Ako otvorit porty
Ako otvorit porty
Pouzivam azureus na download.internet ma microvlnku rozdelenu switchom na 4 pocitace.Ak sa pripojim na azureus tak moj naj download je 10kb/s a na dolnej liste mam napisane NAT firewall,ale ak stahujem normalne aplikacie napr. z download.com mam rychlost 250kb/s.Pytal som sa uz skoro vstkych forach a le vsede mi povedali,ze mam otvorit porty.Mozete mi poradit kde a ako ich mam otvorit?Typ switchu je MERCURY kob sdh8p.
-
uelektronik
Star
na switchi porty neotvoris lebo tie su blokovane na routri pravdepodobne u tvojho poskytovatela (alebo mas ten router u seba?). ak mas router u seba tak na stranke www.portforward.com je toho dost popisane ako otvorit porty
To nezalezi ci ma router alebo nema, mozno je neverejna IPcka rozdelena pre X uzivatelov, od X poskytovatela.
tj, ze verejna IPcka je rozdelena na vnutorne.. 192.168.1.1-x
Skus si zistit, ci mas verejnu IPcku pridelenu od providera alebo nie.
a potom tu ries.. alebo este jednoduchsim sposobom, skus napojit net bez switchu do jedneho pocitaca, a odtial si prescanuj porty ci su otvorene alebo nie, ak niesu, nemas verejnu ipcku.
Dufam ze si pochopil co som pisal.
tj, ze verejna IPcka je rozdelena na vnutorne.. 192.168.1.1-x
Skus si zistit, ci mas verejnu IPcku pridelenu od providera alebo nie.
a potom tu ries.. alebo este jednoduchsim sposobom, skus napojit net bez switchu do jedneho pocitaca, a odtial si prescanuj porty ci su otvorene alebo nie, ak niesu, nemas verejnu ipcku.
Dufam ze si pochopil co som pisal.
uz som na to prisiel. staci pouzit tento program a ist podla tohto navodu:
Kód: Vybrať všetko
http://www.overbond.com/index.php?option=com_content&task=view&id=86&Itemid=104No mate zjavne problemy s port forwardom. Verejnu ip adresu vobec netreba.
Da sa to vyriesit ak mate pristup na router. Switch je jedno. Musite mat staticky pridelovanu lokalnu ip adresu routerom (alebo dynamicky pridelovanu stale tu istu podla mac adresy) a musite podla vyssie uvedenej stranky nastavit spravne port forwarding. V podstate ide o to, ze cokolvek ide na port xxxxx ide automaticky na vas pocitac, ktory to dalej moze spracovat.
Takze ak mate pristup na router, tak hura do toho.
No a este taka rada, prejdite na utorrent, je lepsi
Da sa to vyriesit ak mate pristup na router. Switch je jedno. Musite mat staticky pridelovanu lokalnu ip adresu routerom (alebo dynamicky pridelovanu stale tu istu podla mac adresy) a musite podla vyssie uvedenej stranky nastavit spravne port forwarding. V podstate ide o to, ze cokolvek ide na port xxxxx ide automaticky na vas pocitac, ktory to dalej moze spracovat.
Takze ak mate pristup na router, tak hura do toho.
No a este taka rada, prejdite na utorrent, je lepsi