ako prestat byt "profesionalnym" kamaratom?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

ako prestat byt "profesionalnym" kamaratom?

Príspevok od používateľa jackb »

mam take take stastie, alebo smolu, ze vsetky baby, ktore som chcel kedy zbalit vyhlasili, ze som pre nich velmi dobry kamarat, ze sa so mnou dobre pokecat, ale na chodenie to nevidia, aj preto lebo potom by sa to kamaratstvo rozpadlo.
niezeby som si nevazil, ze sa so mnou chcu baby rozpravat o ich problemoch, ale robit na icq a maily "profesionalneho" kamarata ma uz trochu zacina hnevat.
takze, co by som mal robit preto, aby som ziskal dievca na vztah, nie dalsiu "klientku" pre poradensku sluzbu?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: ako prestat byt "profesionalnym" kamaratom?

Príspevok od používateľa jin »

Proste len nenechaj, aby ste sa pustili do hlbšej debaty, kde holka zistí, že si super chalan a dá sa s tebou pokecať o všetkom. Skús urobiť niekde na polceste k tomu zisteniu "prvý krok" a v nasledujúsom potenciálnom vzťahu, alebo ďalšom rozhovore bude pre teba aj obrovské +, že sa s tebou dá o všetkom porozprávať, že vieš počúvať....Proste pri prvom kontakte musíš prejaviť výrazne záujem a potom už aj baby spozornejú a začnú uvažovať... :wink:

//GothaR: Zobral z klávesnice - pekný zvrat :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

jin napísal:Proste len nenechaj, aby ste sa pustili do hlbšej debaty, kde holka zistí, že si super chalan a dá sa s tebou pokecať o všetkom. Skús urobiť niekde na polceste k tomu zisteniu "prvý krok" a v nasledujúsom potenciálnom vzťahu, alebo ďalšom rozhovore bude pre teba aj obrovské +, že sa s tebou dá o všetkom porozprávať, že vieš počúvať....Proste pri prvom kontakte musíš prejaviť výrazne záujem a potom už aj baby spozornejú a začnú uvažovať... :wink:
To si mi zobral z klavesnice :) Presne o toto ide, treba vyjst s kartami hned na stol, nech vie, ze o nu mas zaujem a ked bude vediet ze si v pohode, tak mas dobre sance :)
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

dpc kazdy tu chce nasilu ziskat lasku a nemysli nikdy na toho druheho...
ak mam pravdu tak uz ma unavuju tie prispevky typu: "ako na nu?"
OK, berem to ked sa niekto hanbi niekoho koho ma rad oslovit, ale uvedom si ze ked budes priatelku silit do vztahu tak s toho nikdy nic dobre nevzide... ked s tebou nechce chodit tak ju nechaj tak a najdi si inu ( lepsiu :) ) aspon si ziskal dobru kamaratku... ked ju nechces mat ako kamaratku ( tomu teraz nechapem, lebo dobra kamaratka sa vzdy zide) tak ju posli do <>. koniec
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

kupo napísal:OK, berem to ked sa niekto hanbi niekoho koho ma rad oslovit, ale uvedom si ze ked budes priatelku silit do vztahu tak s toho nikdy nic dobre nevzide... ked s tebou nechce chodit tak ju nechaj tak a najdi si inu ( lepsiu :) ) aspon si ziskal dobru kamaratku... ked ju nechces mat ako kamaratku ( tomu teraz nechapem, lebo dobra kamaratka sa vzdy zide) tak ju posli do <>. koniec
Tu ide by som povedal skôr o to, že on nikoho zatiaľ do vzťahu nesilil... To je ot posledné, čo by on robil On práveže (zrejme, necháme nech sa vyjadrí) vyvíja minimálnu iniciatívu v "prvých" momentoch po zoznámení. Dobrá kamarátka sa zíde vždy, to hej, ale mať ich veľa je tiež unavujúce..
jackb
Redeemer
Redeemer

jin napísal:Tu ide by som povedal skôr o to, že on nikoho zatiaľ do vzťahu nesilil... To je ot posledné, čo by on robil On práveže (zrejme, necháme nech sa vyjadrí) vyvíja minimálnu iniciatívu v "prvých" momentoch po zoznámení. Dobrá kamarátka sa zíde vždy, to hej, ale mať ich veľa je tiež unavujúce..
presne tak. nikho do nicoho silit nechcem a ako si napisal je to posledna vec, ktoru by som robil. ved aky by bol vztah, keby ze je nanuteny?
a ako si povedal zacina to byt unavujuce mat az "privela" kamaratok.
mate pravdu, jin a gothar, asi by som prekonat to co mam zauzivane, teda kecat cely vecer o uplne vsetkom, a hned sa prejavit. to je dalsia vec, ktoru by som mal vylepsit: ako sa spravne prejavit?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:...asi by som prekonat to co mam zauzivane, teda kecat cely vecer o uplne vsetkom, a hned sa prejavit. to je dalsia vec, ktoru by som mal vylepsit: ako sa spravne prejavit?
To by si teda mal :)
A ako sa prejaviť? Stačí hocičo jednoduché, nemusíš ju hneď pobozkať, stačí jemný fyzický kontakt - ruka, plecia, je to prakticky jedno. Slovami by som na to ako prvý krok nešiel, lebo by jej to mohlo pripadať, že si "lama" a chceš rovno skĺznuť do roviny alá. je mi s tebou dobre etc. To môžeš až po tom :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

chyba bude v tom (aspoň u mňa bola) príliš dlho čakáš... cítia sa s tebou dobre ale keďže im v krátkej chvíli nedáš najavo že je berieš ako žene a nie frendku tak aj oni teba začnú brať ako priateľa..
u mňa vo všeobecnosti platí - keď sa to neprejaví do tretieho stretnutia je to už len frendka.....
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

triple napísal:chyba bude v tom (aspoň u mňa bola) príliš dlho čakáš... cítia sa s tebou dobre ale keďže im v krátkej chvíli nedáš najavo že je berieš ako žene a nie frendku tak aj oni teba začnú brať ako priateľa..
u mňa vo všeobecnosti platí - keď sa to neprejaví do tretieho stretnutia je to už len frendka.....
Presne si to vystihol, človek nesmie váhať a povedať, čo ma na duši, lebo jedného dňa to môže ľutovať.... Ja som tiež neváhal a sntačilo mi na to jediné stretko a nikdy som to NEĽUTOVAL a ani nikdy nebudem
:smt057 :smt058 :aasmile6:
jackb
Redeemer
Redeemer

triple napísal:chyba bude v tom (aspoň u mňa bola) príliš dlho čakáš... cítia sa s tebou dobre ale keďže im v krátkej chvíli nedáš najavo že je berieš ako žene a nie frendku tak aj oni teba začnú brať ako priateľa..
dal by Boh, keby ze do tretieho stretka. vacsinou sa mi stava ze este ten vecer,alebo po dakej chatovacke mi pride mail, alebo sms: "tak sme si dobre pokecali. si fakt fajn kamos"
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pff tak to je husté.. no čo ja viem tak sa nie len s nou roprávaj ale hovor nejako viazmyselné veci so šibalským úsmevom a hned im dojde čo chceš.. len to nepreháňaj zas.. lebo budeš zrazu zničoho nič kurevník dd
ALEBO
jej na to odpíš aj ty sa mi páčiš dddd
jackb
Redeemer
Redeemer

to som raz vyskusal. najskor sa dotycna tvarila, ze teda aj ona by chcela viac ako kamaratstvo,ale potom ju to z nicoho-nic preslo
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:to som raz vyskusal. najskor sa dotycna tvarila, ze teda aj ona by chcela viac ako kamaratstvo,ale potom ju to z nicoho-nic preslo
Tak to je fakt zaujímavé, že chce a zrazu nie??? :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Tak to je fakt zaujímavé, že chce a zrazu nie??? :?
čo je na tom čudné?veď ženy nie? dd
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:čo je na tom čudné?veď ženy nie? dd
Hej ale, verím, že nie každá je taká, že keď jej dáš väčšiu voľnosť, tak sa začne ku*viť po za frajerov chrbát... vravím z vlastnej skúsenosti
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Hej ale, verím, že nie každá je taká, že keď jej dáš väčšiu voľnosť, tak sa začne ku*viť po za frajerov chrbát... vravím z vlastnej skúsenosti
jo všetko od tial po tial.. všetko má svoje hranice :cry:
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

heh ja mam presne ten isty problem ... mam strasne vela kamaratok ale ziadnu holku... ehm... vsetky ma beru ako ...starsieho brata.... :? ... ale tak uz som sa poucil, nemozes zavahat ...ale zasa mne bolo vzdy take divne hnde si zacat s holkou ktoru nepoznam ale tim ze som ju chcel spoznat som ju ukecaval k smrtiiiii..... a potom len prislo "stebou sa da pokecat o vsetkom...bla bla bla...."
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

jackb napísal:mam take take stastie, alebo smolu, ze vsetky baby, ktore som chcel kedy zbalit vyhlasili, ze som pre nich velmi dobry kamarat, ze sa so mnou dobre pokecat, ale na chodenie to nevidia, aj preto lebo potom by sa to kamaratstvo rozpadlo.
niezeby som si nevazil, ze sa so mnou chcu baby rozpravat o ich problemoch, ale robit na icq a maily "profesionalneho" kamarata ma uz trochu zacina hnevat.
takze, co by som mal robit preto, aby som ziskal dievca na vztah, nie dalsiu "klientku" pre poradensku sluzbu?
Musis ich balit-flirtovat s nimi.Samozrejme s mierou,aspon zo zaciatku :twisted: .Zena potrebuje byt"chcena" :wink:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Tip

Príspevok od používateľa forgottten »

Ja by som povedal, že si prečítaj knižku Top Tipy na úspešné rande, tam sa píše práve o tejto téme: Volá sa: Čo robiť, keď chcú so mnou ženy byť len "kamarátky". Tak nejak. Vrelo odporúčam. Nájdeš aj na lamkách. Prakticky je to ale free.

POZOR! Nevšímaj si ale tie debilné kecy od pána autora úžasného, ktorý Ťa na konci každého tipu núti kúpiť si jeho knižku úspešné rande. Je to prasak, lebo nastrka všetko zaujimave do tych top tipov a potom na konci vzdy vrelo odporuca svoju knihu za ktoru chlapec chce 1200 korun. Cize len tipy citat na zvysne kakat.

Fakt vrelo odporucam mne to pomohlo.

Vlastne ja som mal ten problem podobny, aj kvoli tomu som zalozil temu kolo toho, lebo to riesim. Doslo do vztahu a z neho to potom padlo do tohoto stavu... Písalo tam, čo sa nemá robiť a presne to som ja robil... No hruza. :cry: :cry:
jackb
Redeemer
Redeemer

ok, ten ebook si zadovazim. vdaka za typ.
a vdaka za rady. bude vyskusam az na silvestrovskej chatovacke, alebo v nedelu. aj ked balit v inom a slovenskom jazyku som neskusal. uvidime...
ale este jedna vec: da sa zisitit, kedy ma baba zaujem,alebo ci ide len o jej standardny "typ" spravania sa?
pred rokom sa mi nieco take stalo... a trochu som o tom vtedy nieco napisal.. teda nieco, mali sme pisat sloh. tema nebola dana, podmienka bola vyuzit to co sme brali na literarnej teorii: antiroman, absurdna drama... (dufam ze nevadi, ze sem dam link na svoj blog, ak ano tak sa ospravedlnujem).
citajte tu
Napísať odpoveď