Ako ochorieť?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Matyx88 napísal:no tak v tomto pocasi sa mi to asi tazko podari .. jedine ak by som dostal teplotu z horucavy .. daky upal by neuskodil Very Happy
Ja ti ten môj úpal môžem kľudne "poslať" :roll: Čo ja by som dal za to, aby som bol fit...a tiež mám husto v škole, ale mňa, narozdiel od teba, dosť sere že práve teraz chýbam, si zober že nenapíšem v riadnom termíne koncoročný test a profka ma nebude klasifikovať /napr./ Čo potom? Môžem j*bať taký risk, že si doserem celé leto. Preto si myslím, že by si sa mal na celú horúčku vykašlať a posnažiť sa trochu. Vyhýbať sa problémom je to najľahšie...

Inak sa musím nad touto témou smiať, že "ako ochorieť" bože ľudia :lol:
Plasmon
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ked uz chces tak silno ochoriet tak radsej na bolest hrdla a nachladenie ako na teplotu.Teplota nie je moc dobra ked chces doma robit nejake uzitocne veci alebo drtit pocitac. :lol: Zacni pit studenu vodu s chladnicky a jest nejake zmrzliny rovno z mrazaka a mal by si ochoriet.
No ale napr. moj oco hoci by vypil a zjedol hoci co studene tak mu nebude nic. :)
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Ja som na tom asi rovnako :D Pijem stale studene veci z ladnicky a nic mi nieje... Dokonca niekedy ked to u mna vyzera na chorobu a citim sa taky slabsi tak este vyjdem von alebo na balkon sa trocha schladit este a sa mi to tak vidi ze mi to este pomaha :D Vzdy rano som fit
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

jaj ludia citat tieto vase detinske prispevky tak mi je z vas smutno..poskodzovat si zdravie kvoli takej kravine..uz ked chcete pozaskolu tak si radsej vybavte falosne ospravedlnenky a nie takto...kde len to mate rozum...
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Magori :lol: . Prial by som vam 40ky horúčky, kurevskú bolesť hlavy a žalúdočnú chrípku do toho, aby ste si pri obijmaní hajzlovej misy nadávali, že " prečo som taky kkt akurat ja" :).
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Nech zožerie kriedu spolužiaci žrali na zakladke a potom v horúčkach celý týždeň.
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Matyx88 napísal:no tak to ti zavidim kamo :) mne uz neda ospravedlnenku bez suhlasu mamy , som tam chodil kazdy druhy tyzden a mama sa snou dohodla ze ona zavola ked mi bude naozaj zle .. takze som v pecku :( preto potrebujem do zajtra vyrobit teplotu a nevim jak .. to hrdlo by sa este dalo ale stou teplotou to bude kus tazsie :(
A co zubarka, ocna, kozna... nehovor mi ze sa dohodla so vsetkymi. Prides dobry den tuto vzadu ma zub boli a mas ospravedlnenku na cely den omg. Ale tak mozno vam ta krieda chuti..
hellwet
Star
Star

Príspevok od používateľa hellwet »

ona chce ist do tabora ci tam musi ist do tabora???
stanke
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stanke »

s tou kriedou je to vyslovena blbost, nepoculi ste o takom niecom, ze deti v skolke lizu kriedy alebo steny ked im chyba vapnik? zaludok ma zado HCl aby dokazal zo suroveho vapnika (krieda) poskytnut telu kationy Na+ ci 2+ to uz neviem :)
to ze ides na par minut do chladu, somarina, clovek je na to stavany aby vydrzal aj minusove teploty a nahy!!!
aj ked sa nezda ale je :) a to zdraviu len prospieva :)
zoberte si len rozne vodne lazne s 10° a 40° vodami :)

ako stopercentne ochoriet? prist do styku s chorym clovekom.... to ze chlad znizuje imunitu je pravda ale ked sedis aj nahy v snehu a sam, chory nebudes :)
k tomu potrebujes virus :)
skus sa dobre vyzimeny popremavat tak 2 hodinky v napraskanom autobuse, a v najvacsej horucave liter niecoho extremne bublinkaveho na ex :) sem tam poolizuj niekomu ruky a rucky na hoccom :)
to zabera, lenze neviem ci je to prijemnejsie ako tyzden v tabore :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

doje*** si zdravie kvôli somarinám. Kde na to chodíte?! Paraleny, káva, kriedy, vy si naozaj neuvedomujete aké je zdravie dôležité. Človek si to asi uvedomí až vtedy, keď vážne ochorie. Takéto kombinácie a celkovo choroby neprospievajú ani ostatným orgánom aj keď sa ich to priamo netýka, ale po pár rokoch sa niečo prejaviť môže napríklad na srdci, pečeni a pod.

Tiež som sa často ulieval zo školy, ale hazardovať so zdravým som neskúšal. Je taký problém ísť za doktorkou (zubárka, obvodná, kožná,...) a vymyslieť si ľahkú chorobu? Mne občas stačilo aj povedať pravdu, že nechcem ísť do školy a zubárka mi bez problémov dala pečiatku a ešte ma aj pochválila, že som asi prvý, ktorý prišiel za ňou s pravdou.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No prave Pinco, ty si bol prvy a teraz ostatne decka posiela doprdele.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ja som vedel, že mi raz na to prídeš. Ospravedlňujem sa všetkým.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

presne, nie je nic lahsie ako prist ku doktorke a povedat ze si celu noc chodil srat a grcat.. no chcem vidiet doktorku, ktora ta posle do skoly.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

kukiak napísal:presne, nie je nic lahsie ako prist ku doktorke a povedat ze si celu noc chodil srat a grcat.. no chcem vidiet doktorku, ktora ta posle do skoly.
no ale ide zas o to ze ako casto ku nej s tymto chodis
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

- eXo - napísal:no ale ide zas o to ze ako casto ku nej s tymto chodis
Ja neviem, ale ako, nevidím problém, aby ti to nedala čo ja viem dvakrát za pol rok, aj trikrát. To fakt niektorí jedinci sú natoľko zaneprázdnení, že nemajú na školu čas a potrebujú takmer každý druhý týždeň vymeškávať? Umelo si "vyrábať" choroby mi príde vrcholne diletantské a absolútne stupídne. Ale však, prekonať vlastnú lenivosť je asi oveľa ťažšie. I keď neviem teda, čo sa na tých školách stredných a základných učí, ale za mojich čias sa to dalo bez problémov zvládnuť, aj keď sa človek dačo naučil 10 minút pred hodinou, chce to len trocha inteligencie asi. :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Hm, a co keby ta tvoja frajerka proste povie rodicom, ze do toho tabora nechce ist ? Urcite ich to vyjde lacnejsie, ako ked jej nakupia veci, jedlo a i. a nakoniec sa zisti, ze "slecna je chora".... Ci sa bojis ze ti ju tam niekto preberie ? Aj to je mozne, pocul som uz kadejake historky z tabora ( spehovanie bab v sprchach, sexualne hry, flasa, a nakoniec v posledny vecer skupinovy sex pri taboraku :D :D :D ) JA by som ju tam nepustal :D

robim si sradnu
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

vtrhnúť na infekčné oddelenie a pobozkať niekoho s prasačou chrípkou :D
Z@jo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Z@jo »

boli casy ked som aj ja chcel naschval ochoriet ale to bola este zakladka :D :D casom som si uvedomil ze so zdravim sa nezahrava ale tak nech si zlomi ruku
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tema je uz davno neaktualna.
Zamknuté