Ako prist co najrychlejsie ku prachom?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

ist do politiky :hehe:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mne sa teraz celkom dobre dari vdaka predaju sperkov :) Mam znamu vo firme kde su dost lacne sperky a potom si jednoducho vypitam 10% z konecnej sumy :P
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

vykradni banku
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

najjednoduchšia cesta ako prísť ku peniazom sú samo drofy, najlepšie biele....
ale o morálnej stránke nech už každý popremýšľa. Ja sám poznám aj kladné stránky aj tie temné, aj ľudí ktorí to praktikujú.... jeden má napríklad more peňazí, BMW5, Audi S8 a ďalšie dve autá, iní ani nie ale väčšina z nich sama fetuje, takže bohvie ako dlho im to vydrží...
Keď si chce niekto "ZAROBIŤ" peniaze má more možností- vyskúšať prácu cez net, na brigáde, predávať parfémy či ako Avon lady apod...
Len veľa ľudí chce takú prácu že baví ma to, mastné keše, nepohnem ani prstom - takto to ale nechodí
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Vsetci sa tu prsite, ze najlepsie zisky idu s drogami, kradntím, prepadavanim, mlademu davate zlí príklad, pritom horko-tazko by som jedneho medzi vami nasiel, ktorý by mal na to vykradnut banku, prepadnut, predavat drogu. Co tak dat link na nieco uzitocne, napr. http://www.studentservis.sk/ :!: To je na zamyslenie
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lukasione »

ludia zobudte sa sak ste jak deti,14 ročneho chalana tu navadzate na kradeze a drogy?uvedomte sa :idea:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Mc krik napísal:Dobré miesto?To chceš pestovat outdoor?
To nikto nekupi.Dobra technolagia je pestovanie travi vnutry s hydrolampamy a filtracným zariadeným.A uplne bomboklad je pestovanie
pomocou zavlazovanym piva či vodky.ma to potom zaujmave učinky.
Investuj do toho 10 000 sk a zachvilu sa ti investicia vrati.Stačí mat len
znamosti,cas,ochranu
No predavanie makaku neni moc vynosne :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

okonenipica napísal:No predavanie makaku neni moc vynosne :wink:
Vynosne to je , ale nie pre 15 rocneho chlapca ktory spava za kompom a nechape realitu :wink:
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Digital napísal:Vynosne to je , ale nie pre 15 rocneho chlapca ktory spava za kompom a nechape realitu :wink:
No ked si to sam pestujes, a predavas, teda robys sam pre seba, tak to aj vynosne je, ale ked beres od dodavatela, alebo dokonca od dilera, a z toho mas mat proviziu (rozumej takto: z maleho pytlu ma proviziu dodavatel, diler, a ty) tak z toho nemas bohvie jake penaze :D
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

nikto im tu nedáva príklady- ale je to pravda že najrýchlejšie peňáze sa dajú spraviť takto.... ale obnáša to viac vecí... :smt040
yayo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa yayo »

RAPPUJ :lol: :lol: ..ALEBO SA NAUC ROBIT PODMAZY A PREDAVAJ ICH
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

yayo napísal:RAPPUJ :lol: :lol: ..ALEBO SA NAUC ROBIT PODMAZY A PREDAVAJ ICH
kur*a ty mas napady hned sadnem za pult a idem robit.. ach jaaj vies kolko trva kym zacne dobre davat alebo dobre produkovat ? z mesiaca na mesiac to asi tak nebude..

jedine co ti mozem poradit je med ked mame v meste neaky rozje*any dom alebo neco take zoberem kamarata kladiva a klieste a sup tam.. zober tak 10 kg mede a vystacis si na tyzden..
Aiden
Darca
Darca

Re: Ako prist co najrychlejsie ku prachom?

Príspevok od používateľa Aiden »

sarner napísal:Tak toto je zrejme casta otazka .... takze ako poradtte ! DIK :wink: :twisted:
no mas maximalne 2 moznosti...bud cestne alebo inak :)...vyber si co sa ti pozdava viac a co ma krajsiu buducnost....iste byt diler kdesi v Kolumbii moze byt fajn...ale co ak sa nieco nepodari ;)....
co tak najst si brigadu or nieco podobne...po znamosti sa da takto zarobit aj par tisic mesacne (vlastna skusenost)....
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

bud sa pozries babke pod matrac alebo zalozis rodinne sperky. jednoduche a efektne :wink:
poznam holku co vynosila rodinne zlato do zalozne. nosila iba veci co sa nepouzivali dlho predlho no potom nasla 2 prstene krasne, skoro rovnake (obrucky) a sups s nimi do zalozne. nedostala vela ale bola happy ze ma prachy a sla nakupovat. dosla domov a samozrejme ze sa pochvalila sestram co si kupila. nuz sestry boli tavy a sli za fotrovcami ze preco jej daju peniaze a im nie? fotrovci pouzili filipa a prislo sa na to. utekali do zalozne po obrucky nas5 ale niekto pan podnikatel ich uz predal.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Takýchto ľudí nemám rád.BTW ohľadom drog a 14tich rokov.Keď som mal ja 14 rokov každý v mojom okolí chcel trávu vyskúšať a nikto nikde nemohol zohnať ani za peniaze.A keď som mal 15 a teraz mám 16 mi trávu všade núkajú už zadara takže nieje až tak nereálne s tou trávou.Ale neodporúčam.Najlepšie je podľa mňa byť prostredník.Problémy z toho nemôžeš mať a môžeš na tom celkom zarobiť.Behom prestávky v škole som si zarobil 25 korún na somarine :D.Síce možno blbý príklad ale predsa : zakričal som na celú triedu že kúpim Siemens A35 alebo inú sračku.Týpek mi ponúkal za pajdu tak som kúpil.Ďalšiu prestávku som povedal že predám Siemens A35.Prišiel týpek a opýtal sa za koľko.Povedal som 75 a zobral ho.Tomuto hovorím poctivý job keď máš málo rokov.Ale zasa musíš mať známosti.Trebárs boxery išli dobre.Kúpil si za 250 a predal za 400 a tak ...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Dieg0 napísal:.Trebárs boxery išli dobre.Kúpil si za 250 a predal za 400 a tak ...
no presne tak..najlepsie ked chodis z neakeho mesta do blavy v blave pekne vybavis matros napr. tieto boxere obusky alebo dokonca plynovky coz je konc normalne.. natom sa da pekne zarobit vlastna skusenost.. za jeden obchod tak 5 kil..
expo-br
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa expo-br »

zalezi na tom akou cestou. kedze sme na slovensku tak to bude náročné. ale by som ti odporučil skús si nájsť sezonnu brigádu, alebo čo ja viem napr do teska dokladať tovar a tak.... inač nelegálne získanie zárobku neodporúčam.
Lukas.229
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukas.229 »

No takže najskôr dosiahnete zisk len podnikaním len že tam potrebujete ako taký kapitál ale ak ste šikovný tak vám stačí aj minimálny a pri ťažkej drine budu aj velikánske bubáky, ale k rýchlemu dosiahnutiu zisku sa niak nedá dostať, jedine zeby ste zvolili cestu zločinca a pri tomto vam odporúčam asi len vykradnutie neakej inštitúcie ako napr. banky pošty atd., ale to robte len v pripade ze si chcete podrzat tolko penaziii v ruuučkach no ale možno len par dnii :P lebo vas chytia a zabaasnu ak nieste rodeny zlodej a vysoko inteligentny clovek :D
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Kamarát chodí stávkovať zápasy a má vlastný účet kde si dáva tieto peniaze robí to tri roky a na účte už má okolo 70 tisíc....
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

ades napísal:no celkom lahko sa da zarobit tak ze poskytnes svoje telesne tekutiny spermobanke... na intraku teraz mame ponuku na takyto "one-hand-job" a za jeden odber je 1200 ceskych korun co je dost povedal by som... jedine co neviem je ako casto sa odbery mozu robit :lol: neviete niekto? nie ze by som sa chystal, to zase nie, len ma to zaujima
Kokso, toto myslíš vážne? :lol: Však to je pomaly výhodnejšie, ako by som mal chodiť na brigádu. Majú tam aj stanovené minimálne množstvo? Fakt by ma to zaujímalo...A kde je tá spermobanka? V Brne? Tak to idem na výšku teda jednoznačne tam :)

No ale tak k téme : ako 14 - ročný je najreálnejšie proste si iba vybaviť nejakú brigádu cez známeho alebo si počkať do 15 a potom sa ísť zaregistrovať do agentúry.
Napísať odpoveď