Ako rozoznať hudobné štýly
-
meloolem
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
mmm
neviem naco sa trapit stylmi....jasne, su jednoduchsie veci ktore sa daju pomerne jednodcho aj zaskatulkovat......ale je muzika, ktora presahuje od jazzu, cez experimental, ambient az po rock....a tomu sa potom tazko lepi nejaka nalepka......ja osobne preto niesom za skatulky....ak sa to netyka niecoho co sa da samozrejme jednoznacne zaradit.....
Re: Ako rozoznať hudobné štýly
tie priame linky su uz dead, funguje uz len ta http://www.dreamface.net
stale iduLoomy napísal:tie priame linky su uz dead, funguje uz len ta http://www.dreamface.net
veď tá stráánka je nejaká zradná, veď hneď vybehne web guard, že sú tam vírusy...Matisek napísal:stale idu
-
Trance.Boi
Light Expert
Kód: Vybrať všetko
Tranceové skladby nebývají stavbou nijak vyjímečně propracované a často využívají opakujících se a provařených prvků, přesto se však tento žánr na vrcholu. Proč? Lidé se chtějí především bavit, zpívat si lehce zapamatovatelné melodie a "křepčit" na parketu.s tim opravdu nemuzu souhlasit a velmi me to urazi.
to je definice jak by to psal hoper...nebo jiny bezmozek
poslechnete si prilohu, zda je to nepropracovane, provarene a na krepceni...
- Prílohy
-
- 01_Airbase - Lucid (Ronny K_ Emotion Remix).mp3
- :-) Airbase
- (5.93 MiB) 787 stiahnutí
INFO
URL
Kód: Vybrať všetko
No comment, dobry slovensky dokument o metale, sice to ma 10 minut, ale kazdy, kto nebol, uz bude v obrazeKód: Vybrať všetko
http://videoalbumy.azet.sk/agnes-dimun-slovensky-dokument-o-metale/OShy5Q6tB3up79n3/-
Dante3000rpm
Medium Star
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
co je na tom "prepracovane" ? ... tu sa neda hovorit o prepracovanosti, jednoducho ten styl niekomu sedi. je to emotivna hudba. jednoducho spracovane tony, na ktore sa da lahko tancovat ale aj pocuvat.Trance.Boi napísal:Kód: Vybrať všetko
Tranceové skladby nebývají stavbou nijak vyjímečně propracované a často využívají opakujících se a provařených prvků, přesto se však tento žánr na vrcholu. Proč? Lidé se chtějí především bavit, zpívat si lehce zapamatovatelné melodie a "křepčit" na parketu.
s tim opravdu nemuzu souhlasit a velmi me to urazi.
to je definice jak by to psal hoper...nebo jiny bezmozek
poslechnete si prilohu, zda je to nepropracovane, provarene a na krepceni...
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Fruxo prepracovane su prechody ... Kludne pasaze, Emotivne pasaze, Energicke pasaze atd...
Je to hudba ktora vie ozivit a maximalne ukludnit zaroven. Vocal Trance duplom.
Taktiez vobec nesuhlasim s tou definiciou. Tak isto sa da definovat HipHop ... Podmaz na Loope a ideme.
Posudit kazdy hudobny styl sa neda.
Trance, House, Vocal Trance, Progressive ti posudi len clovek ktory tu hudbu ma rad. To iste s Metalom, HipHopom, Mainstreamom atd...
Je to hudba ktora vie ozivit a maximalne ukludnit zaroven. Vocal Trance duplom.
Taktiez vobec nesuhlasim s tou definiciou. Tak isto sa da definovat HipHop ... Podmaz na Loope a ideme.
Posudit kazdy hudobny styl sa neda.
Trance, House, Vocal Trance, Progressive ti posudi len clovek ktory tu hudbu ma rad. To iste s Metalom, HipHopom, Mainstreamom atd...
Už som to našla. Asi to má spoločný ten typ "tucu" = "bouncu" či ako sa to nazýva. Celkom pekné ale málo melodické.
//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 21:27 )
EDIT2: A je to pomenované po nejakom Nórskom jedle ktoré sa varí 4 hodky
: nejaké mäsko, zeleninka + zemiaky.
Neviem či sa to u nás na Slovensku vôbec hráva, možno, na nejakej zábave.
//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 21:27 )
EDIT: Už sa mi to začalo páčiť, treba sa len do toho započúvať. Youtube mi našlo samé bludy ale ostatné veci sú super.Klingonka napísal:Už som to našla. Asi to má spoločný ten typ "tucu" = "bouncu" či ako sa to nazýva. Celkom pekné ale málo melodické.
EDIT2: A je to pomenované po nejakom Nórskom jedle ktoré sa varí 4 hodky
Neviem či sa to u nás na Slovensku vôbec hráva, možno, na nejakej zábave.