Ako oznámiť keď niekoho chcem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

alebo si stiahni utilitu "LoveParaphrasesGenerator" a nainstaluj do PDA :D

nie, ja osobne davam prednost naznakom ktore clovek pochopi a niesu zas tak okate... tazko ich opisat, vyplyvaju zo situlacie, no rozhodne pouzijem priamu otazku (nie v zneni "chces so mnou chodit?" samozrejme) az ked som na istej pode.. niekedy netreba ani tu otazku, lebo odpoved plynie zo situlacie... asi som velmi nepomohol vsak? :?
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no su dva sposoby
1: nacrtnes to pri nejakej vhodnej situacii a dotycny, ak je chapavy tak mu to dojde
2: povedat priamo - chcem to s tebou skusit :oops:
oba sposoby su rizikove, ale rizk je zisk - obcas :)
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa Harlequin »

midnight_man napísal:No jasne,,,mam ta vidiet :D
nojono, osobne som to povedat nedokazal... len icq :oops: :cry:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Harlequin napísal:nojono, osobne som to povedat nedokazal... len icq :oops: :cry:
boha, to už kde sme.... Tak to radšej nehovor nič... Aj milovať sa budeš cez ICQ?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Harlequin sam vies ze to je hovadina ... uz sme sa dost na tuto temu rozpravali ... aj ja som hamblivy ale bud si isty ze ked chces tak to ide ...
Ako som napisl inde moj 1. Vztah bol tiez o hubu kamosi mi rukami nohami pomalhali a vyslo to ...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Harlequin napísal:nojono, osobne som to povedat nedokazal... len icq :oops: :cry:
suhlasim skrupicou, ked nechces byt sam tak musis risknut a ist do toho osobne a nie cez net
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

last_knight napísal:suhlasim skrupicou, ked nechces byt sam tak musis risknut a ist do toho osobne a nie cez net
s krupicom, som samec :D
mi-chau
Darca
Darca

krupica_dnb napísal:s krupicom, som samec :D
aj ja som samec, potom s uprimnym dusim? :D
Inak riesit taketo veci cez internet a podobne nie je hanblivostou ale zbabelostou!
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

last_knight napísal:suhlasim skrupicou, ked nechces byt sam tak musis risknut a ist do toho osobne a nie cez net
tak zecitujem teda teba... jo ale to asiq dost tazko ked dana osoba je 350km odo mna a cez cele slovensko to je ? haa a ked sa boji ze pridem a uz ma nebude chciet pustit a bude nestastna ?

jo a sharky viem, bavili sme sa uz o tom ale vies ako to dopadlo s prvou... aj ona musi chciet a teraz som stastny len je malinko problem tych 350km :?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Harlequin napísal:tak zecitujem teda teba... jo ale to asiq dost tazko ked dana osoba je 350km odo mna a cez cele slovensko to je ? haa a ked sa boji ze pridem a uz ma nebude chciet pustit a bude nestastna ?

jo a sharky viem, bavili sme sa uz o tom ale vies ako to dopadlo s prvou... aj ona musi chciet a teraz som stastny len je malinko problem tych 350km :?
axa s tým nevieš zmieriť a skončiť to, tak ono to príde skôr neskôr samo - na 98% istota...
last_knight
Light Professional
Light Professional

sorry krupica, zle sklonovanie, ty samec :lol:
no tak to mas trosku problem vsak ano, a potom by som povedal ze tomu nedavam sancu pokial sa nechces prestahovat do jej miesta bydliska, ale aj tak hovorim ze je to lepsie povedat osobne ako cez net - narazam na nazov temy (Ako oznámiŤ keď niekoho chcem)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako oznámiŤ keď niekoho chcem

Príspevok od používateľa will.i.am »

Lolofon napísal:noo myslim ze ked niekoho lubime tak nam jeho nedostatky pripadaju pekne, ja som si uz "zvikol na chibi v esemeskach " aj moja ich " roby",
najlepsie je zajst si niekde von z nim, a tak nenapadne ( snazit sa) priviest rozhor k tejto teme a povedat mu nieco klasicke ,najlepsie "lubim ta ",,,, noo ale ak si velmi hanbliva, tak to sprav aj cez sms/icq alebo nejak inac len tak to nebude mat ten efekt , pocut " lubim ta " z oci do oci je samo o sebe niecim peknym :oops:
no to je jasne.. ked niekoho lubis... kazdy robi chyby... ale je rozdiel pisat si zalubene SMSky bezne, a napisat niekomu ze ho chces a spravis v 1 sprave 20 chyb... ta to asi velky dojem nesparvi....
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Proste môžem napísať strašne krásnu zamilovanú správu, ako ju strašne chcem že sa mi dlho páči a proste je super, povahovo, aké má krásne oči bla bla bla.... A rozposlať to 20 tim babám a čakať na odpovede. Keď to chcem už niekomu povedať do očí, tak o tom musím byť kur.va presvedčený, a aj tak tie pocity, keď sa snažíš nájsť správne slová, potíš sa, trasie sa ti jazyk a pozteráš sa na ňu..... To sa nedá porovnávať
mi-chau
Darca
Darca

krupica_dnb napísal:... a aj tak tie pocity, keď sa snažíš nájsť správne slová, potíš sa, trasie sa ti jazyk a pozteráš sa na ňu..... To sa nedá porovnávať
jasne len ho stras a chudak neposle ani tu smsku :roll:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

uprimnaDUSA napísal:jasne len ho stras a chudak neposle ani tu smsku :roll:
veď o to nech sa ani nepokúša... :twisted:
yohan333
Amateur
Amateur

nic

Príspevok od používateľa yohan333 »

[quote="Shark NX"]a co ked som ju pozval a stale nic nezabera a ja sa trochu hanbim
yohan333
Amateur
Amateur

nic

[quote="Shark NX"]a co ked som ju pozval a stale nic nezabera a ja sa trochu hanbim
yohan333
Amateur
Amateur

moji rodicia mna nepustia na discu tak nevrhni nieco ine v poobednajsich hodinach dik
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:axa s tým nevieš zmieriť a skončiť to, tak ono to príde skôr neskôr samo - na 98% istota...
asi tak to bude... to chce vypadnut niekde prec a vypnut kus... snad to prejde... :cry:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Harlequin napísal:asi tak to bude... to chce vypadnut niekde prec a vypnut kus... snad to prejde... :cry:
No neviem,,ale nejako mi usla podstata..tohto pribehu,,preco by si to mal koncit? nechapem,povedala ti nieco? ze daj pokoj? dala ti to dako najavo?..350 km? no neviem,,ked niekoho lubim,,pre mna osobne ak by suhlasila,,nevaham sadam na vlak,,,autobus alebo hocico a bezim zanou :oops:
Napísať odpoveď