Ako obísť blokovaciu bránu.

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Pytias
Novice
Novice

Ako obísť blokovaciu bránu.

Príspevok od používateľa Pytias »

Ide o to že sa nachádzam na školskom internáte kde po 22 00 hodine zablokujú internet. Neviem ako to presne spravia ale vychovávateľky nemajú k nemu priami prístup. Keď som sa na to pýtal tak mi povedali že si k routru dokúpili malí časovač ktorý stačí nastaviť "Od...Do..." no neviem či vôbec dačo také existuje lebo na internete som nič také nenašiel.. Najhoršie na tom je že skoro vždy keď nikomu nejde tak sa predsa nájde jeden notebook na ktorom sa dá pripojiť wifi a ide tam plnou rýchlosťou bez problémov.. nám ostatným pri signále vyskočí výkričník a zablokuje nám prístup.... Ale to s tým časovačom som si nie istý.. možno len je niekto kto má na internáte program ktorým zablokuje prístup k wifi internetu... Niečo ako NetCut , kto to nepozná odporúčam no je to zákerný program ja osobne som ho začal používať s tým že to má NetCut defender, pri ktorom som aj ostal ale vôbec nepomáha... Tu sú foto ktoré som spravil keď sa mi nedalo pripojiť.. A ono ten internet zavše vypadne aj cez den na hodinu dve a potom ide.. večer zase vypadne no nie vždy.. prosím rady dákych odborníkov??? ja som sa snažil tento problém uź dlho vyriešiť no bezvýsledne...
Prílohy
hojko, internet connect.png
internet problem coonnection.png
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako obísť blokovaciu bránu.

Príspevok od používateľa pershing »

neda sa to obist, vypinaju zrejme modem alebo co to je casovacom ktory sa strka do zasuvky
kup si mobilny internet
Napísať odpoveď