Ako odkodovat zamok - 4 miestny kod
-
okoloiduci15
Amateur
Ako odkodovat zamok - 4 miestny kod
Ahojte stalo sa mi že som sikupi lzamok a je tam 4 mietsny kod ktory neviem 4 muly su to neni bo som ho menil a neviem trek kod ktory som tam dal neviete ako t oodkodovať v resp zistiť kód?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako odkodovat zamok - 4 miestny kod
skúšaj všetky kombinácie (je ich 10 000). Inak na to neprídeš, kod sa zistiť nedá. Teda ak je to taký zámok ako si myslím (s tými otočnými ciferníkmi ako na bicykel napríklad)
Z toho co pises som pochopil, ze zamok ma od novoty tebe neznamu ciselnu kombinaciu, a teda nezmenil si si ju sam (a zabudol si). Zvacsa byva k takymto zamkom aj velmi kratky navod na pouzitie - aka je default kombinacia + ako si nastavit vlastnu. Urcite si nic neprehliadol? Kludne to mohol byt papierik o velkosti cestovneho listka, s menej informaciami ako v audiovom prispevku 
obdivujem kazdeho kto jeho "madarcinu" pochopil 
Ťahaj zámok a otáčaj číslicami. Ak trafíš dobrú, vždy zámok trošku povyskočí...
//človek chce pomôcť a debil mu dá minusovú karmu so slovami : "vôbec nie je pravda"...tak toto je vrchol, choď plakať ku mamke,že čo za debila vychovala!!!
//človek chce pomôcť a debil mu dá minusovú karmu so slovami : "vôbec nie je pravda"...tak toto je vrchol, choď plakať ku mamke,že čo za debila vychovala!!!
ako spomenul kolega, potočíš prvým "ciferníkom" a pri každej číslici potiahneš zámok, pri ktorej kus vyskočí, tá je správna a ideš na ďalšiu
veľa šťastia a trpezlivosti 
urob to presne tak ako vravia kolegovia vyššie. Takýchto zámkov som už odomkol nejeden. Teda ak je to ten zámok na bicykel.
1458
skus a ked nepojde tak tak ako hovoria hore 
Život je príliš krátky na to, aby si 10 000 krát otočil koliečkom a potiahol zámok...choď do <!> najbližšieho <!> zámočníctva a tam ti ho otvoria a povedia kód... nelegálne som už otvoril nespočet zámkov, ale návody ti tu nebudem písať...
-
okoloiduci15
Amateur
takže takto už som to odomkol sme sa nudili s kamošmi tak sme to otáčali cez hodiny slovinu a pod ktore su fakt strašne "nudné" a na 5568 kombinacii sa nam to podarilo sme to mali asi za 1 hodku preotčene každy daval po sto a boli sme 3
ale zase dal som ho na skrinku kupili si ho aj 3 kamoši a zrazu čo sa mi nestane nemohol som ho odomknut kod som tam mal port MySQL 3306 ale nič tak som to musel prepilit išlo to lahko ako keby bol z blata
ale aj tak je to predsa TESCO kvalita
ale je dobra aspon jedna vec že sa to stal oaj ostatným a nie len mne že to bol globalny problem
:D:D a další kodovi zamok už sraho kupeny za 6€na 3 čisla z eshopu mi ukradli
no mám ja ale štastie nie? 
Ked si mongol a nevies si zapamatat kod, tak si kup zamku na kluc a ten si daj ku klucom od domu.
-
master23
Light Professional
audio: uz ich ma len 999, lebo 000 uz vyskusal
takze to uz neni tak vela 
ma 4 miestny kod (10^4 moznosti) nie 3 miestny
//Ja som nikomu karmu nedaval. Aby bolo jasne
//Ja som nikomu karmu nedaval. Aby bolo jasne
-
master23
Light Professional
sorry, moja chyba to bola. 10 000 moznosti. a karmista, to nebolo o matike, len o malej chvilke nepozornosti.
taketo chyby sa stavaju, zial nie som perketny.
//btw, a vlastne to ani nebola chyba v matematike. lebo som si myslel, ze je to trojmiestny kod.
//ja teba ani neobvinujem, ved ja som ti aj dal k+ zato, ze si ma opravil.
taketo chyby sa stavaju, zial nie som perketny.
//btw, a vlastne to ani nebola chyba v matematike. lebo som si myslel, ze je to trojmiestny kod.
//ja teba ani neobvinujem, ved ja som ti aj dal k+ zato, ze si ma opravil.
shark narazal nato ze 10^4 je 10 000