Ako obist ochranu na Dell

Informácie o software, ankety...
jackal69
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Ako obist ochranu na Dell

Príspevok od používateľa jackal69 »

Ahojte som si chcel nainstalovat nanovo XPecko,ked som zistil,ze na na delli to nie je take jednoduche, ide tam vraj len orignial k tomu windows ostatne to neberie, neviete mi povedat ako sa to da obist ide konkretne o model latitude d630 (problem je v tom,ze ako sa na zacaiatku nacita uvodna modra obrazovka, kde instaluje raid radice a podobne veci to ide, ale potom ako dole napise, spustat setup windows, tak to sekne a vyhodi fatal error s podtitulom pci.sys....apropo skusal som uz vsetko mozne v biose prestavit, ael bez uspechu, za kazdu radu budem vdacny...Dakujem :)
R@mon
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako obist ochranu na Dell

Príspevok od používateľa R@mon »

jackal69 napísal:Ahojte som si chcel nainstalovat nanovo XPecko,ked som zistil,ze na na delli to nie je take jednoduche, ide tam vraj len orignial k tomu windows ostatne to neberie, neviete mi povedat ako sa to da obist ide konkretne o model latitude d630 (problem je v tom,ze ako sa na zacaiatku nacita uvodna modra obrazovka, kde instaluje raid radice a podobne veci to ide, ale potom ako dole napise, spustat setup windows, tak to sekne a vyhodi fatal error s podtitulom pci.sys....apropo skusal som uz vsetko mozne v biose prestavit, ael bez uspechu, za kazdu radu budem vdacny...Dakujem :)
taka uplne zakladna otazka, mas v tom XP dobre ovladace na SATA, teda mas ich tam vobec?

Kód: Vybrať všetko

http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&cs=555&l=en&s=biz&ServiceTag=&SystemID=LATITUDE%20D630&os=WW1&osl=en&catid=&impid=
ak nie, tak si tu na fore skus najst nejaku temu, kde sa riesilo pridavanie ovladacov SATA do XPecka pomocou nLite :wink:
Napísať odpoveď