Ako podporit filmove studio???
Ako podporit filmove studio???
Caute mam otazku. Chcem spustit online projekt cez ktory by uzivatelia mohli anonymne podporit svoj oblubeny film symbolickou resp. nesymbolickou financnou ciastkou.
Proste na webe by bol zoznam filmov, ktore by bolo mozne podporit a uzivatel si vyberie ten, ktory chce podporit zada ciastku a odosle poziadavku a "my" sprostredkujeme transakciu.
Preto sa chcem spytat ci mi viete povedat ci maju velke filmove studia ako: Warner Bros, 20 Century fox, Universal Studio, Disney atd... Zverejnene cislo uctu resp. nejake info pomocou, ktorych by sme mohli tieto prispevky poslat tymto studiam
Dakujem za odpovede
Proste na webe by bol zoznam filmov, ktore by bolo mozne podporit a uzivatel si vyberie ten, ktory chce podporit zada ciastku a odosle poziadavku a "my" sprostredkujeme transakciu.
Preto sa chcem spytat ci mi viete povedat ci maju velke filmove studia ako: Warner Bros, 20 Century fox, Universal Studio, Disney atd... Zverejnene cislo uctu resp. nejake info pomocou, ktorych by sme mohli tieto prispevky poslat tymto studiam
Dakujem za odpovede
-
vladenko007
VIP
Re: Ako podporit filmove studio???
No tak ja som v pomykove.
Nestačí že si kúpiš film alebo pôjdeš do kina? Veď zarábajú milióny. A ešte aj zákony sa stavajú tak že keď si niečo stiahneš tak porušuješ zákon. A ešte im posielať peniaze? Veď to nieje charita.
Nestačí že si kúpiš film alebo pôjdeš do kina? Veď zarábajú milióny. A ešte aj zákony sa stavajú tak že keď si niečo stiahneš tak porušuješ zákon. A ešte im posielať peniaze? Veď to nieje charita.
Lebo chce na tom zarobit. Ludia prispeju 1000 eur a on filmovemu studiu posle 300 eur. Cely tento projekt je podla mna uz teraz odsudeny na zanik.
-
vladenko007
VIP
Nebál by som sa povedať že takto odrbávajú aj niektoré charity.
Na také veľké filmové štúdia by som hneď teraz zabudol na tvojom mieste ...
skôr niečo na podporu študentských / amatérskych filmov by mohlo fungovať, ale aj tak ľudia radšej podporia na vlastnú päsť, než podporovať cez nejakú tretiu stranu ..
skôr niečo na podporu študentských / amatérskych filmov by mohlo fungovať, ale aj tak ľudia radšej podporia na vlastnú päsť, než podporovať cez nejakú tretiu stranu ..
bude tam iba minimalny percentualny poplatok za transakciu a jeho vyska bude uvedena na webe takze ODRBAVANIE TO URCITE NEBUDE.
V kazdom pripade dakujem za nazory ALE neziadal som Vas o posudenie mojho zameru ale o radu ktoru mi este nikto nedal
V kazdom pripade dakujem za nazory ALE neziadal som Vas o posudenie mojho zameru ale o radu ktoru mi este nikto nedal
Radu som ti dal v tom, ze je to odsudene na zanik. A dam ti aj odpoved na tvoju otazku - velke filmove studia nie su odkazane na par eur, ktore by od teba dostali a nemaju potrebu uvadzat cislo uctu na nete. Tych uctov maju urcite viac, nech maju prehlad vo financiach a dalsia vec je, ze to treba zdanovat a v kazdom state USA mas ine danove zakony a kto vie ako je to tam s fakutrami, dokladovanim a tak dalej.
Ako ta toto napadlo? Nepoviem este podporit nezavysle filmy, ale nato su ine stranky, kde sa organizuju zbierky, ale posielat par € multimilionarskym spolocnostiam?
Už keď chceš podporovať, skôr by som sa zameral na SVK/CZ hudobnú/filmovú amatérsku scénu. Kapely si k tebe nahodia album alebo linky na svoje projekty (soundcloud atď) a ľudia nech podporujú ich. Za prvé sa im tie peniaze zídu a za druhé....čo ja viem....ľudia budú mať pocit, že urobili dobrú vec ? Pretože filmové štúdiá nemajú problémy natáčať a keď tak fungovali doteraz, budú fungovať aj bez ďalšej podpory. Kdežto tvojím projektom môžeš odpáliť kariéru niekoho iného, kto na to peniaze nemá. Môj názor.