moze, skor rozmyslam o cd-rom a o tym resete bios. alebo vyskusaj tam dat nieco bootovacie ci bude fungovat mne sa zda ze to je cdckom. ak chces zistit ci to je hardiskom tak pusti hdtune to ti otestuje hdd ci je dobry. alebo kablami. mas dobre zapojene hdd-cdrom nemas polamane piny? viac ma nic nenapada.
lenze povedal moj kamos ze mu brat z toho cd-cka preinstaloval windows,ale som uz pocul aj taku vec,ze dakto mal vypaleni windows a uspesne preinstaloval,ale ked chcel asi 2 krat tak potom mu nesiel povedal my ze este raz napalil a uz mohol preinstalovat win...a tak dalej teraz uz ide napalit 4 windows z toho 1 cd-cka...je to mozne?
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2009, 17:30 )
prosim pomozte
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2009, 12:43 )
prosim pomozte my
Leslie10 napísal:lenze povedal moj kamos ze mu brat z toho cd-cka preinstaloval windows,ale som uz pocul aj taku vec,ze dakto mal vypaleni windows a uspesne preinstaloval,ale ked chcel asi 2 krat tak potom mu nesiel povedal my ze este raz napalil a uz mohol preinstalovat win...a tak dalej teraz uz ide napalit 4 windows z toho 1 cd-cka...je to mozne?
//autoeditácia príspevku ( 03 Dec 2009, 17:30 )
prosim pomozte
//autoeditácia príspevku ( 05 Dec 2009, 12:43 )
prosim pomozte my
a ked preinstalujem pc tak potom musim aj drivry nie?A ked ano tak potom je aky program co ukaze my ze ake drivery musim stiahnut,lebo neviem ze kde je ten cd s drivermy...
Leslie10 napísal:a ked preinstalujem pc tak potom musim aj drivry nie?A ked ano tak potom je aky program co ukaze my ze ake drivery musim stiahnut,lebo neviem ze kde je ten cd s drivermy...
ano treba ... zaklad potrebujes dosku,vga,audio,a dake dalsie veci kt mas v pc
ty sa neboj vsetky driveri netreba. windows ma driveri uz v sebe takze sa ti spusti aj nainstaluje aj bude normalne fungovat no mozno graficka karta ak je nova tak bude treba dat. ked chces aby ti vsetko islo normalne tak poinstaluj driveri ten zaklad.
omg to je taky problem. pusti everest program a tam ti zisti vsetko a nemusis vsetko instalovat nieje to aztake dolezite hlavne grafiku a potom zvuk a maticnu. ja napriklad nemam nainstalovane nic a ide vsetko dobre lebo windows to ma uz v sebe ale ak chces to naplno vyuzit a mat pristup do panelu tak nainstaluj