojde
Wonso
Light Expert
Light Expert

Matej18 napísal:no a určite mu to pojde treba o cez alcohol nejak urobiť lebo ak to len tak dáš ako data dvd tak to nepojde

a k tomu ked si robil ten image tak by si ho mal urobiť cez alcohol 120 a cez nič iné inak to nepojde. a hry na playko sa pália only teda len cez alcohol a aj to rýchlosťou 4x nie viac playko nevie iné rýchlosti načítať a nie každá hra čo je na nete ide iná norma pal alebo ntsc a ked sa to nedá prepnúť tak to nejde. dalej nie každý čip čo je v playku číta všetky dvd a všetky napálené hry čo sú. takže pekne image urobiť a vypáliť rýchlosťou 4x cez alcohol na dvd verbatim :D a je to zaručené že to pojde
ok dik skusim, ale pouzivam DVDčka Benq a tie su tiez dost dobre :) a este mi je divne ze ta hra ma len 320 Mb, je to Tour de France na PS2 vydana v roku 2002
Napísať odpoveď