ako sa prestat hanbit
ak si najde chalan dievca vsetko sa tym zmeni a sebavedomie vie riadne stupnut respektive chalan si zacne viac verit veci sa mu zacnu daritOpak napísal:aj ja som bol zo začiatku hanblivý....aj s mojou terajšiou..trvalo mi mesiac kým som sa jej spýtal že či so mnou nebude chodiť aj ked to bolo už totálne očividné....musíš sa odviazať...raz to príde samo..neboj ja som bol tiež taký a teraz sa nespoznávam...
-
Lord ANAKIN
Professional
si ma normalne skoro zabil ta rada nema chybuŠu-Do napísal:navstiv psychologa... mozno tvoj problem vyriesi
je za taketo veci plateny a na ne skoleny
- ja s tym mam tiez trosku problem ale len trosku na zaciatku pri kecani s novou babou ale moja rada je chlast na zaciatok len trochu potom sa casom otukas a nebudes ho potrebovat vobec...
- je to o skusenostach a o tom co mas v hlave lebo ked ma IQ hojdaceho konika tak sa ti bude tazko balit baba aj ked je sprosta
Ako sa prestať hanbiť?
Keď niečo v živote robíš prvý krát... Tak je normálne, že sa bojíš neznámeho. Preto aj podľa mňa jediné, čo ti treba, je odvaha... Proste to skúsiť, risknúť... A ako získaš skúsenosti, stane sa to pre teba normálnou vecou a nebudeš mať s tým problém... Čiže najdôležitejšie je urobiť prvé kroky... Potom to už ide len ľahšie a ľahšie, to mi môžeš veriť
edit:
radšej skúsiť a neuspieť na prvý krát, ako neskúsiť a potom ľutovať...
život je o tom, aby sme žili... páči sa ti dievča? pozvi ju niekam! nič z toho nebude? nevadí... ďalšia môže byť tou pravou... možno ich spoznáš aj 10, aspoň budeš mať kamarátky a je to 1000x lepšie, ako sedieť doma a nepoznať nikoho... chalani (a baby), nebojte sa! ten druhý človek vás nezožerie
Keď niečo v živote robíš prvý krát... Tak je normálne, že sa bojíš neznámeho. Preto aj podľa mňa jediné, čo ti treba, je odvaha... Proste to skúsiť, risknúť... A ako získaš skúsenosti, stane sa to pre teba normálnou vecou a nebudeš mať s tým problém... Čiže najdôležitejšie je urobiť prvé kroky... Potom to už ide len ľahšie a ľahšie, to mi môžeš veriť
edit:
radšej skúsiť a neuspieť na prvý krát, ako neskúsiť a potom ľutovať...
život je o tom, aby sme žili... páči sa ti dievča? pozvi ju niekam! nič z toho nebude? nevadí... ďalšia môže byť tou pravou... možno ich spoznáš aj 10, aspoň budeš mať kamarátky a je to 1000x lepšie, ako sedieť doma a nepoznať nikoho... chalani (a baby), nebojte sa! ten druhý človek vás nezožerie
preco zhod, ved to je normalne ak povie nie tak a ty keby povies ze opratrnejsie tak si myslim ze by sa pousmiala urcite na teba. Ak nie tak toje nejaka namyslena čúza ktora ty moze byt ........ . A s tym ze ked sa na teba usmeje a ty si to nepripustat, tak mozes sa usmiat aj keby sa neusmiala na teba nie? Alebo sa doma zahlad do zrkadla a zacni si hovorit aky si pekny.Majko666 napísal:tak ked povie nie tak to by bol pekny zhod
tak zabudni .. a to rychlo .. zober si z toho to ponaucenie a chod dalejBobr napísal:Jaaaj ja teraz lutujem som minule v buse stretol taku kocku oprati mne stala, a ked som sa nepozeral pozerala ona na mna ked sa nepozerala ona tak som pozeral na nu j, viem to preto lebo sa nam zopar krat oci stretli, len som ju neoslovil a teraz ju marne hladam, sakra nemozem na nu zabudnut
No zo mňa si príklad neberte lebo ja som extrémny protiklad. Ja sa zase prihovorím hocikedy hocijakej a nikdy som nedosiahol väčší úspech ako ten čo sa hanbí lebo mňa keď nabudúce zbadala tak už radšej zdŕhala odomňa. Ale hanbliví aspon nič nepokazí. Ale ja keď idem okolo báb tak už automaticky jááj bože zase ide henten...

-
Homer J Simpson
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Poznám jedného čo je na tom tak isto. No asi aj kvoli tomu som aj ja taký hanblivý. Bojím sa následkov.MayDaySK napísal:No zo mňa si príklad neberte lebo ja som extrémny protiklad. Ja sa zase prihovorím hocikedy hocijakej a nikdy som nedosiahol väčší úspech ako ten čo sa hanbí lebo mňa keď nabudúce zbadala tak už radšej zdŕhala odomňa. Ale hanbliví aspon nič nepokazí. Ale ja keď idem okolo báb tak už automaticky jááj bože zase ide henten...
![]()
Máte pravdu hoši zo mňa si príklad neberte. Pôsobím na prvý pohľad ako kasanova ale v skutočnosti som si nikoho nedokázal zbaliť. Takže niesom natom o nič lepšie ako hanblivci ba ešte horšie lebo aj tí hanblivci si nájdu takú (vrana k vrane sadá) inteligentnú žienku ktorá uvidí vo vás iné ako v ostatných ,,hlučných" ľuďoch a začnete sa baviť. Ja keď si takú ,,normálnu" nájdem tak sa nevyhnem poznámkam ako: Táto je už dnes koľkáta?; Pozor dievča toto je veľký kasanova; alebo ide okolo baba s ktorou som flirtoval predošlí deň a dá poznámku: Ahá už si si nakoniec našiel druhú...
Potom keď to dotyčná počuje... Môžem jej povedať že srandujú ale nikdy to už nebude ako keby sa to vôbec nestalo. Ja si to proste kazím práve tým že som sám sebou a to je to čo baby veľmi odpudzuje (moje gestá, moje správanie atď) mne by pomohlo práve to keby som sa na niekoho hral alebo len proste mlčal. Bola situácia že som stretol slečnu ktorej som polichotil že je sympatická aj ona naspäť že aj ja jej no však po 3 hodinách zmenila názor o 180°
Ale som aspoň použiteľný ako repelent na baby. Ak chcete babe maximálne pokaziť náladu dojednajte jej rande so mnou. Ja to tak dokážem prirodzene zbabrať že vy aj keby ste sa hrali na trtkov by ste to nedokázali.
Potom keď to dotyčná počuje... Môžem jej povedať že srandujú ale nikdy to už nebude ako keby sa to vôbec nestalo. Ja si to proste kazím práve tým že som sám sebou a to je to čo baby veľmi odpudzuje (moje gestá, moje správanie atď) mne by pomohlo práve to keby som sa na niekoho hral alebo len proste mlčal. Bola situácia že som stretol slečnu ktorej som polichotil že je sympatická aj ona naspäť že aj ja jej no však po 3 hodinách zmenila názor o 180°
Ale som aspoň použiteľný ako repelent na baby. Ak chcete babe maximálne pokaziť náladu dojednajte jej rande so mnou. Ja to tak dokážem prirodzene zbabrať že vy aj keby ste sa hrali na trtkov by ste to nedokázali.