Ako prežiť apokalypsu?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Ako prežiť apokalypsu?

Príspevok od používateľa japaja »

kebyze mate infikovanu matku/otca/sestru/brata nekoho z nich zabijete ich alebo ich zviazete dato do nejakej klietky abo auta a budete ich opatrne zivit a hladat liek
etc.
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa etc. »

Asi by som ich nechal tak. Nech si idú.
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Čo myslíš pod pojmom infikovaný?
Klasický zombie je pravdepodobne tak prehnitý, že nemá význam ho udržovať pri "živote", pretože ak by aj mozog začal znovu pracovať, tak by v tom tele neprežil. To by si potom musel vymyslieť ešte aj spôsob ako transplantovať mozog.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

aha tak nic no myslel zo moja mam bude zombie a teraz zabit ju alebo najst liek a vyliecit ju
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

zombika nevyliecis :) jedine ranou do hlavy
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Zalezi od toho co je to za zombie. Ak je to mrtve telo animovane neznamou silou, nevyliecis, ak je to nejaky virus, vratne poskodenie toxinom a tak... mozno by sa dalo. Ale ako bez minimalne tak doktoratu z biochemii to ani nezistis, nie este ze liecit.

94jakub: tak pred Walking Dead bola hromada zombie hororov, napr. Dawn of the Dead seria...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

begbeee napísal:A určite by som išiel smerom na juh. Zvyšuje to rapídne šance na prežitie - eliminuješ hrozbu zimy.
čo ja viem, pokiaľ si správne vystrojený.. jednak aj potraviny ti vydržia dlhšia, aj zombíci budú v zime mimo, už tak schátrané pohybové ústrojenstvo bude otupené stuhnutým svalstvom od zimy. problém s nedostatkom pitnej vody taktiež zažehnaný.

zas na druhú stranu, v teplom podnebí sa ľahšie pestujú plodiny, ale keď rusáci dokážu prežiť na sibíri, tak prečo nie :D a nejakí tí zabudnutí v tundre/taige by ani nevedeli, že vypukla apokalypsa. no v úplne tropickom podnebí by mal zas na zombíkov efektívnejšie pôsobiť rozklad.. však za pár týždňov by z nich už ostala len kaša s kosťami.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

...Umberlla corp. Problem solved. We make zombies, S.T.A.R.S. kill zombies. To si už nik nespomína na prvého filmového RE?
Son-Gohan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Son-Gohan »

už boli v usa prípady ked po specifickej droge obžral jeden narkoman tvár bezdomovca,ale nebolo to nakazlivé :D
pinhead: story o kasárnach je síce klišé ale o tom že tam nič súce nenájdeš :roll: ?
každá kasáreň má svoj muničný aj potravinový sklad (može sa stať že tam teda prídeš a budú oba vyrabované alebo sa tam stretneš s dalšími ale zas tvrdit že tam nič nieje...) neber mi ilúzie :lol:
vieš kolko ludí má takéto plány a nakoniec by ich cestou zožrali,zabili alebo by len sedeli doma zamknutý?

zhrnme to: vyzbrojit sa,batoh s trvanlivými potravinamy a šcup na dedinu,najst odlahlí dom (myslím že každý z Vás taký dom pozná minimálne jeden) a raz za čas vychádzať na nákup(les,dedinská jednota,okolité domy a tak)
Alfix
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Alfix »

@Son-Gohan: este si zabudol cigarety a kresadlo :D
muay thai
Light Expert
Light Expert
Bydlisko: In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti Amen ;)

Príspevok od používateľa muay thai »

a dake silne antidepresiva by sa zisli :smt006
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Prečo preboha antidepresíva???? Čo ste nejakí z hovna ulepení toxikomani????
Napríklad členmi povestnej nemeckej "Dirlewanger brigade" boli aj bývalí chovanci rôznych psychiatrických liečební, a treba uznať, že aj bez rôznych antidepresív a iných psychoaktívnych liekov boli veľmi efektívni :lol: :lol: :lol:
muay thai
Light Expert
Light Expert
Bydlisko: In nomine Patris et Filii et Spiritus Sancti Amen ;)

Príspevok od používateľa muay thai »

Nechcem ta poucovat ale toxikoman je clovek drogovo zavisli, ak niekto bere AD nemusi byt hned drogovo zavisli. :smt006
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...celkom zaujímavý dokument...tiež jeden z druhov apokalypsy...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Grim,
videl som všetky dokumenty tej série.... celkom zaujímavé to je.... ale je to dosť laické, aspoň pre mňa....

to all,
zombie apokalypsa je zaujímavá, ale povedal by som, že pomerne nereálna, navyše je to pomerne soft scenár (veľa absolútne nemysliacich nepriateľov, relatívne veľa zdrojov)....
Rozmýšľali ste už niekedy nad nejakým poriadnym hardcore scenárom (veľa mysliacich a zúfalých nepriateľov, málo zdrojov) ??? Napr. nad takou banalitou ako je globálny blackout (teda výpadok prúdu a celkovo veľká deštrukcia elektroniky)....na rozdiel od zombie záležitostí je pomerne reálny, môže k nemu dôjsť ako pričinením človeka, tak i čisto prírodne.... a len potom by začala skutočná zábava....
Takže skúste si predstaviť, že sa ráno zobudíte, budík nezazvonil, lebo v telefóne sa uškvarili všetky polovodiče, rovnako v notebooku, TV..... Je pekný letný deň, len prakticky nič (mimo zopár prastarých áut typu Žiguli, Š120 a podobne) nefunguje.... Čo urobiť? Kam ísť? Kontaktovať niekoho?.....
EsoEso
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa EsoEso »

Elektrina by do týždňa nešla :( ... Asi by som prečkal pár týždňov doma a snažil sa prežiť z vlastnými surovinami a potom pomaličky vytvoriť plán ako sa dostať k surovinám potrebným na prežitie a ako čo najefektívnejšie eliminovať hrozbu .. Bývam v Bytovke takže by som pomaličky začal prehľadávať byty susedov a pod. samozrejme čo najbezpečnejšie a spravil by som si nejake brnenie alebo niečo také keď ma zombík kusne tak vlastne kusne do toho brnenia a mne sa nič nestane .. tým brnením nemyslím zrovna železo alebo niečo ťažké čo by mi zabraňovalo pohybu ale skôr niečo ľahšie a snažil by som sa hlavne pokryť riskantné časti tela ako ruky, nohy, chrbát, krk atd..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pinhead: Touto premisou sa zaobera celkom zaujimavy serial Revolution. Nedavno skoncila prva seria (tym, ze sa podarilo zvratit po cca 10-15 rokoch vypadok, a zaroven magor vystrelil na dve centra "republik" na vychodnom pobrezi USA ICBMky, ocividne za cielom umoznit lojalistom invaziu. (posledny zaber ukazuje na koloniu USA na Kube a naraza na to, ze sa "prezident" chysta na navrat na kontinent).

Vacsina deja sa odohrava na severovychode USA v priestore cca Chicago az Philadelphia, v "republike" ktora vznikla tak, ze zacali isti vojavi organizovat milicie ako reakciu na plienenie. IMHO relativne uveritelna story. Co mi prislo menej uveritelne, ze sa nepokusil po dobu od blackoutu po dej serialu napr. rozpohybovat parne vlaky (v jednom dieli opravili nejaky muzejny parny vlak), miesto toho sa spoliehal len na prepravu peso a konmo.

(o nieco neskor sa ukazalo ze juzny sused, Republic of Georgia, zaberajuci cca uzemie konfederacie z obdobia obcianskej vojny, sa zorganizoval ovela lepsie, prebieha obchod s Europou, na velkych riekach maju obchodne, rybarske ako aj vojenske lodstvo, prevadzkuju autobusy prerobene na parny pohon etc..., rozdiel v zivotnej a technologickej urovni sa zda taky, az mi pride divne ze Monroa neprevalcovali.)

Podobny scenar mi pride relativne uveritelny, vo velkomestach spociatku anarchia, vyvrazdenie, nasledne utecenectvo, na vidieku navrat k sebestacnemu polnohospodarstvu, armada pripadne dobre vyzbrojeni a organizovani civilisti udrzuju aky-taky poriadok. Nasledne pokusy s parnymi strojmi a obecne navrat o cca 100 rokov spat technologicky, tazko predvidat situaciu politicky.
slovak125
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slovak125 »

rastikbart
k tej plachetnici...
uz si na nejakej bol, ze tvrdis, ze inteligentny clovek sa ju vie naucit obsluhovat za par hodin? ja totiz ano a poviem ti, ze ziadna sranda to nie je a tie simulatory si mozes strcit za klobuk... sam natahovat plachty a dotahovat lana vobec nie je sranda a 2x nie, ked fuka co i len slabsi vietor... 1 uvolnena klatka a plachta ti hned skonci v mori, pri najhorsom aj s tebou...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

PINHEAD .... GRIM a spol...

od tych volovin co tu pisete, dajte radsej realnu vec - riesenie, tu najrealnejsiu, ktora hrozi, pride, a bude to masaker.

:!: :!: :!: :!: 3. SVETOVA VOJNA . . . . :!: :!: :!: :!:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a čo čakáš že bude?...nastanú dve možnosti...buď Slovensko stiahne riť a od všetkého ruky preč, alebo sa pripojí k jednej zo strán...teba naverbujú do armády, pravdepodobne ako schopného vojaka, čo sa vyzná vo všetkej bojovej technike, do prvej línie, naštartujú poslednú polorozpadnutú stíhačku, ktorú máme a MOR HOOOO!...a čo i tam dušu dáš v tom boji divokom...a tak...boj o prežitie bude asi každý prežívať v zákope...
Napísať odpoveď