Neviem, však choď k lekárovi, povedz, že ťa škriabe hrdlo, štípu oči a cítiš sa slabo a chcem vidieť toho lekára, čo si na tom nespraví body a nenechá ťa pár dní doma.
Preboha, sak uz len ked pojdes k doktorovi a natrepes mi ze ta boli hrdlo, prezre ti ho a neuvidi ti nic zle tam tak aj tak ta necha doma. Najmensi problem os*at doktora, horsie to je s rodicmi ak su pri tebe doma.
stou kriedou je to vazne k******a .. este ak tak by som skusil ist vonka pobehat a ked sa riadne spotis tak sa napi dacoho studeneho .. alebo skus kava + paralen
kava + paralen je asi blbost, aspon u mna urcite. Tak 1-2 krat do mesiaca mavam silnu bolest hlavy, zjem 2x Paralen 500 a kavu pijem normalne, takze 2-3 za den a nic to nerobi.
Matyx88 napísal:Zdravim.. tak som skusil tu kriedu aj nastruhanu v pohari , aj som ju zapil kolou .. zjedol som ju celu a nic mi nieje tak isto som skusal vypit aj mlieko a hned zatim ten caj a tiez mi nic nieje a pre istotu som sa pred spanim este aj fajne okupal studenou vodou otvoril som okno a spal som v slipoch do rana a ani som sa nezakryl a ani naznak po teplote takze stou kriedou je to absolutna K*****A a je jedno ci ju pijes s mineralkou alebo s colou
Boh ochraňuj dnešnú mládež. Kde udělali soudruzi z NDR chybu?
Ale čože Matyx88, čo sa stalo, že si zmenil svoj príspevok?
FT napísal: Boh ochraňuj dnešnú mládež. Kde udělali soudruzi z NDR chybu?
hehe to len skusam rady co davaju len nejak to nezabera (
//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2009, 14:52 )
onetwothree napísal:kava + paralen je asi blbost, aspon u mna urcite. Tak 1-2 krat do mesiaca mavam silnu bolest hlavy, zjem 2x Paralen 500 a kavu pijem normalne, takze 2-3 za den a nic to nerobi.
no nevjem na bridzi to tak pisali ale dajak to ani mne nepomohlo ..
nestik napísal:Dneska som bol u doktorky a nieco som povedal ze mi je nadcha, hrdlo ma boli a tak pozrela, ospravedlnenka do konca tyzdna a pohoda
no tak to ti zavidim kamo mne uz neda ospravedlnenku bez suhlasu mamy , som tam chodil kazdy druhy tyzden a mama sa snou dohodla ze ona zavola ked mi bude naozaj zle .. takze som v pecku preto potrebujem do zajtra vyrobit teplotu a nevim jak .. to hrdlo by sa este dalo ale stou teplotou to bude kus tazsie
to by ma fakt zaujimalo co take strasne ta caka, ze musis bezpodmienecne do zajtra ochoriet....
to je asi ta dravost dnesnych mladych ludi, co musia tvrdo bojovat o uznanie v tejto dravej spolocnosti
axXis napísal:to by ma fakt zaujimalo co take strasne ta caka, ze musis bezpodmienecne do zajtra ochoriet....
to je asi ta dravost dnesnych mladych ludi, co musia tvrdo bojovat o uznanie v tejto dravej spolocnosti
koniec roka .. tazky boj v skole som duty jak rura nevjem nic ked pojdem do skoly tak urcite rupnem z dvoch predmetov a to by som nerad kebyze mam skade ospravedlnenku zohnat tak sem nepisem .. ale tak co uz
teplotu si len tak nevyrobis ...a ked sa ti to nejak podari tak si blazon a bude to mat nasledky.
Najlepsi sposob ako rychlo ochoriet je ako uz bolo spomenute vykupat sa niekde vonku vecer ked je zima a fuka vietor a ostat v mokrych plavkach aspom hodinku mimo vody vonku. Doma si dat vychladeny bublinkovy napoj a studenu sprchu a prespat v slipoch pri otvorenom okne.
Dokial si predtym nic podobne nerobil, mali by sa dostavit ucinky Z mojho pohladu to ale za tych par dni doma rozhodne nestoji.
meffisto napísal:teplotu si len tak nevyrobis ...a ked sa ti to nejak podari tak si blazon a bude to mat nasledky.
Najlepsi sposob ako rychlo ochoriet je ako uz bolo spomenute vykupat sa niekde vonku vecer ked je zima a fuka vietor a ostat v mokrych plavkach aspom hodinku mimo vody vonku. Doma si dat vychladeny bublinkovy napoj a studenu sprchu a prespat v slipoch pri otvorenom okne.
Dokial si predtym nic podobne nerobil, mali by sa dostavit ucinky Z mojho pohladu to ale za tych par dni doma rozhodne nestoji.
no tak v tomto pocasi sa mi to asi tazko podari .. jedine ak by som dostal teplotu z horucavy .. daky upal by neuskodil
//autoeditácia príspevku ( 15 Jun 2009, 16:07 )
GothaR napísal:A moznost, ze by si sa to naucil si nezvazoval?
no je toho moc .. natolko som dost kaslal na skolu , chyba mi dost uciv a do zajtra sa to tazko vsetko doucim ..
Tak a skusal si uz teplomer zohriat na tych 38 stupnov apon a tvarit sa chory ? Nezohrievaj ho o radiator Ja to zohrievam ze ho riadne rychlo sucham o deku abo o co a zohreje sa aj do erroru dakedy musis trafit tu spravnu teplotu no...
nestik napísal:Tak a skusal si uz teplomer zohriat na tych 38 stupnov apon a tvarit sa chory ? Nezohrievaj ho o radiator Ja to zohrievam ze ho riadne rychlo sucham o deku abo o co a zohreje sa aj do erroru dakedy musis trafit tu spravnu teplotu no...
boa len moja mama je prefikana na vsetko pride . .skusim si ho teraz vecer zobrat dako ho nahriat a rano si ho uz len pod pazuchu sikovno dam a povjem ze mam zvysenu no uvidime ako to dopadne ale dik za radu ..
Matyx88 napísal:boa len moja mama je prefikana na vsetko pride . .skusim si ho teraz vecer zobrat dako ho nahriat a rano si ho uz len pod pazuchu sikovno dam a povjem ze mam zvysenu no uvidime ako to dopadne ale dik za radu ..
Naco to tak komplikujes Sak ti vravim tym trenim ho zohrejes za 5 sekund ak dobre pritlacis a par krat posuchas tak ho mas teply...